Face-Off: Jalgrattad jms aegalsed sõidukid teel → Re: Õnnetused mootorratastega

iRide
Tsikkel: Kawasaki ZZR600E/94
Tänanud: 1 kord

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas iRide »

zx12r kirjutas:
koit kirjutas:

...

Mõni pedaalija ei suuda vist ilma kohtulahendita aru saada, et ta idioot on? Selliseid seenelisi on küll ja küll kes kahekesi pool teed enda alla haaravad, julmalt pedaale vägistades kihutavad 20 km/h ja need kuradi ajuinvaliidid ei märka ka muud liiklust, õndsalt näod peeretamas chillitakse maanteel omas mullis, kuradi debiilikud.

...

Kas sel, kel on suurem kiirus sees, on eesõigus maanteel sõitmiseks? Järgmiseks võiks maanteel sõitmise õigusi vähendada vanainimestel, vahtraleheomanikel, mopeedijuhtidel, hobuvankriga sõitjatel, vanadel autodel, varurehviga autodel (lubatud kiirus varurehviga 50 km/h tavaliselt), kaitseväe aeglasematel sõidukitel, lumesahkadel, teehöövlitel, tänavapuhastajatel... Kindlasti on keegi veel, kes ei ole võimeline liiklema piirkiirusega.

No teineteise ja kaasliiklejate sõimamine foorumis ei tee meie liilust paremaks; tähtis on ikka sõbralikult koos teele ära mahtuda ja tervelt koju jõuda.
Mis sellesse LS punkti puutub, et võimalikult paremal ääres, siis no ma ei tea - kuidas on võimalik jalgratturina väita, et ma ei saanud veel rohkem paremal sõita, kuna seal oli juba jalgrattur. Paremal sõitva jalgratturi taga või ees on ju vaba ruumi küll, mis on veel enam võimalikult paremal. Kuigi ma arvan, et jalgratturil on täielik õigus maanteel sõita, tuleks seda siiski teha maksimaalselt teisi liiklejaid arvestades. Jalgratas ei ole kombain, et vajaks endale 1,5 sõidurada. Vaat viimased on küll asjad, mida ma pelgan - kui ikka see elukas kurvi taga järsku ees laiutab, siis on suurel kiirusel jama. Õnneks viljakoristusperiood väga kaua ei kesta ja seda ohtu tuleb endale siis teadvustada.

Kurvilisi teid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”