Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõidukid teel → Re: Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõiukid teel
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõiukid teel
Madman2 kirjutas:Ma võin ühe pointi tuua miks oleks vaja sõita kõrvuti. Endal mul on suht savi, sõitku kuidas tahavad, pole sellest probleemi kunagi olnud.
Aga kui sõita hanereas siis autod enamasti sõidavad ikka oma sõidujoones isegi kui kedagi vastu ei tule. See imeväike vahe ratturi ja auto vahel võib ikka päris hirmutav olla.
No mis häda sul sinna 99+ kmh kihutavate autode vahele ronida on? Mõistlik inimene valib väiksemad kõrvalteed (märkega soovitatud jalgratturitele), või kui muidu tõesti ei saa, siis liikluseeskiri ütleb, et jalgrattur tohib ka teepeenral sõita. Kasuta siis seda võimalust. Paarikaupa sõitmine on just selline "aga vot tahan sõidan" ja "mul on see õigus" käitumisjoon.
Ja muuseas, Tarts räägib täiesti mõistlikku juttu, väike riigikantseliidi maik on kohati juures aga jutt on õige. Eelkõige väärib tähelepanu "sõida kuidas tahad, aga ära sega teisi".
No mida hekki sul veel vaja on? Mingit eriõigust lüükrasse riietatult paarikaupa maanteel hängida?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.