Küsimus stundimeestele
Re: Küsimus stundimeestele
mart211 kirjutas:Suur ratas küll on veidi kallim, kuluosi ja varuosi vaevalt rohkem läheb kui pitbike'l, kuid suurega on kordades lõbusam ja saab kõvasti rohkem asju teha.
Lihtsalt minu arvamus. Kui huvi on, siis vahet pole millega alustad, peaasi et mingi hetk suure ratta peale üle kolid ja näed kuidas asi tegelikult tundub
Ega ma ise tegelikult aktiivselt stunt-iga tegelema hakata ei plaani, kui pit-i võtan siis rohkem maal mööda kruusateesi ja kadakate vahel turnimiseks kui vaja randa ujuma minna (hondaga see turnimine vähe ebamugav).
Muidu tagarattal sõitmise tahaks kontrollitult ära õppida küll . Oma tänavaseaded 929 tõstan üles küll aga eriti kõrgele ei julge tasakaalupunkti otsima hakata, hakkan kartma ratta pärast.
Et vot kui nüüd nihu läheb siis on plastikud kriibitud, tuled puruks,kahvel kõver ja piduri ning siduri heeblid koos peeglitega läinud:P
Et siis oleks niiöelda 2 ühes, ostaks kommiraha eest maal kärutamiseks pit-i ja samas ehk kannataks temaga ka tagarattal balance pointi viimist ja tagasi toomist harjutada (ma pole endas täitsa kindel, et kas ikka leian tagapiduri õigel ajal üles kui vaja on). Ja kui läheb nihu siis läheb, tõstab ratta püsti ja proovib uuesti. Ja kui ka täitsa ära lõhun....pohh...rahalised kahjud minimaalsed.
Ja kui see pit peaks mingil imekobmel ellu jääma (milles ma küll kahtlen) siis jääb hiljem pojale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.