Räägiks mootorratta navidest
Re: Räägiks mootorratta navidest
ma näiteks ei oskaks ette kujutada, kuidas ma oleksind oma maroko / mauritaania reisi teinud mingi telefoni softiplönniga või suvalise säästugpsiga.
kui on vajadus custom kaardi jaoks, sisestada umbes 140 punkti koordinaatide kohaselt, ilmastikukindlust (atlandi ookeani niiskus koos liivatormiga on üks väga paha asi kusjuures) ja vajadusel umbes 6-7 tunnist aku peal jooksmist, siis ilmselt on nagu valikud sellised nagu nad on.
garmin on minu jaoks ka piisavalt "open", et ise kaartide juures kohati kaasa aidata ja valida, mida kasutada ning mida mitte.
autos ja niisama linnasõiduks jah, pane oma föön kuhugi vahele ja ona palju tahad. see on suurepärane lahendus. ise kasutasin maroko suuremates linnades ipadi samamoodi google mapsiga.
ja ühe asja unustasin ka ära, enamus siin foorumus osaleb ju "kõige odavalt tegemise ja saamise maailmameistrivõistlustel". peaasi, et saaks odavalt ja veel odavamalt. iseasi, kas see kogu pinge sinna sisse pannes seda väärt on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.