Enduro treeninglaager algajatele ja hobiklassile
Re: Enduro treeninglaager algajatele ja hobiklassile
Möku kirjutas:Eesti enduurosport on juba sealmaal, et treeninglaagrid toimuvad kas Itaalias või ka paari nädala pärast Soomes. Aga sinna on kohad juba täis. Enduurospordiga saab tegeleda kõrge vanuseni välja ning kõik, kes oleks õpetuse jagamiseks võimelised sõidavad ise igal nädalavahetusel mingit võistlust või valmistavad järgmist võistlust ette.
Mõistlik on liituda/võtta ühendust klubidega, kes igapäevaselt ühistreeninguid teevad. Tallinnas Redmoto ja GasGas, Tartu kandis Tartu Enduuro klubi, Pärnus Paikuse klubi. Seal on klubide sisemised meilinglistid kus koordineeritakse treeninguid omavahel. On olemas ka enduurospordi üldine meilinglist. Saatke mulle P.M. oma meiliaadressiga ja ma teen liikmeks.
Samas pole ma Suzuki mehi näinud enduurosprindi võistlustel osalemas
.
Need on just sellised kergemad võistlused, kust hea alustada on ning mis on õppimise kohaks. Ja ratas ei pea ka olema ARK -s arvel. Võib täitsa krossikaga peale tulla. Üks etapp on 24ndal augustil Kukemetsas Tartumaal veel tulemas. Kukemetsa rajad on ka head vaheldusrikkad. Tulge tehke see läbi.
Aga ma uurin, kas kellelgil on mahti ja tahtmist sellist koolitust läbi viia. Siis annan siin foorumis ka teada.
Saaks teada kus see kõrge vanuse piir jookseb Vast on see individuaalne ikkagi, endal arvan veel olevat kumulatiivset eluagea poole jagu ees olevat, sellest omakorda pool ehk veel kvaliteetaega
Ise kompan seda piiri vahetades selliseid veidi ekstreemseid alasid harrastades. Mingid puksid ja liigesed keha küljes nõuavad ühel hetkel puhkust, siis jälle peab muutma rõhuasetust. Aga ei, endurotada kannatab küll. Jaksu meile !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.