Valvekaamera
Re: Valvekaamera
reimps kirjutas:Mul oli Mustamäel Akadeemias aastat 5-6 tagasi samalaadne häda oma maja ees oma VAZ2101-ga. Kolm korda lõhuti paagikork ja imeti auto kuivale. (Olin suht hiljuti sinna kolind kah.) Hoidsin silmad lahti, vaatlesin väheke naabreid ja joppaski - üks õhtu nägin kõrvalparaadna vennasrahvuse esindajat kanistritega majandamas. Kellaaeg oli ka suht naljakas, vist mingi 00 ja 02 vahel. Astusin talle ligi ja ütlesin, et kui mu autost veel küte kaob, saab tema esimesena tappa, mis siis, et ma ei sa tõestada tema süülisust ja teolt tabamisel lasen tal põlved läbi. Mökitas midagi ja kadus ära. Rohkem paagi kallal ei käidud kah.
Tüüp elab siiani kõrvalparaadnas, muide. Võibolla oli tegu juhusega, võibolla mitte. Ütleme nii, et olemuselt ja stereotüübilt on tegu täpselt sellise idablokist pärit varganäoga.
Akadeemia... See on omaette kontingent kes seal elab, nüüd läks rahulikumaks. Aga vahepeal need noortekambad olid ikka väga üle käte. Eriti kui need ühikad seal veel toimisid. Sai seal käidud elektrit tegemas ja sidet oi see oli valus aeg sinna minnes oli alati pussnuga valmis. Ja ma mäletan neid välja põlenud korruseid. ÕUDNE.
Kaamerate kohta veel nii palju, et kui kaamera kuskile panna on wifi lahendus väga hea muidug. Aga kindlasti tahab ta toidet saada seega mõnikord kui saab vedada vaid võrgujuhtme on POE vägagi abiks.
Teine asi on see, et keldrisse on vaja kuidagi wifi levi saada ja kui ta 3/4G tehnoloogial töötab siis mobiili levi. Kaabel on kindlam, väga äge oleks dubleerimise võimalusega E. juhe +3G.
Sellistel puhkudel on individuaal koodiga signa väga abiks mille võiks ühistu paigaldada. See ei tohiks väga palju maksta aga logide järgi saab vaadata kes sisse ja välja käis ja mis kella ajal.
Olen oma ühistus uurinud vidokaamerate paigaldamise võimalusi. kui teha profilt siis eelarve koos salvestite, ketaste ja korralike IP kaameratega mis oleks vandaali kindlad ja keeratavad tuli eelarve kokku oma 10k euri. See oleks siis neli kaamerat välja ja kas trepikodadesse salvestid litsensid jutud. Samas võib ka ise midagi kokku aretada, siis kindlasti asi odavam. Seal on muidugi kohe tunda kui palju seal õhku vahel on.
Ohmi poe variant minuarust on ka vägagi mõistlik. Ja pole tal äda midagi. Seal saab kohe kohapeal vaadata ka ära kuidas pilt välja näeb ja minu arust oli seal pilt vägagi ok
Kõiksugu 300 euri analog salvestitega lahednsued on ka olemas kvaliteet küll nigel aga oma funktsiooni võiks ära täita muidugi siis peab olema korralik kaabel. Aga ikkagi jääb pildil nägi väga uduseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.