Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
Re: Linke, pilte ja videosid
Seal oli ka tegelikult kommentaariumis mitme inimese poolt ära toodud, et see ei ole tõeline. Lisaks olid ka päris mõjuvad argumendid. Nt kui sa kukud 70 km/h pealt maha siis sa mitte ei jää ainult ühe külje peale libisema ja ei kulu ainult ühe sirge nurga alt, vaid rullud külgede peal ja kulutab kiivrit ka mujalt.
Tootsi
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Kalaraamatus: fileerimisõpetus. Ju siis oli sel ahvenal eriti terav soomus.
Tulitera kirjutas:koik kirjutas:stev666 kirjutas:Lahe-pole tükk aega nii palju naernud
Mis selle originaalfilmi nimi on?
http://www.filmiveeb.ee/filmid/578/Allakaik/
päris hea film on .soovitan
sõidan ja ei mölise
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Schizo kirjutas:Kalaraamatus: fileerimisõpetus. Ju siis oli sel ahvenal eriti terav soomus.
Parem ülemine pilt on eksitav ja ohtlik.
Nuga ei tõmmata enda poole!
Plaastrites näpud peaks seda hästi tõestama.

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Päris hea lugu kohvitassiga
http://9gag.com/gag/anYBEAL
See lugu on pisut pikem ja väike puändilaadne asi on ka :-9
Toots kirjutas:Seal oli ka tegelikult kommentaariumis mitme inimese poolt ära toodud, et see ei ole tõeline. Lisaks olid ka päris mõjuvad argumendid. Nt kui sa kukud 70 km/h pealt maha siis sa mitte ei jää ainult ühe külje peale libisema ja ei kulu ainult ühe sirge nurga alt, vaid rullud külgede peal ja kulutab kiivrit ka mujalt.
Tootsi
Alati võib olla ka "kõrvaltegureid" mille tulemusel jääb kiiver lohisemise ajaks fikseeritud asendisse...ntx jäädes kinni teise sõiduki põhja alla või mis iganes võib teda hoida ühes asendis.
Google Street View tabas Tallinnas liiklushuligaani
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
ApK kirjutas:Google Street View tabas Tallinnas liiklushuligaani
Süüdlane tegelikult seni tabamata kuna kiivri ja tsikli järgi tuvastus ei toimi !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Mis te õiendate, sellel Tallinna "liiklushuligaanil" on lihtsalt handsfree.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
kurihiir kirjutas:Kuri tädi, ei saa aru millega ta täpselt tegeleb seal rongijaamas.
Kui vihjeid hoolega vaadata ja siis märkad, et ametiriietus viitab raudteelasele, pane juurde ümbritsev keskkonda ja tulemus ongi käes.Tõenäoliselt on tegu vihase rööpaseadjaga suitsupausil. Või on tegu jaamaülemaga (vt vormimütsi; pildilt väljas) kes leidis jaama territooriumil vedeleva mootorratta.
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Sten kirjutas:Hondameeste iseärasus
![]()
- suhteliselt vilets Photoshopi töö, isegi hädist varjutust pole viitsitud kirjale teha.
http://m.publik.delfi.ee/article.php?id=66518512 kas keegi teab millal maailmalõpp ometi tuleb???
Nii lähen pesen silmad kohe seebiga puhtaks!
teeme nii et p*** sisaldavaid linke siia foorumisse ei lisa
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:teeme nii et p*** sisaldavaid linke siia foorumisse ei lisa
Täiesti poolt mõlema käega. Kurat TEMPEL MÄLLU IGAVESEKS!!! Aaa se ei kustu mu mälust
Keegi ei käse ju vaadata seda videot Sulle meeldib p*** siis raudlatiga taguda?
Ma olen väga rahumeelne inimene ja mind ei häiri erinevad asjad veelvähem ma lähen kedagi peksma. Aga antud vodeot ei näita vist isegi AlO TV.
Kus jures statisttika näitas vahepeal, et tegemist vägagi populaarse kanaliga.
Moskva endine meer Lushkov olevat ühe korra andnud loa GEI paraadiks. Ja seda 2.augustil. Gorki Parkis.
PS: 2.august on VDV päev venemal ehk vene õhujõudude päev. Kus vene õhujõudude sõdurid kogunevad gorki parki ja tähistavad end segamini. Siit ka nalja tuum vdv sõdurid alkohol raud kangid ja gei paraad
ardilla de terra kirjutas:Ma olen väga rahumeelne inimene ja mind ei häiri erinevad asjad veelvähem ma lähen kedagi peksma. Aga antud vodeot ei näita vist isegi AlO TV.
Moskva endine meer Lushkov olevat ühe korra andnud loa GEI paraadiks. Ja seda 2.augustil. Gorki Parkis.
PS: 2.august on VDV päev venemal ehk vene õhujõudude päev. Kus vene õhujõudude sõdurid kogunevad gorki parki ja tähistavad end segamini. Siit ka nalja tuum vdv sõdurid alkohol raud kangid ja gei paraad
sa mees teed vist nalja... tee endale ikka selgeks mis on VDV ja mis on õhujõud. 2 august on siiski ikka VDV päev (vojeska djadi vasi)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Väike täpsustus,:
VDV ei ole "õhujõudud" vaid Õhuväe Dessant- Väed (ei viitsi vene keeles kirjutada)
ardilla de terra kirjutas:Ma olen väga rahumeelne inimene ja mind ei häiri erinevad asjad veelvähem ma lähen kedagi peksma. Aga antud vodeot ei näita vist isegi AlO TV.
Õhuväed on VVS (BBC) VoennoVozdushnõe Silõ
Sory vdv vosduahno desantnõje vojeska
Pidustuste ajal neid pelgab isegi vene politsei, purskaevudes keeratakse vesi kinni ja kaukaaslased panevad oma müügiletid paariks päevaks kinni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.