Vajaks veidi abi: otsin avarii põhjustanud Suzukit
Re: Vajaks veidi abi: otsin avarii põhjustanud Suzukit
macintosh kirjutas:Ma olen üsna kindel, et postitaja on praeguseks aru saanud vanasõna "loll saab ka kirikus peksa" tähendusest ning meil puudub vajadus siin lisaks parastada (kuigi tuleb tunnistada, et hirmasti tahaks) ning "soola haava peale hõõruda". Eks inimesed õpi oma vigadest ikka ( mõned ei õpi muidugi kunagi).
Ega ei parastagi pigem imestan. Praegu on küll viimane aeg asi ametlikult ära fikseerida. Isegi kui ta saab teada kes see oli mis siis edasi?
MInu arvates see kes põhjustas ja endast ei tee kõike, et asi ära klaarida on paras halb inimene. Kuna selliseid asju saab väga edukalt läbi kindlustuse ajada ja midagi hirmsat selles ei ole. Mu oma naine on kah selline lihtsameelne ja heasüdamlik, kui keegi talle sisse põrutab siis võib ta vabalt süüdi rääkida ja ta ainult muretseb. Sai talle ilusti sõnad peale loetud kui ei ole kindel kutsu kohale politsei. Trahvi nad nii kui nii ei tee suure tõenäisusega isegi kui süüdi oled aga asi saab fikseeritud. Ning hiljem muud süüdistused ja kohalt lahkumised välistatud
Samuti ajavad närvi parkla ukselaksajad ja need kes ära kriimustavad auto ja endast märki maha ei jäta. t*** mitmes auto juba ära rikutud, kõik küljed ära taotud.
Samuti piisab ka politsei lühinumbril helistamisest ja loo ära rääkimisest stiilis: Sõitsin sellise sõidukiga number selline mulle sõideti sisse sellise sõidukiga numbrimärk selline palun fikseerida. Ja kõik + paberimäärimised. Ja siis kohe kindlustusse.
Samuti soovitan kadaka tee alguses läbi käia ja vaadata kas väljas on kuskil videovalvekaameraid ja siis omanikult salvestist küsida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.