Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Re: Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Sellest vist on bisness saanud juba
kas see on see koht, kus tuleb endast ja tsiklist pilti näidata kõigepealt siinsetele karvastele ja sulelistele ja siis teatakse zürii otsus? võimalik, et olen tallinnas sel õhtul, siis võin ju kuskile tulla...aga kuhu ma selle lisakiivri peaks panema, rihmaga selga omale?
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Tundub nii jah, eelmine aasta sama kasutaja juba üht sõitu orgunnis
-
Teema algataja
will111 kirjutas:...aga kuhu ma selle lisakiivri peaks panema, rihmaga selga omale?
Käevangu
-
Teema algataja
will111 kirjutas:kas see on see koht, kus tuleb endast ja tsiklist pilti näidata kõigepealt siinsetele karvastele ja sulelistele ja siis teatakse zürii otsus?
võimalik, et olen tallinnas sel õhtul, siis võin ju kuskile tulla...aga kuhu ma selle lisakiivri peaks panema, rihmaga selga omale?
Koormavõrguga tagaistmele
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Ja kui reimpsi seletus piisav ei olnud...
SIis pistad käe kiivri alt sisse ning läbi avatud visiiri välja tagasi Teine variant on püksirihma külge kiivri rihmaga, kui varustus seda lubab.
-
Teema algataja
Paaril esimesel sõidul oli oma võlu, nüüdseks juba vasikavaimustus möödas ning ega eriti ei viitsi linnavahel 10 min töristada, kuskil passida pikka aega murumängude saatel ja siis jälle töristada natukse.
Targem see aeg sõitmisele kulutada.
No offence, lihtsalt toon ära põhjuse, miks näiteks mina ei viitsi enam kohale ilmuda.
will111 kirjutas:kas see on see koht, kus tuleb endast ja tsiklist pilti näidata kõigepealt siinsetele karvastele ja sulelistele ja siis teatakse zürii otsus?
võimalik, et olen tallinnas sel õhtul, siis võin ju kuskile tulla...aga kuhu ma selle lisakiivri peaks panema, rihmaga selga omale?
Seesama jah. Enamik toonaseid sõidutada soovijaid ei klassifitseerunud paraku.
Re: Tüdrukute õhtu, mis korraldatakse tulevase pruudi auks!
karinike kirjutas:Kopipaste kirjutas:karinike kirjutas:Hey
Kindlasti kõik võivad tulla mida rohkem seda uhkem!! Üks mootorratur kirjutas mulle ,et - sa ei kujuta ette mis fiiling on sõita mootorimöirge keskel kui ümber on hunnik rattaid lärmi tegemas!
Kindlasti tahaks seda fiilingut tunda!!! Võin ainult ette kujutada ,kui mega see oleks! Sellepärast kutsun üles kõiki soovijaid, kes ainult viitsib kaasa tulema.Ma valin välja kaheksa mootorratturit, kellega siis kaheksa kaunitari ringi sõidab.
Mingi hetk ma postitan siia sõnumi ,et kõik soovijad saadaks natukene lisainfot enda kohta minu postkasti.
Ühe pildi motikas ning endast ,et oleks aimu millega ja kellega on teguning infot seoses varustusega nt. lisakiivri nr suurus jne...
Loodan ,et see liiga palju tüli ei tekita.Minu kui pruutneitsi ning korraldaja soov on ,et kõik õnnestuks ning oleks üks unustamattu üritus!
)
Karin
Ei no kui mootorratturitest ja siklitest pilte on vaja, siis äkki viskad enne oma sõbrantside pildid ka siia
Sõidu organiseerija võiks jah ise ikka mingid pildid üles panna teemat tehes, selle asemel, et tulijate pilte nõuda. Millegagi peab ju sõidutajaid meelitama..
Organiseerijale: Kujuta ette nüüd mõnda üritust kus nõutakse sinu pilti kui soovid osaleda ja peale pildi saatmist ei pruugi sa siiski sinna üritusele pääseda, sest sind pannakse Priit Päti-ga samale latile. Aga üritusel osalevate artistide kohta ei saa sa enne midagi teada kui kohale lähed - Kas tõmbaks selline asi? Vist mitte.
siis peab vist kiirelt netist miski superseksika isase pildi otsima ja ilgelt skillise käega sinna alla oma tsikli fotoshoppama. eks pärast on ju kiiver nagunii peas (ja teine veel käevangus), et ega seal enam näokontrolli tegema hakata ehk
Aga see käevangu versioon võib isegi toimida. Pole lisakiivritega sõidu kogemust, ei tulnudki näed nii lihtsa asja peale
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
Aga pange siis kamp kokku tehke hinnakiri.
Paistab et äril on jumet.
Lisaks saad kraabitud paagi ka.
will111 kirjutas:Aga see käevangu versioon võib isegi toimida. Pole lisakiivritega sõidu kogemust, ei tulnudki näed nii lihtsa asja peale
Ei saa, tõmban nahkjope ümber
oot aga, mismoodi seda asja nüüd organiseeritakse? siin teemas pole ju mitte mingit kontakti autori poolt. kui neiu arvab, et ma hakkan kuidagi ehku peale kuskile kohale sõitma ja siis jään poe ees tsikli otsas käed puusas, kiivrid näpus ootama, et kas keegi kuskilt baari eest tahab sõitma tulla...siis ma leian oma laupäevasele ajale küll palju paremat rakendust. asi jätab tõesti selline mulje pigem, et sõitku kogu tallinna tsiklistid kokku ja siis hakkame kohapeal punkte andma
-
Teema algataja
Polegi organiseerimist, pigem loodetakse, et mingid näljased ikka kohale vajuvad.
Kuigi..
Mul on küll tunne tekkinud, et neid pruudisõite vms on liiga palju tekkima hakanud ja siinsel rahval on siiber tasuta lõunate pakkumisest. Ma pole kordagi muidugi viitsinud kohale ilmuda, aga kõrvaltvaataja-targutajana on mul küll siiber juba. Jube õngitsemise maik on juures, kodutöö täitsa tegemata, st ei teata isegi, mis tüüpi rattaid vaja on, mis turvavarustust tahetakse, mis marsruuti planeeritakse.. Kui mõnel mu homie'l oleks selline rumal plaan nagu abiellumine ees, siis korralduskomiteena ei jätaks ma küll ühtki sellist asja mingi foorumi suvaliste töllida hooleks, vaid esitaks oma välja-/üleskutse konkreetselt, mida ma tahan. Võibolla olen ma liiga kontrolliv oma loomult, kui asi korraldamisse puutub..
Ma saan täitsa aru neist deidi-tsikkidest, kes lihtsalt sõita tahavad, omamata (normaalset e tsikliga) meest ja tahavad saada vaheldust halli argipäevaellu, isegi sellistel "liikluses-sõelumine-tagaistmel"-süütus võetud ja pihvid on ehk siiani rõõmsad. Nemad ei taha saada teenust kui selllist, aga vot need pulmasõitude korraldajad õngitsevad juba tasuta meelelahutust, ise üpris-üpris lillegi liigutamata. Esimestel kordadel oli mõte originaalne ja huvitas paljusid, aga nüüd on asi juba nii kaugel, et vähemalt kaks korda kuus tahavad mingid naised sõitu. Ja pealegi on seal reeglina kõik hõivatud ka, seega tsiklimeestel pole sealt suurt lootust midagi saada
(Tõstke mu hala kuhugi paremasse teemasse, praegu kisub see ainult teemaalgataja kapsaaeda minema ja pole nii mõeldud.)
Ma ei välistaks ka üldse seda, et mingi pulmakorraldusfima seda teenusena pakkuma on hakkanud ning siin
erinevate kasutajate alt kogu aeg uusi teemasid teeb. Ideaalne bisness ju. Omal kulud null ning kliendi käest võib sellise asja eest
päris korraliku summa küsida.
M.K kirjutas:Ma ei välistaks ka üldse seda, et mingi pulmakorraldusfima seda teenusena pakkuma on hakkanud ning siin
erinevate kasutajate alt kogu aeg uusi teemasid teeb. Ideaalne bisness ju. Omal kulud null ning kliendi käest võib sellise asja eest
päris korraliku summa küsida.
Paljudel sellistel sõitudel olen käinud. Reeglina on tegemist olnud siiski üksteist juba pikemat aega tundvate tüdrukute seltskonnaga. Seetõttu ma nii paranoiline ei oleks. M.K. - ma ei pea Sind paranoiliseks. Lihtsalt mina ei oleks paranoiline.
Pealegi, kui keegi firma pakub sellist teenust tasu eest, siis ta vastutab ka tagajärgede eest. Seetõttu ma ei peaks ideaalseks äriks. Miks ma peaksin riskima oma rahaga (ja võimalik, et mõningatel juhtudel ka vabadusega) seal, kus mul puudub kontroll sündmuste käigu üle? Arvan, et mitte ükski mõistlik ärimees ei paku sellist teenust.
kahtlen samuti, kas see nüüd päris ametlikult rahateenimise võimaluseks on muudetud, kuid jälgides isegi siin natuke neid teemasid siis tundub tõesti, et enamvähem iga nädal tahab mingi punt kuskil sõita. ja samas on tõesti ka see silma jäänud, et korraldus iseenesest tundub olema üsna üle kivide ja kändude...mitte ainult konkreetsel juhul, vaid üleüldisemalt.
ma arvan, et paljudel ei oleks üldse kahju ohverdada see paar tundi oma aega ja "kulutada gaasirulli", kuid tõepoolest võiks ju mingi väikse žesti teha ka vastutulelikele tsiklistidele sellise vastu tulemise eest - ja sellest võiks ette ja konkreetselt teada anda. lihtsalt "võimalus" sõidutada tunnike täiesti võõrast ja suurima tõenäosusega ka hõivatud naisterahvast ei ole paraku tõesti üldse nii motiveeriv kui naised ise tunduvad arvavat...
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
...Niisama sõidutamine ei paku tõepoolest suuremat rahulolu juhile, kui vaid suurem vastutus ja piltlikult öeldes tühjad pihud. Eelmise aasta pruudisõidul pesti vähemalt tsiklid naiste poolt puhtaks, mis polnudki nii halb idee Teisalt peale seda sõitu ca 5L kütsi paaki saades ei nuriseks samuti.. Long story short- see "Komme" on kaotanud staatuse äge ning asendunud sõnaga harilik..
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
makuke kirjutas:...Niisama sõidutamine ei paku tõepoolest suuremat rahulolu juhile, kui vaid suurem vastutus ja piltlikult öeldes tühjad pihud. Eelmise aasta pruudisõidul pesti vähemalt tsiklid naiste poolt puhtaks, mis polnudki nii halb idee
Teisalt peale seda sõitu ca 5L kütsi paaki saades ei nuriseks samuti.. Long story short- see "Komme" on kaotanud staatuse äge ning asendunud sõnaga harilik..
Nüüd korraldatakse hoopis konkursse, et kes kvalifitseerub. Kuna mul on kroomikas ja ise olen keskealine karvane, siis on mul lihtne: kroomikaid on käesoleva aasta jooksul taolise ürituse jaoks täpselt ühel korral otsitud. Juhi kohta polnud küll eraldi pretensioone, aga eks vist nooremad on ikka paremad. Ise olen selliseid sõidutamise teemasid peale niisama mölisemise ignoreerinud, seda enam, et Tallinnas ma iga päev pole. Praegu, puhkuse ajal, üldse mitte. Aga kui häda käes ja avatari pildil näha olev kuju kõlbab, siis ajagraafiku sobivuse ja kütusekompensatsiooni vastu (13-15l Tallinnas käik + kruiis) olen nõus pulli kaasa tegema. Ilusate silmadega tüdrukuid on küljeluu ja järelkasvu näol kodus mitu isendit, kes raha kulutamise ja mesijutu produtseerimisega ülihästi toime tulevad.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
Teema algataja
Heyhoo...
Tahtsin veel kord tänada neid kes tulid kohale ning korraldasid toreda sõidu !!!
Tüdrukud olid vaimustuses ning emotsioonid olid laes. Vaieldamatult see oli ürituse üks meeldejäävam osa!!! Suuuuuured Tänud Teile.
Ps! Esimesel võimalusel lisan ka pilte
Päikest Karin
-
Teema algataja
Heyhoo...
Tahtsin veel kord tänada neid kes tulid kohale ning korraldasid toreda sõidu !!!
Tüdrukud olid vaimustuses ning emotsioonid olid laes. Vaieldamatult see oli ürituse üks meeldejäävam osa!!! Suuuuuured Tänud Teile.
Ps! Esimesel võimalusel lisan ka pilte
Päikest Karin
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Ma ei jaga nüüd matsu, miks siin sama asja kohta kaks erinevat teemat on. Kaks sõitu oli või :O
Võibolla tal on elu ka väljaspool arvutit, suvi ikkagi
speedvana kirjutas:käid neid pilte kuskil ilmutamas? 3 päevaga ei saa üles!
-
Teema algataja
Heeey..
Nagu lubatud saadan paar pilti ,mis sai välja lunitud fotograafi käest... ))
Tervitades Karin
https://www.dropbox.com/sc/9i0cibguw7gruj2/psEr3e9Zmg
https://www.dropbox.com/sc/9hzrdsmb1bok41b/FfRKzzqqz3
https://www.dropbox.com/sc/00wk4lt0mh1z2sh/v6VU53D6_H
https://www.dropbox.com/sc/vca4joqy5331cay/S9lGIRcCFp
https://www.dropbox.com/sc/ev4xm2zuojdfp8f/0LvN3PM0Lm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.