Speedest Dunlop Nightrace 2013

Kasutaja avatar

nitse

Re: Speedest Dunlop Nightrace 2013

Lugemata postitus Postitas nitse »

Mina olen Alastaros võistelnud, aastat enam ei mäleta, aga Virvesega tegime kunagi selle triki ära. Ütlen ausalt, et mina selle ühe nädalavahetusega liimirajal sõitma ei õppinud. Pilliks oli mitte viimane, vaid eelviimane must kava, eks asjaosalised vast mäletavad. Pikk ja madal ning ikka tiba ehitatud. Aga stardis olin nagu viimne sitakott, kas kohe nokk taevasse hoolimata pikast kiigest või siis kõnks hing kinni ja põta-põta vaikselt edasi koguma.

Võistlus oli kas kolme või nelja päevane ja päris kurnav. Sõita sai väga vähe, 5-6 sõitu nelja päeva peale umbes-täpselt. Isiklikku rekordit selle najalt ma igaljuhul ei parandanud. Vaesed nõukogude eestlased paigutati kõige kaugemasse boxi. Lineup boxist ei paista ja sinna kutsuti tihtilugu tund-poolteist varem päikse kätte praadima. Mäletan, et ühel päeval kutsuti meid 2 või 3 korda lineupi, aga reaalselt sõita ei saanud sel päeval mitte kordagi. Top Fuel pillide stardid on kellaajaliselt paigas ja nagu aamen kirikus. Kõik muu pudi-padi keerleb seal ümber kuidagi omasoodu. Ja kui ikka tuleb kellaaeg peale, siis saadetakse sind lihtsalt boxi tagasi passima, hoolimata sellest, et tunnikese juba line-upis tiksusid. Boxist raja äärde vaatama polnud sisuliselt võimalik vaatama minna, sest kunagi ei teadnud, millal line-upi kutsutakse. Aga see oli kõik aastaid tagasi ning siis polnud seal ka Eestikate etapp. Ja tegemist oli suve suurima dragivõistlusega, Euroopa või MM etapp, ei mäleta enam. Võimalik, et nüüd on asi loogilisemalt seal korraldatud, kuna võistlus ainult Soome ja Eesti etapp.

Aga igaljuhul kindlasti minge sinna, vähemalt ehitatud rataste klass! Mul on küll hea takkajärgi meenutada, et ka sellise kaliibriga võistlusel on kunagi osaletud, mis sest, et isegi naisterahvastelt sain seal tuppa :) Kõik vaatasid mind kui debiilikut, et näe idioot sõidab 600cm3-sega dräägi ning loll on rattasse veel hunniku raha ka matnud. Klassijaotus oli seal sootuks teine, ma olin turbo ja nitrokatega ühes klassis...

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”