Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Mahvalda kirjutas:

Ma olin just valmis oma teenust pakkuma, kui tüüp pükse kuivatama koju põrutas ja kaks korda poe eest parkimisplatsilt loha tõmbas, plika taga lehvimas kui tuulelipp. Samal ajal tuli ülekäigurajal isa kahe väikese lapsega üle tee.... oleks murdsekund hiljem startinud, oleks lapsed alla jäänud. Kohalikud noored rääkisid, et see "vägilane" teeb vägitükke igaõhtuselt, peenestab ka öösiti ja magada ei lase. Krdi kahju, et kiiver peas oli, oleks tolbakale ise sahtlisse sõitnud, poleks isegi nime küsinud. Kui ma plikalt küsisin, kas elust kahju pole sellise idikaga eluga riskida, küsis tšikk arglikult, misse minu asi on. Niikaua ei olegi, kuni ühestükis on. Kohe kui lombakaks jääb, ON minu asi, kui ma talle invaliidsust maksma pean hakkama...kaudselt küll, aga siiski... Oi, ma olen siiani marus...

Vanasti oli selliste kohta ütlus: Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi.... sõnaSepp

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”