Veelkord kindlustusest
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Veelkord kindlustusest
mmz kirjutas:Kas keegi liikluskindlustuse pakkumisega tegeleb? Sooviks tavalist liikluskindlustust vähe parema hinnaga kui kindlustusseltsid seda tavahinnakirja kohaselt mulle pakuvad. Olen aastaid sõitnud sõbra nimel oleva autoga, nüüd aga enda nimele registreerides on kindlustusmakse tõusnud pea 5-kordseks.
Kui võimalik, siis registreeri end elama mõnda kaugvalda kusagil eesti äärealal, kus liiklusõnnetuste ja seeläbi kahjunõuete arv üliväike. Hind kukub mühinal. Näiteks Tallinna ja Pärnu hinnavahe on üldjuhul juba ca 40%.
Kasuta LKF lehel olevat kalulaatorit ja vaata, kas mõne seltsi pakkumine tuleb äkki soodsam, vahel arvutavad ikka täiesti veidrate asjade järgi. Näiteks Salva tegi mul autole (aga mitte tsiklile, sellele tuli sealt jälle parim hind) "kirvega " pakkumise samal ajal teised seltsid andsid täiesti mõistliku hinna. Selgitas "Salva" oma hinnataset liikkusõnnetuse põhjustamisega (tsikliga), mis sellest, et ainuke kahjukannataja olin mina. Nende loogika väidab (mitte statistilised andmed), et inimene, kes on korra õnnetuse põhjustanud on suurema riskiga. Samas teised seltsid seda ei arvanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.