algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
leib kirjutas:Foxqrat kirjutas:No kuulge, mees hakkas rajale minema kohast kust rajale minnaksegi ja ootas rahulikult et kõik sõitjad mööda on läinud. Tuleb aga mingi tegelane ja hüppab täiesti kontrollimatult elementi üle, seda suutmata keerab rajalt maha selleks mitte ette nähtud kohas ja põrutab mehele otsa. Mis mõttes mis juhtub rajal see jäägu rajale. Kõigepealt rajale tulles tehku endale selgaks kus rajale pealemineku koht ja mahatuleku koht. Kui sa pole endas kindel, siis parem ära hüppa. Niisuguste (a pohhui proovin) meeste pärast hüpatakse jube tihti ehkki etappidel kellegile selga. Olid mees hüppama, ole mees ka vastutama.
Mitte eriti veenev jutt. Esiteks ,minu teada on seal Kohilas peale neid kaksikuid hüpet sirge ja siis kurv vasakule aga otse on ees väike tara,piire . Juhul kui hüppad ja ei suuda peale hüpet kiirust mahapidurdada,noh õhus käigu allalöömine,või maandumisel esi,taga pidurdus siis lendatki pikaks ja jääb võimalus keerata kas paremale või vasakule. Juhul kui paremale siis sõidad sinna stardikurvi poole. Aga kes see loll seisab seal ja ootab rajaleminekut. Järelikult on seisja juba RAJAL ja ongi liht aksident ehk igaüks vast ikka kannab ise oma kulud. Ja trenni tehaksegi selleks ,et muutuda paremaks. Ole mees selga sõitma ,ole mees ka vastutama- mille eest,küsiks? Et sul radiaatorisse mõlk tekkis. Tõmba t*** otsa.
Vabandust et üldse kirjutasin, tundub et on paremaid Kohila rajatundjaid, mis siis et selle raja üks loojatest ja kujundajatest ma olen Katsun ennast parandada ja luban edaspidi kõigile selgahüppajatele sügava kummarduse teha. Ja jube viisakas on mind käskida mind kuskile t.... otsa tõmmata . Äkki härra Leib tutvustab ka viisakalt ennast, et saaksin järgmine kord rajal tema käest nõu küsida raja ehituse suhtes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.