algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
leib kirjutas:Mis see loomine ja ehitamine siia puutub. Kas kirjeldasin sinu rada siis valesti? Teil vist tohib ka trenni teha ,eks? Trenni tegemise eesmärk ongi paremaks,osavamaks muutumine ehk kus siis vee? Pange siis oma rajale silt ülesse ,et siin tohivad trenni teha ainult heade oskustega krossisõitjad,teised otsigu mingi muu koht.
Ära tunne minu tagasihoidliku persooni vastu huvi,ma olen mõtetu mutrike ja teie rajal ma ei käi,sest minu oskused ei küündi selle rajani.
Kui sa Kohila rajal sõitmas ei käi, miks sa siis üldse sõna võtad ,igavusest äkki. Sa ilmselt polnud kõrval ega näinud situatsiooni ja kommenteerid nüüd puhtalt oma oletuste põhjal. Kasutaja Holeshot sõitis vastasuunas ja selle tagajärjel teisele sõitjale otsa, kohapeal lepiti kokku, et kasutaja Holeshot korvab kahjud, kuid nüüd tundub , et Holeshot tahab kokkuleppest taganeda ning otsib õigustust foorumi jumalate poolt. Vastuseks ka veel ühele varasemale kommenteeriale, ei taheta varasemaid kahjustusi kellegile pähe määrida kuna tegemist oli sel hetkel paar päeva vana mootorrattaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.