... sõidukaaslast Tallinnas 2013
Moderaator: Moded
Re: ... sõidukaaslast Tallinnas 2013
Kas kellelgi on mu töögraafik, et KÕIK sõidud plaanitakse just siis kui ma kohe kuidagi ei saa tulla - kui mitte, siis kasutage sama metoodikat ntx lotonumbrite ära arvamiseks ja teist saavad rahakad inimesed
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
maruliis kirjutas:Üks valge plastik sõidaks nädalavahetusel Pärnu, seltsis oleks segasem
ehk keegi liituks, aeg ei ole väga oluline aga võiks jääda hiljemalt pühapäeva hommiku peale
aitäh
Why not... mõtlen juba viimased 3 nädalat, et peaks Pärnusse pizzat sööma minema millalgi Ajaliselt sobiks pühapäeva hommik ilusti, kui ilmataat meid kuiva ilmaga õnnistab
Võite kohvi teha välja
Sel juhul peaksin ma mõne kobedama kohviaparaadi endale muretsema, kuna Sina ja Reimps väärite oma kommentaaridega üpris tihti tassikest
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
ApK kirjutas:Võite kohvi teha välja
Sel juhul peaksin ma mõne kobedama kohviaparaadi endale muretsema, kuna Sina ja Reimps väärite oma kommentaaridega üpris tihti tassikest
Reimpsile sobib keedetud vihmavesi ka,ja mina üle 1 tassi päevas ei joo nagunii kunagi
Me lähme pisikese pundiga. Kogunemiskoht sõpruse-tammsaare statoil kell 19:30 ja suund salmistu/kaberneeme jne. Tempo nakedisõbralik ehk siis pigem selline chillimine.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
nii kerge käeliselt ei ole veel keegi enda surmaotsusele alla kirjutanud....aga nuh me anname sulle andeks kuna sa oled uus siin ja päris ei oska veel orienteeruda
Quku kirjutas:maruliis kirjutas:Üks valge plastik sõidaks nädalavahetusel Pärnu, seltsis oleks segasem
ehk keegi liituks, aeg ei ole väga oluline aga võiks jääda hiljemalt pühapäeva hommiku peale
aitäh
Why not... mõtlen juba viimased 3 nädalat, et peaks Pärnusse pizzat sööma minema millalgi
Ajaliselt sobiks pühapäeva hommik ilusti, kui ilmataat meid kuiva ilmaga õnnistab
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Oli plaan täna Pärnu - homme tagasi trippida aga f...g ilmateade lubab korralikult kallama hakata. Tiirutan siis siin kuni sajuni ja ja seejärel kallan rummi kuni f...g täpistumiseni...
Ilmateate järgi ei saagi midagi teha, need muudavad oma prognoosi iga natukese aja tagant. Ise lähen ka varsti tiirutama, sajab siis vói mitte.
-
sepp kirjutas:nii ahvid!
täna on igav ja tahaks sõita
Ütle kellaaeg ja koht, küll mõni pärdik ikka kohale tuleb.
Aga sõita võiks küll.
U-hu-huh-hu
Ise u.1 tunni pärast kuhugi tiirutama. Kui kellelgi konkreetne soov koos tiirutada, siis vóib plaani pidada.
-
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
maruliis kirjutas:Üks valge plastik sõidaks nädalavahetusel Pärnu, seltsis oleks segasem
aitäh
+
sepp kirjutas:Te olete nii aeglased, et mul juba pärnus käidud
AHVID.....
väga huvitav,teeb siin kõva häälega maha ja kirub, aga vaikselt salaja läheb tiirutab ikka foorumi tuulepeaga ringi või+
pyta kirjutas:maruliis kirjutas:Üks valge plastik sõidaks nädalavahetusel Pärnu, seltsis oleks segasem
aitäh
+
sepp kirjutas:Te olete nii eglased, et mul juba pärnus käidud
AHVID.....
väga huvitav,teeb siin kõva häälega maha ja kirub, aga vaikselt salaja läheb tiirutab ikka foorumi tuulepeaga ringi või+
Huvitav kohe keda silmas pidasid. Ei saa end riivatuna tundnud pile seppa hooaja avamisest reaalis näinud...
maruliis kirjutas:Huvitav kohe keda silmas pidasid. Ei saa end riivatuna tundnud pile seppa hooaja avamisest reaalis näinud...
Räägi nüüd, endal seni käed värisevad ja ei suuda óigeid klahve tabada
M.T. kirjutas:maruliis kirjutas:Huvitav kohe keda silmas pidasid. Ei saa end riivatuna tundnud pile seppa hooaja avamisest reaalis näinud...
Räägi nüüd, endal seni käed värisevad ja ei suuda óigeid klahve tabada
Oeh, kui palju mu samsung trükivigu teeb (ise olen veatu ju ) :'(
Jah? Millest siis? Sepast? Jah, ta näeb suht hirmus välja ja eks see pane ühe nõrganärvilise neiu värisema küll... nii et jõuludest siia maani käed värisevad
Keegi homme Pärnu-Tallinn? (Ja vaatamata korke, sepa, vtm, puna, Geiu hoiatustele on siiski seni minuga sõitma tulnud ellu jäänud )
maruliis kirjutas:(Ja vaatamata korke, sepa, vtm, puna, Geiu hoiatustele on siiski seni minuga sõitma tulnud ellu jäänud
)
Ja ratta remonti imiteerinud Meriväljal.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
maruliis kirjutas:on siiski seni minuga sõitma tulnud ellu jäänud
)
Üritad uusi ohvreid leida?
Väga kahtlaselt see lause küll kõlab
Rohkem küll nii: elab, aga mis elu see on.
Metsavahel tehtud suitsupaus tagab teile selle, et saate oma nime järgmisesse internetis ilmuvasse eeposesse. Ehk filmiklassikutele toetudes: "Vaata vangimajast vóid sa välja saada, aga sealt ei pääse sa kunagi!"
Noh, kes soovib 3x kuulsamaks saada? Vabatahtlikud samm ette!
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Sepal siiamaani võhm nii väljas, ei ole sõnagi saanud öelda, tundub,et ei ole paha valik,see pärnus käik,ma täna lähen ise ka teisest suunast ainult
pesupoiss kirjutas:Täna keegi sõitma ka läheb?
Krt, hea meelega sóidaks ja veel parema meelega ühe ilma mootorita asjaga täna. Aga eile sóidupausi ajal sain mesilase käest paugu kaela ja nüüd on külmavärinad vaheldumisi ilge palavusega. Sóidu asemel siruli ja risustan foorumit.
A saime Maru jälle kirjutama, polnudki siin tükk aega midagi lugeda. Maru, sul vist óigus ja Sepp pole midagi teinud. Ta siin tänab "aitäh" rubriigis bemmi brünetti.
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Või jätaks selle teema sinnapaika ja keskenduks sõidukaaslaste leidmisele ?
Ma ei taha siin kedagi kaitsta ega kedagi takka kiita aga las üks jätab vastu kirjutamise ja teised tögamise
Vahepeal oli ju mingi septsiaalne teema kus sai Maruliisiga asju ajada.
-
- Tsikkel: Honda CBR600RR
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
ÖÖinimesi ka siin leidub? Võiks kas või linnas tiirutada.
Vol.3 Duubelkurvid.
Nii. Nagu arvata võib siis kaherattalisega liikumisest pole viimasel nädalal paljudel midagi välja tulnud ja olukord hakkab rahutuks muutuma, seega täna tahaks sõitu minna.
Marsruut on nähtav lingil http://goo.gl/maps/cvlw6
Tempo kõigi võimetele kohane. Ilm vist mängib kaasa täna. Viimane update siia kell 18:55
Kogunemine 19.15 Tondi Nestes. Ootame/tangime 10 minutit ja siis start.
Sülearvutid maaletooja hinnaga! priidik@notebooks.ee Küsi julgelt! Vaata http://www.notebooks.ee