Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
-
Teema algataja
Re: Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Polegi organiseerimist, pigem loodetakse, et mingid näljased ikka kohale vajuvad.
Kuigi..
Mul on küll tunne tekkinud, et neid pruudisõite vms on liiga palju tekkima hakanud ja siinsel rahval on siiber tasuta lõunate pakkumisest. Ma pole kordagi muidugi viitsinud kohale ilmuda, aga kõrvaltvaataja-targutajana on mul küll siiber juba. Jube õngitsemise maik on juures, kodutöö täitsa tegemata, st ei teata isegi, mis tüüpi rattaid vaja on, mis turvavarustust tahetakse, mis marsruuti planeeritakse.. Kui mõnel mu homie'l oleks selline rumal plaan nagu abiellumine ees, siis korralduskomiteena ei jätaks ma küll ühtki sellist asja mingi foorumi suvaliste töllida hooleks, vaid esitaks oma välja-/üleskutse konkreetselt, mida ma tahan. Võibolla olen ma liiga kontrolliv oma loomult, kui asi korraldamisse puutub..
Ma saan täitsa aru neist deidi-tsikkidest, kes lihtsalt sõita tahavad, omamata (normaalset e tsikliga) meest ja tahavad saada vaheldust halli argipäevaellu, isegi sellistel "liikluses-sõelumine-tagaistmel"-süütus võetud ja pihvid on ehk siiani rõõmsad. Nemad ei taha saada teenust kui selllist, aga vot need pulmasõitude korraldajad õngitsevad juba tasuta meelelahutust, ise üpris-üpris lillegi liigutamata. Esimestel kordadel oli mõte originaalne ja huvitas paljusid, aga nüüd on asi juba nii kaugel, et vähemalt kaks korda kuus tahavad mingid naised sõitu. Ja pealegi on seal reeglina kõik hõivatud ka, seega tsiklimeestel pole sealt suurt lootust midagi saada
(Tõstke mu hala kuhugi paremasse teemasse, praegu kisub see ainult teemaalgataja kapsaaeda minema ja pole nii mõeldud.)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.