Maidla Punnvõrri Le Mans 2013

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Maidla Punnvõrri Le Mans 2013

Lugemata postitus Postitas pühak »

XL1000 kirjutas:
pühak kirjutas:

Postimehes suht korralik galerii toimunud võidukihutamisest: http://www.postimees.ee/galerii/22016/p ... ns/1923928

pyta kirjutas:

pilte vaadates tekkis tahtmine minna ja üks võrr endale kuskilt otsida :)

Sama siin. Hommikul seda värki vaadates nägin ennast vaimusilmas oma kunagise punnvõrri seljas, gaas põhja väänatud ja käsipidi segukruvi kallal. Nagu nii mõnigi mees rajal.

..ja põhjagaasi hoiti vasaku käega,sest parema käega oli segukruvi(mul oli liblikpea kruvile otsa joodetud) tunnetus parem. :mrgreen:

Mul oli vist pilpanaela jupp sinna kruvisoonde kinni "needitud". Aga minu sääreväristajal polnud vaja gaasi peal hoida, rutska püsis täpselt selles asendis, kuhu ise sõna otseses mõttes väänasid. Sai teist aegajalt puhastatud-määritud ja nõiutud ka, et kergemini käiks, aga sellest kõigest oli paremal juhul päevaks-paariks abi. Rikkam rahvas ostis Iž-i gaasikäepideme, siis oli käik lühem ja kergem. Sääreväristaja originaal oli ju mingi tigumehhanismi-laadne.

Pikematel sirgetel sai sõidu pealt segusiiber mõnikord üldse lahti kruvitud ja välja tõstetud. Aga kuna pidurid olid punnvõrridel nii, nagu nad olid (kui üldse töötasid), sama käis ka siduri kohta, siis oli selline teguviis natuke ohtlik, sest kui oli vaja pidama saada, hakkas segusiibri tagasi toppimisega kiire. Tõsisemad juhtumid lõppesid kas nõgesevõsas või küünlapiibu mahatõmbamisega kirgastatud silmi.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”