Platsieksam:50-ne pidurdus märja teega?
Re: Platsieksam:50-ne pidurdus märja teega?
Võtad kogu süsteemi lahti, ülalt ja alt kolvid välja. Puhastad kõik vanadest jääkidest ja hindad kulumist. Nii kolvid kui mansetid.
Kriimudeta ja astmeteta kolvid paned määrdega sisse ja süsteemi kokku tagasi. vaatad, et heebli ja kolvi vahel oleks lõtk. Klotsid tõmbad tasasel alusel peene liivapaberi peal puhtaks. Või sirge silikaattellise peal. Puhastad kettad õlivabaks.
Surud pidurivedeliku alt üles süstla või mõne muu riistapuuga ja sel ajal peab olema piduri peapumba sees olev õlivõtte auk kõige kõrgem punkt ning voolik ei tohi mitu korda vertikaalis suunda muuta. Voolik peab olema allpool peapumpa sisenemise ava.
Kui süsteem on täis, hakkad survega allapoole õhutama (pumpad-hoiad-nippel lahti-kinni) kuniks õhumulle ei tule. Võid algul niisama joosta lasta ja vaatad, et anum tühjaks ei saa.
Sõidad pidurid sisse. (Mina sõidan pidur blokeerimise piiril aeglasel kiirusel ketta tuliseks. Vahel ehmatan ka veega. Maanteekiirusel kulgeval baigil pole ma päris kindel, kas seda nii teha tohiks ja kuidas see kettale mõjub)
demineerija kirjutas:Minu ratta puhul tähendaks säärane reguleerimine piduripumba vahetust... Kahe näpuga pidurdades ei ole võimalik kuival asfaldil blokki saada. Pump, suppordid, kettad, voolikud, torud kõik 100% korras.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.