Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõidukid teel → Re: Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõiukid teel
Re: Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõiukid teel
Teate, mind ajab ka närvi, kui ma pean "90 km/h" pealt maha pidurdama, sest auto tuleb vastu. Selliseid hetki tuleb maksimaalselt 1-2 korda per sõit ette, tavaliselt 0. Seega, suht suva.
Kui jalgrattur sõidab tee ääres, siis sõidetakse alla meetri mööda. Seda siis 100km/h või enamgi - hoogu ei lasta ju gramm ka alla. Tulin just tallinnast ning üks vastastsuunast tulev rekka sõitis tee ääres sõitnud naisel nii lähedalt mööda, et tal lendas kübar peast.
Autojuhid peaksid alati hoo maha võtma või mööduma vähemalt 2 m kauguselt jalgratturist. Nii kaua kui autojuhid, ning nüüd tundub et ka omajagu mootorrattureid, ei austa teisi liiklejaid, siis olen alati teiste poolt.
Küll aga ajab närvi, kui on olemas kergliiklustee, mis on tühi, aga ikka sõidetakse sõiduteel. Kui neil keegi ei sõida, siis neid juurde ka ei teha. Kergliiklustee on minu arust ainus turvaline võimalus liigelda ning need jalgratturid, kes ütlevad, et seal on alati keegi ees ja hoog tuleb maha võtta - äkki sõidad siis tee peal ja autojuhid KA ei viitsi hoogu maha võtta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.