Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Hurt »

reimps kirjutas:

Küsisin lihtsalt selle ehteestlasliku demagoogia peale - mulle paistis su ving konkreetselt ennastõigustava halana sel hetkel :)

Tegelt on mul üpris ükskõik mis teema pealkiri on. Postituse mõte oli see, et selle asemel et täiesti mõttetu märkus teha teema pealkirja ja postituse kohta oleks otstarbekam pealkiri muuta ja kirjutada "Jäägem teemasse..." Kui nii palju häirib muidugi.... 5 postitust ja on teemas uus lehekülg ning keegi ei näe enam seda üleskutset postitada siia vaid eesti õnnetusi, ning siis tuleb juba mingile "rohelisele" märkus et krt kas sa siis ei olegi lugend foorumi kõiki postitusi leppisime ju kokku et ainult eesti õnnetused. Umbes nii karatakse esmastele kasutajatele turja lambi kohapealt teistes teemades. Neid näiteid on veel nii üle ühe. "Pildid ilusatest naistest ja tsiklitest" Eiii noo lepime ikka kokku et ainult kohalikku materjali....baa baa baaa
Olgem konkreetsed kui on midagi häirib. Kõige lihtsam on muuta pealkiri sest nagu näha on ikka seal piltide teemas pool välismaist googeldatud kraami ja miks ka mitte pilt on ilus tsikk on ja mota on ka, täiesti haakub ju teemaga.

Aga üldiselt ei maksa mu hommikusi postitusi päris kullana võtta, tööle tulek ja need sendisaagijatest passatimehed ning muud lambad... ikka on hea kohe hommikul midagi "tarka" öelda :ner:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Mine “Vaba teema”