Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Rein »

Järsku sõitis kiiresti vahetama, enne, kui päris tühjaks läheb :roll:

Viimati muutis Rein, 27 Juul 2013, 13:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Lugemata postitus Postitas RD »

Bikeri esilehel ilutsev kuulutus:

http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=391814

Kas just hävik, võibolla ongi tegemist invaliidiga, aga piltide tegemiseks võiks küll parema koha leida. :shock:

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak

jaanisp
Tsikkel: Z

Lugemata postitus Postitas jaanisp »

Arvatavasti tegu ikka invaga.

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

ai jaa ma ei pannud kohe tähelegi
Nii ametis ratta passimisega.

Rincu
Tsikkel: Yamaha xj600/Honda crf250l

Lugemata postitus Postitas Rincu »

No sinine taust toob punase värvi paremini esile :wack:

Kasutaja avatar

Mahvalda
Tsikkel: Honda CBX 550 F; Honda CB500T
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Mahvalda »

Mul ei ole venelaste vastu midagi - aga värd, kes sa sõidad Hondaga nr 19KZ (ilma ülevaatuseta) Vääna-Jõesuus 50 alas 150-ga (kus on palju lapsi jalgratastel ja rulluiskudel ja tõukekatega) ja üritad avaldada muljet noortele varustuseta tšikkidele ja sul veel õigust üle ka jääb - raisk, pane põlema ennast!

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Mahvalda kirjutas:

.... ja sul veel õigust üle ka jääb - raisk, pane põlema ennast!

Mitte et ma ässitaja oleks aga mina oleks sinu asemel küll ise väikest süütamisabi pakkunud. :mrgreen:

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Statoili stardikas aitab selliste puhul :bsmile:

Kasutaja avatar

Mahvalda
Tsikkel: Honda CBX 550 F; Honda CB500T
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Mahvalda »

macintosh kirjutas:
Mahvalda kirjutas:

.... ja sul veel õigust üle ka jääb - raisk, pane põlema ennast!

Mitte et ma ässitaja oleks aga mina oleks sinu asemel küll ise väikest süütamisabi pakkunud. :mrgreen:

Ma olin just valmis oma teenust pakkuma, kui tüüp pükse kuivatama koju põrutas ja kaks korda poe eest parkimisplatsilt loha tõmbas, plika taga lehvimas kui tuulelipp. Samal ajal tuli ülekäigurajal isa kahe väikese lapsega üle tee.... oleks murdsekund hiljem startinud, oleks lapsed alla jäänud. Kohalikud noored rääkisid, et see "vägilane" teeb vägitükke igaõhtuselt, peenestab ka öösiti ja magada ei lase. Krdi kahju, et kiiver peas oli, oleks tolbakale ise sahtlisse sõitnud, poleks isegi nime küsinud. Kui ma plikalt küsisin, kas elust kahju pole sellise idikaga eluga riskida, küsis tšikk arglikult, misse minu asi on. Niikaua ei olegi, kuni ühestükis on. Kohe kui lombakaks jääb, ON minu asi, kui ma talle invaliidsust maksma pean hakkama...kaudselt küll, aga siiski... Oi, ma olen siiani marus...

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Mahvalda kirjutas:

Ma olin just valmis oma teenust pakkuma, kui tüüp pükse kuivatama koju põrutas ja kaks korda poe eest parkimisplatsilt loha tõmbas, plika taga lehvimas kui tuulelipp. Samal ajal tuli ülekäigurajal isa kahe väikese lapsega üle tee.... oleks murdsekund hiljem startinud, oleks lapsed alla jäänud. Kohalikud noored rääkisid, et see "vägilane" teeb vägitükke igaõhtuselt, peenestab ka öösiti ja magada ei lase. Krdi kahju, et kiiver peas oli, oleks tolbakale ise sahtlisse sõitnud, poleks isegi nime küsinud. Kui ma plikalt küsisin, kas elust kahju pole sellise idikaga eluga riskida, küsis tšikk arglikult, misse minu asi on. Niikaua ei olegi, kuni ühestükis on. Kohe kui lombakaks jääb, ON minu asi, kui ma talle invaliidsust maksma pean hakkama...kaudselt küll, aga siiski... Oi, ma olen siiani marus...

Vanasti oli selliste kohta ütlus: Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi.... sõnaSepp

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

kumar
Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP

Lugemata postitus Postitas kumar »

Mahvalda kirjutas:

Mul ei ole venelaste vastu midagi - aga värd, kes sa sõidad Hondaga nr 19KZ (ilma ülevaatuseta) Vääna-Jõesuus 50 alas 150-ga (kus on palju lapsi jalgratastel ja rulluiskudel ja tõukekatega) ja üritad avaldada muljet noortele varustuseta tšikkidele ja sul veel õigust üle ka jääb - raisk, pane põlema ennast!

Sellise sitavaresest tsurka peaks metsa viima ja puu külge siduma ning korralikult malakat andma. Nii kaua on kuradi tibla kòva mees,kui pole kedagi vigaseks vòi surnuks sòitnud.

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

paides oli ka üks selline kes poe ees kiiruse kühmu pealt tegi bikega hüppeid ja lasi tagarattal õuealas ja kui sellest foorumis juttu tehti öeldi et nahhui sa siin kired kui kõva mees oled siis ütle sellele lendajale näkku mida arvad et foorumis prääksumine on nõrkadele ja kitsedele

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

jaanisp
Tsikkel: Z

Lugemata postitus Postitas jaanisp »

Mina näiteks ei julge siin foorumis eriti käijagi, kõik on nii kõvad mehed, et hirmus hakkab lausa.

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

No Fucking Touring - Road Trip to Estonia Vol.2(011)

Veel Kadaka turu ajast on olnud Soomlastel arvamus, et Eestis võib teha kõike. Suurem mass turiste ei austa meie külalialahkust. On ka neid kes on viisakad aga paraku on nad nii tublid, et jäävad märkamatuks.

Noh loodetavasti meie kalevipojad teevad tagasi!

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

Minu arust oli täitsa lahe vaatamine. On sul veel nende videosid siia postitada? :mrgreen:

Ardilla

Video oli lahe ei vaidle :) vaata linkide ja piltide alla. Seal on kuskil viimastes postides. Meestel on rannet ja muna ka piisavalt keerata. Koht ei ole kõige õigem. Vaadates kuidas aeti vastutulijad teepeenrale.

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Teise rahvuse trikitamised jäävad alati silma, kodumaal. Samuti kui Eestlaste "mis iganes jamad" Soomes.
Ei tasuks nii südamesse kõikke võtta. :bsmile:

Viimati muutis Vint, 05 Aug 2013, 19:40, muudetud 1 kord kokku.

Ardilla

Hivitav kas Saksa Ghost Rideril oleks Eestis huvitav meil pole ju normaalseid teidki. Eriti kehv on Vana-Haapsalu mnt. Sõidad nagu mägikits künkalisel teel.

Kasutaja avatar

kumar
Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP

Lugemata postitus Postitas kumar »

ardilla de terra kirjutas:

No Fucking Touring - Road Trip to Estonia Vol.2(011)

Veel Kadaka turu ajast on olnud Soomlastel arvamus, et Eestis võib teha kõike. Suurem mass turiste ei austa meie külalialahkust. On ka neid kes on viisakad aga paraku on nad nii tublid, et jäävad märkamatuks.

Noh loodetavasti meie kalevipojad teevad tagasi!

Minu meelest pole siin küll hälvikutega tegu.Igati vingelt panevad.
Ole mees ja tee järgi.

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Muidu poleks nagu hullu, aga seljakotiga niimoodi täpiks tõmmata... Ohtlik lend!

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Heinz36 kirjutas:

magada saad ikka öösel nyyd? :mrgreen:
Mina kyll ei saa,maine keerati jumala persse nyyd ikka....

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

kas see oli must natuke ümber tehtud bike millel must lühike sumpa külje peal

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

Heinz36

sepp kirjutas:

magada saad ikka öösel nyyd? :mrgreen:
Mina kyll ei saa,maine keerati jumala persse nyyd ikka....

Minul probleeme pole :ner: ,kuid tädi Maali Uugametsast saab nädalaid veel sel teemal "saagida" (lol)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Heinz36 kirjutas:

Mulle meeldib see illustreeriv pilt: tahaks hirmasti näha, kuidas HD Heritage Softtail 229km/h kimab.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Heinz36 kirjutas:

Minul probleeme pole :ner: ,kuid tädi Maali Uugametsast saab nädalaid veel sel teemal "saagida" (lol)

On ju probleeme, kui sa m6ni minut peale uudise ilmumist juba foorumisse halama tulid ja tiitleid jagama hakkasid (togi)
V6tan s6nad tagasi, kui sa juhtumit pealt n2gid ja t6epoolest oli tegu ohtliku s6iduga. Uudisest see v2lja kyll ei tule..
Teeks nii, et see teema j22b "p2ris" h2lvikute jaoks, sest ma kyll ei leia, et 200+ seljakotiga lasta oleks alati r2ige patt.

Ma ennustan, et t2di Maalil on see vahejuhtum juba homme 6htuks p2evakajaliste teemade listist maas ja arutab juba mingeid arvamusfestivalide asju v6i kirub Maret Maripuud, kes Jamie Oliveri s88klas tema raha eest k2is.

Heinz36

reimps kirjutas:

On ju probleeme, kui sa m6ni minut peale uudise ilmumist juba foorumisse halama tulid ja tiitleid jagama hakkasid (togi)

Ehk valgustad mindki mis tiitel ei meeldi!!!!! Kas see,et LUBADETA JA SELJAKOTIGA kihutaja liigitan hälvikute alla? Kui nii,siis SORRY,ei risusta seda ringkaitsega foorumiteemat enam :shock:

Ardilla

Heinz36 kirjutas:
reimps kirjutas:

Ehk valgustad mindki mis tiitel ei meeldi!!!!! Kas see,et LUBADETA JA SELJAKOTIGA kihutaja liigitan hälvikute alla? Kui nii,siis SORRY,ei risusta seda ringkaitsega foorumiteemat enam :shock:

Sarkasm: ega ta jah ei ole hälvik :wack: ta ju surma ei saand ja kedagi kaasa ei viind. Koigest eksis sõiduvõtete valikuga (lol) ja kui oleks looja lennanud siis tuleks postitada õnnetused mootorratastega rubriiki link.

MUHA HA HA HA

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Heinz36 kirjutas:

Täpsemalt käis mulle vastukarva see "mainekujundajaks" titulerimine. Ma ei hakka otsima, aga terve suvi läbi pole küll eriti silma jäänud uudiseid eriti hullupööra kihutajatest, loetud kiirendajad vaid. Nüüd tõmmata mingi suvalise tüübi uudise peale siuke hala üles on küll ülereageerimine. See kõnealune üksik juhus ei ole mingi mainekujundaja, vaid tõenäosusteooria. Ma ütlen, et pigem on joobes juhid mainekujundajad. Eesti liikluspildi mainekujundajad. Vot ma oleks siis nõus, kui ülepäeva rahvast 200+ kiirusega vahele võetaks, et nood kodanikud kujundavad mainet. Üksik tegelane ei kujunda mingit mainet, pigem on see sama nagu ma siin üksiku häälena kõrbes esindan vaid iseend ja oma (enda arvates eksimatute ja korralike liiklejate arvates ülivalesid, mõrvarlikke, huligaanseid ja lausretsidiivseid) seisukohti. Ma võin sulle oma viimase trahvisaamise tagamaid lühidalt kirjeldada: +36 linnas üle. Paugust mõtled, et t***, 90-ga linnas, selge värdjas ju. Vot ei ole, tegu oli keskööga Tammsaare tee 8-realise osa peal ja ma sõitsin üksi, ühtki teist liiklejat polnud. Ment töllerdas fööniga põõsas nagu ikka. Ei leia, et oleks olnud oht kellelegi, isegi mitte mulle (täis-armor). Aga Delfis oleks hommikul olnud: "Mootorrattur kihutas linnas 90 km/h!"

Tagasi kõnealuse intsidendi juurde: kuna keegi seda konkreetset olukorda pealt ei näinud, siis võin mina väita, et vend tegi tühjal teel neiu märjaks (loe: kiirendas veidi uljamalt kui rõhuv enamus julgeb) ja mitte mingit ohtu ei olnud. Äkki oli tsikilt võetud ka allkiri, et too täie mõistuse juures tahabki 200+ seljakott olla. Senikaua kui reaalselt ohtlikku tegevust ei ole võimalik tõestada, vaid tuleb toetuda meie legendistaatuses liiklusohutusetagajate (ehk siis põõsas passivate riigikassatäitjate) radarinäidule, ei ole ma nõus tüüpi automaatselt hälvikuks nimetama. Jäi ta ju märguande peale isegi seisma, omamata lube.. Muide, Tln-Tartu maantee 182. kilomeeter on väga head teeolud, nähtavusega ka probleeme pole ja 12 paiku päeval ei ole ka päike silma. Lihtsalt kaasamõtlemiseks..

Mu point ongi, et mingi pooliku Delfi uudise peale hakata siin hälvikuteks ja mainekujundajateks nimetama.. Kamoon, sebige normaalne allikas endale ehk siis näiteks kas reaalne video pardakaamerast või enda vahetu tunnistamine, enne pole mõtet tuututada. Siin teemas on seni õnneks käsitletud siiani peamiselt ikka kas ise nähtud olukordi või tõesti põhjalike (ja üheselt mõistetavate) uudislugude sisu. Muidu on nagu perekool juba.

Kas nüüd on selgem, miks ma pasundama hakkasin? Ma vahetevahel unustan ära, et teised ei suuda ju minu mõtteid lugeda. Ja muidugi ma tean, et ma võin õrnema hingega foorumikasutajatele peale lennates neid veidi traumeerida ja ilgelt vihane lind tunduda. Ei-ei, ma olen täitsa nunnu, seega proovi mõista :)

Ardilla

Nüüd sain poindile pihta :)
Sellegi poolest käitus vääralt sai karistuse kÄtte.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”