Vajaks veidi abi: otsin avarii põhjustanud Suzukit
Re: Vajaks veidi abi: otsin avarii põhjustanud Suzukit
puumake kirjutas:Väga keerukas lugu. Mida tõestada. AGA
KUNA TEIE SOORITASITE VASAKPÖÖRET SIIS OLETE SÜÜDI TEIE. liikliusseadus paneb selle paika. Ei veendunud manöövri ohutuses. Olen ise süüdi jaanud ja on töökaaslane.samamoodi vasakpööret tehes süüdi jäänud.
Pealegi. Kui olid kehalised vigastused. Oleks tulnud kindlasti teatada.
Suht raske ja keerukas juhus politseisse minna. Ja kas mitte ka kindlustusse ei tule 3 päeva jooksul infot anda.
Nii ma nüüd siis selgitan veelkord PUUST ja PUNASEKS.
LS möödasõit vaskault poolt kahesuunalisel tänaval on lubatud kas eesliikuvast sõidukit möödajõudmiseks vastasuuna vööndi kaudu või kui eesliikuv sõiduk teeb parempööret.
kadaka tee ja mustamäe tee ristmikust juhtus see umbes 80m kaugusel Kadaka teel.
Minu taga oli veel sõiduauto tema suutis samuti kenasti hoo maha võtta ning ka vasak suunatuli oli sisse lülitatud kui ta nüüd otsustas minu taga olevast autos mööda lennata ja minule sisse sõita siis kus on antud juhul minu SÜÜ ?
Mina tegin endapoolt kõik vajaliku manöövri ohutuks sooritamiseks enda ja teiste liiklejate seisukohast.
mootorratas kohtus minu autoga kui olin juba vastasuuna vööndis täielikult.
Kindlustusele on kohtus teavitada 5 päeva jooksul. seda olen ka teinud kui inimene jääb leidamata teeb kasko auto korda.
Viimane fakt ei pane mind niivägag muretsema pigem fakt et teine osapool on kadunud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.