Mootorratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumine → Re: Mootoratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumine
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Mootoratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumine
Sõitsin eile õhtul Haruteelt Kernu poole ja jõudes järgi ühele punasele haagisega mahtuniverssalile. Olin ikka meeldivalt üllatunud kui tüüp võttis aegsasti paremale nii palju kui sai ja pakkus nö möödasõidu võimalust ,mida ma siis ka kasutasin,sest pole enne eestis isiklikult sellist asja kohanud.Autosid tuli vastu pea katkematu rivina,aga ma mahtusin ilusti ära,kuigi ega väga vaja polnudki,sest läksin Kernu grilli sööma.Ise liikusin ka suht paremas servas,et Pärnu poolt tulevad tsiklid pidevast kolonnist mööda saaksid,mida tehti ikka usinalt,järelikult said kolleegid ka aru,miks ma nii tegin.
See paremasse äärde tõmbamine tee andmiseks oli ka soomes 90-ndatel täiesti tavaline asi(ja ka aeglasem sõidukas andis näiteks veokale teed),aga neil pole nüüd enam selliseid teid,kus seda teha.Kogu Porvoo-Kotka oli peale mõne lõigu selline ja Hel-Lahti ka.Nüüd need lihtsalt 4 realised.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.