SMASH 2013; 12-14 juuli
Moderaator: Moded
Re: SMASH 2013; 12-14 juuli
Oled eilane või mängid eilast? Asi on puhtalt edevuses. "VAATA MIND".
Kui keegi ei vaataks, siis rehvi ei suitsetataks. Üksi kuuri taga salaja ju seda keegi ei tee (või kui, siis selleks, et mitte smashil esimesel katsel egolaksu mitte saada)
M.T. kirjutas:Kui lugemis- ja loetu arusaamisvóime puuduvad, siis pole midagi teha. Krt, panen 3x kirja, et ei räägi Smash'ist kui üritusest.
Ma räägin ühest tegevusest ja küsisin, et mis kaifi annab kohapeal rehvi kärsatamine kuni ribad taga ja siis veel edasi. Kui ikka kohale ei jóudnud, siis pole miskit teha.
-
- Tsikkel: S1000RR
- Tänatud: 3 korda
HAHAHAHAHA mõttetu vinguviiul jälle nagu ikka siin foorumis. Kõiksugu pedandid ja konservatiivsed "õigete väärtuste" ja "eetika reeglite" järgi elavad inimesed võiks siit bikerist samamoodi kuhugile perefoorumisse kolida. SMASH oli on ja jääb ning igasugused "ma ei saa aru rehvipõletamisest"- tüüpi inimesed peaksid samal ajal kuskil Tätte kontserdil olema. SMASH ei oleks enam SMASH kui kõik tiksuks nagu mingil a la BIKE Weekendil. Käige ennem kuskil Saksamaa streetfighterite kokkutulekul ära, siis näete kuidas tuleb käituda. Omaltpoolt pakuks välja ka järgmiseks aastaks ühe kava täienduse, mingi odava touringu kokkulaskmine ja põlema panemine lõpuks...a la nagu Harley meeste kokkutulekul lõhutakse bike kuni nende surmani.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Mina sain nüüd asjale pihta. Kõva kärbes on see, kes suudab midagi ära lõhkuda.
Samas, nii mõnigi "kõva kärbes" küsib siin foorumis küsimusi, mis näitab, et oma käega ei suudeta suurt midagi muud teha, kui linale paar valget laiku. Kui kõvatamise vajadus suur, eks andke minna. Haleda mulje jätab ikkagi selline vennike, kes hakkab teisi maha tegema ja arvustama, et ennast upitada!
Sõitke, aga ärge.....
-
Ega siin suurt vahet ei ole ei sellel, kes peksab kodus naist ja lapsi, kes põletab rehve, kes joob ja kakleb ja need kes loevad oma suures tarkuses teistele epistlit foorumis. Kindlasti ärge unustage homme kirikus käia ja oma luukeresid tuulutada kapis. Ja siis ongi meil veel need nn. arukad ja kultuursed motoüritused ju eestis, kus lastakse mingi vana Mazda või mis iganes pudrukuul kokku. Alati võib ju alternatiivina mingil palju kiidetud järve chillil kuskil RMK matkaplatsi peal metsa vahel pildituks juua.
-
- Tänatud: 12 korda
Põhilised arvamusliidrid nagu ikka, on need, kes ise kohal ei käinud
Eputamine jah. Õigust räägid mella ja saad asjale pihta, nagu alati. Vaata - fighteril paraku kroomi pole, mida näidata, krosssikummi samuti mitte - no mis sa hädaga teed, peab mingi alternatiivi ju leidma, et mehed pildistaks ja naised vahiks (ja vastupidi). Õigus? Jube edev värk, tegelikult ma panin seal silmad kinni, kui toimus "nõmetegevus, nimega kummipõletamine". Liiga edev oli, mu vanad silmad ei oleks seda üle elanud.
Kui tõsiselt rääkida, siis ma arvan, et SMASH´i tiim võib uhke olla - selliseid reageeringuid ja järelkajasi ei korja mitte iga üritus. Pole mõtet hakata seletama, MIKS seda tehakse - las olla, kui ei meeldi, siis ei meeldi. Äärmisel juhul räägitakse seltskonnas, et kole üritus - põletati rehve ja velgesi, ning mõni seltskonnast võib selle reklaami peale just kohale tulla järgmisel aastal.
Mulle ei meeldi ka paljud asjad, aga ma ei tule selle pealegi, et minna kuhugi näiteks räpi-, või reivifoorumisse uluma, et te olete nõõõõõmedad, ma ei saa aru, miks te seda teete.
Igatahes sihtgrupp oli rahul ja üsna kindlalt võib öelda, et järgmisel aastal vähemalt sama palju külastajaid.
Edu Teile!
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Tüüpiline priit-iz. Tekstist aru ei saa, aga nokk ju vaja lahti teha.
Ma kirjutasin, miks rehvi põletatakse. Ilma seisukohavõtuta.
Kui see sind huvitab, siis mul ükspuha. Olen ise ka kohustuslikus korras teinud. Ja see oleks natuke imelik, kui Smashil rehvi ei põletataks.
Jah, mind ei olnud kohal. Olin traielivõistlusel. Kui ajad kattunud ei oleks, olnuks Smashil
Priit_IZ kirjutas:Põhilised arvamusliidrid nagu ikka, on need, kes ise kohal ei käinud
Eputamine jah. Õigust räägid mella ja saad asjale pihta, nagu alati. Vaata - fighteril paraku kroomi pole, mida näidata, krosssikummi samuti mitte - no mis sa hädaga teed, peab mingi alternatiivi ju leidma, et mehed pildistaks ja naised vahiks (ja vastupidi). Õigus? Jube edev värk, tegelikult ma panin seal silmad kinni, kui toimus "nõmetegevus, nimega kummipõletamine". Liiga edev oli, mu vanad silmad ei oleks seda üle elanud.
-
- Tänatud: 12 korda
Ei ole paraku nii taiplik, et kõike nii hästi mõista, nagu sina. Pole midagi teha, selliseid on ka vaja. Ega targemad vabahtlikult sellise jamaga ju ei tegelegi, nagu seal. On nii?
Tegelikult, võiks selle teema lukku panna. Asjaosalised on tagasisidet saanud, pildid/videod jagatud, ülejäänu kisub (ka. minu osalusel) liiga läbuks ära.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Mis tast ikka lukustada, ehk ilmub veel pildi ja videokraami siia. Ehk ka asjakohaseid kommentaare jms. Küll moded muuga hakkama saavad.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Omaltpoolt pakuks välja ka järgmiseks aastaks ühe kava täienduse, mingi odava touringu kokkulaskmine ja põlema panemine lõpuks...
Nu vot, juba sellise etteaste peale roniks kohale ja teeks panuseid.
Alati võib ju alternatiivina mingil palju kiidetud järve chillil kuskil RMK matkaplatsi peal metsa vahel pildituks juua.
Hästi öeldud.
Pole kunagi Smashil käinud- Minu viga.
Aga arvan, et Smash on omas segmendis kõige vingem motoyritus siin Maarjamaal peale Treffi.
On ju Treff suunitlusega rohkem "Soome baikerite pildituks joomise place".
Kui Smash millalgi yletab oma osavõtjate arvuga Treffi, siis võib kindlasti väita et "Numero Uno".
Aga seniks Araabia vanasõna- Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi. Ehk siis jääme ootama Smash 2014.
-
Kuna ma olen hetkel täis(andke andeks, lööge maha või tehke järgi) aga kodanik PRIIT_IZ nagu meelega räägib endale vastu. Okei SMASH SMASHiks...aga kui nüüd nöörimööda kõik enduurosõidud liistule tõmmata- mingi sitane ära põletatud rehv rehviks(tehislik), aga kes annab aru selle samblatüki eest mis taastub 20 000 aastat kui mingi samamoodi eneseteostust täis põrsas sõidab oma kärnaga üle mingi Võrtsu enduro nime all. Samas võiks ju viriseda dragsõitude(modernses inglis keeles kiirendused) üle, samamoodi masinad viiakse viimase piirini nagu ringrajasõidud eesti mõistes(samamoodi on see mingi tehasemootorratta väärkohtlemine, hea, et selle eest veel paragrahvi alla ei lähe), kõik elavad ennast kuidagi välja, see on inimvajaduste hierarhia kodanik Maslovi püramiidi järgi- eneseteostus ja järve chilli mehed võivad endiselt ennast RMK matkaplatsi peal pildituks juua.
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
t*** küll ikka ei saa lambad aru et igaüks teeb oma rattaga mida tahab,põletab kummi,jätab lumehange,viskab külili porri.kurat ainult kääksuvad miks keegi seda ja toda teeb
Oled sa kindel, et see samblatükk 20000 aastat taastub? Olen sõitnud nädalase vahega sellistes kohtades ja jälge näha pole. Seda enam, et võrtsu enduro, mis suures osas kulgeb metsateedel ja turbas. Ja ärge nüüd hakake ajama mingit turba säästmise juttu. See kühveldatakse niikuinii ahju. Põllukamar keeratakse 2x aastas põllumehe poolt pahupidi.
Kujutate ette, palju kahju teeb ärimees metsaveotraktoriga? Kaua on näha traktori jäljed?
Siinkohal on mootorrattas küll kaduvväikese mõjuga.
jawazaki kirjutas:aga kui nüüd nöörimööda kõik enduurosõidud liistule tõmmata- mingi sitane ära põletatud rehv rehviks(tehislik), aga kes annab aru selle samblatüki eest mis taastub 20 000 aastat kui mingi samamoodi eneseteostust täis põrsas sõidab oma kärnaga üle mingi Võrtsu enduro nime all.
-
Minu postituse mõte ei olnudki selles, et kui kaua see samblatükk taastub(ja see 20´000 oli vaid metafoorne väljend) vaid rohkem selles kui palju see kellegile hinge läheb nagu hetkel sulle, kes hakkas kohe Võrtsu enduurot kaitsma kui üht süütut üritust. Ilmselgelt on ju selle kõrval rehvipõletus saatanast.
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
jawazaki kirjutas:Minu postituse mõte ei olnudki selles, et kui kaua see samblatükk taastub(ja see 20´000 oli vaid metafoorne väljend) vaid rohkem selles kui palju see kellegile hinge läheb nagu hetkel sulle, kes hakkas kohe Võrtsu enduurot kaitsma kui üht süütut üritust.
Ilmselgelt on ju selle kõrval rehvipõletus saatanast.
![]()
![]()
inimestel on igav, teevad uuringut mis kes kellegile hinge läheb sammal ,rehv ,üritus.päris diip
-
Eks kõige paremad jalgpallurid on alati publiku seas. Ja seltsimees ilgekepp teadmiseks Teile, et SAMMAL on väga oluline, aga mitte nii oluline kui seened ja SMASH.
SMASH üks väheseid(kui mitte ainuke) tõsiseltvõetavaid motoüritusi siinmail. Tehke järgi või makske kinni!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No mehed, mehed! Pole vaja seda teemaalgataja küsimust "miks põletate" nii südamesse võtta! Oli ju vaid küsimus miks.
Keegi pole püüdnud seda keelata, ega lõpuni maha teha. Taheti ju vaid teada, et mis on asja point. Kui on soov põletada - laske käia. Järveääres pildituks pole end keegi joonud. Samuti hakkate teatud ajal aru saama, miks kokkutulekutel "võsas juuakse".
Eks teatud tembud tehakse ikka sõltuvalt ka vanusest ja milline tsikkel sõiduriistaks.
Rahu ja mõistmist kõigile!
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Sai käidud esimest korda. Meeldis. Väga. Järgmine aasta tagasi. Ilmselt siis ka juba kaheks päevaks. Miks meeldis? Õhkkond/seltskond, sisu ja see, et kotte läbi ei otsita. Väike arenguruum- teavitus. Me magasime ka läpaka lohistamise maha.
-
- Tsikkel: BMW R1200GS
- Tänatud: 1 kord
roheline lõvi kirjutas:Sai käidud esimest korda. Meeldis. Väga. Järgmine aasta tagasi. Ilmselt siis ka juba kaheks päevaks. Miks meeldis? Õhkkond/seltskond, sisu ja see, et kotte läbi ei otsita.
Väike arenguruum- teavitus. Me magasime ka läpaka lohistamise maha.
Teavitus toimis, terve päev oli lavalt kuulda päevaplaani ja järgmist võistlust, läpakalohistamisest anti teada mitu korda. Muidugi suured pasunad võiksid 10 min. enne igat võistlust/vooru teada anda algavast võistlusest, mis ehmatab "s**a" lahti.
roheline lõvi kirjutas:Sai käidud esimest korda. Meeldis. Väga. Järgmine aasta tagasi. Ilmselt siis ka juba kaheks päevaks. Miks meeldis? Õhkkond/seltskond, sisu ja see, et kotte läbi ei otsita.
Huvitav millisel moto üritusel otsitakse kott läbi?
tükk aega hõigati ja kutsuti osalejaid läpaka lohistamisele... publikut ka jagus..kes ilma jäi, ise süüdi
pea kirjutas:roheline lõvi kirjutas:Sai käidud esimest korda. Meeldis. Väga. Järgmine aasta tagasi. Ilmselt siis ka juba kaheks päevaks. Miks meeldis? Õhkkond/seltskond, sisu ja see, et kotte läbi ei otsita.
Huvitav millisel moto üritusel otsitakse kott läbi?
Sellistel vist kus sisseost on 40+ euri ja õllehinnad algavad neljast eurist, iseenesest väga populaarsed üritused aga keegi pole neist lihtsalt veel kuulnud
-
Kõlarid võiks küll iga 10m järel olla, ja peldikuid võiks keegi iga päev tühjendada, pritsumehele kes pühapäeval dušši korraldas- eriline aplauss!!!, Sellistel üritustel vett peab ikka olema, ja muusikat kah 24H!!! Olin reedel kella 18st, kuni 15ni pühapäeval, nägin tulijaid ja lahkujaid, kõik olid rahul! Mulle meeldis!! Järgmine aasta uuesti, rsk!
Mõnus üritus nagu ikka. Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.
http://public.fotki.com/ahtos/smash-13072013/
-
leander kirjutas:Oioi, keegi tüdruk sai vist haiget kiirenduse peal
Saa ruttu terveks.
juba peaaegu terve.
Ma ei ole märganud, kas kuskilt avalikustati ka palju rahvast seekord oli?
-
- Tsikkel: ZAZ custom
pacaan kirjutas:jube kahju seekord sellest laadast ilma jäin, äkki on kellegil mingit kiirenduse parimate aegade infot, kuulsin mõnest päris heast tulemusest... Mis aega muidu need punnvõrrid sõitsid?
Tere, vastus küsimusele on siin , olime mopeedidega ringsõidul, ja kuna suure rattaga ei saanud seetõttu tulla pidi kiirendusel osalema sellega, mis võtta oli
. Enne sõitu arutasime, kas tuleb üle või alla poole minuti, no veidi jäi puudu, peab vist veidi mootorit viilima. Siinkohal tänud korraldajale kes lasi meid hoolimata hilisest saabumisest rajale pulli tegema
.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.