Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Välejaan
Tsikkel: XJR1200

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Välejaan »

Jep, see sama. Peab sama taktikat kasutama hakkama.

pisimy
Tsikkel: Kawasaki ER-6n
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas pisimy »

M.T. kirjutas:

inimesed vóiks vasaku rea vabastada kui on näha, et tagant keegi kiiremini tuleb.

Selle peale keegi kunagi ütles, et sõites vasakus reas märgil lubatud kiirusega, ei pea kusagile eest ära reastuma. :D Kes kiirust ületada tahab, vaatab ise, kuidas saab. :D

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

pisimy kirjutas:
M.T. kirjutas:

inimesed vóiks vasaku rea vabastada kui on näha, et tagant keegi kiiremini tuleb.

Selle peale keegi kunagi ütles, et sõites vasakus reas märgil lubatud kiirusega, ei pea kusagile eest ära reastuma. :D Kes kiirust ületada tahab, vaatab ise, kuidas saab. :D

Pisimy ei tunne liikluseeskirju, väljaspool asulaid tohib vasakule reastuda ainult möödasõiduks.
(8) Kui asulavälisel teel on pärisuunavööndis mitu tähistatud sõidurada, siis tohib vasakpoolseid radasid kasutada ainult juhul, kui parempoolsed on hõivatud. Vastassuunavööndis sõitmine on sel juhul keelatud.

pisimy
Tsikkel: Kawasaki ER-6n
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas pisimy »

mx77 kirjutas:

Pisimy ei tunne liikluseeskirju,

Alatu laim. :nono: Pisimy ei öelnud, et tema kunagi ütles, vaid et keegi kunagi ütles.

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Loll vabandus.
Kui sa tead millegi kohta, kuidas on õige, siis sa nii naljalt ei tsiteeri sama asja kohta lolluseid, vähemalt mitte lisamata "osad lollid arvavad nii"

pisimy kirjutas:
mx77 kirjutas:

Pisimy ei tunne liikluseeskirju,

Alatu laim. :nono: Pisimy ei öelnud, et tema kunagi ütles, vaid et keegi kunagi ütles.

Hetkel mootorrattatu

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Vasakut rada võib ka muuks kui möödasõiduks kasutada kui parempoolne on hõivatud. Kui parem rada paksult autosid täis nii, et seal ohutu pikkivahega pole võimalik sõita siis seaduse järgi pole ju keelatud sama kiirusega vasakul rajal sõita. Või on kuskil mingi märge selle kohta?

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Kuidas see muidu välja näeb, et ei ole võimalik paremas reas sõita kui seal toimub piirkiirusel liikumine, olgu see jono seal siis ükskõik kui pikk?

Hetkel mootorrattatu

vtm
Tsikkel: VN2000
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas vtm »

vanalendur kirjutas:

Vasakut rada võib ka muuks kui möödasõiduks kasutada kui parempoolne on hõivatud. Kui parem rada paksult autosid täis nii, et seal ohutu pikkivahega pole võimalik sõita siis seaduse järgi pole ju keelatud sama kiirusega vasakul rajal sõita. Või on kuskil mingi märge selle kohta?

Kas pikkivahet reguleerib sinu ees sõitev juht või sina ise?

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Tavaline värk ju, et kolonnis sõites mingi vänt sõidab mööda, lased vahe sisse ja siis leiab järgmine vänt, et seal vahes oleks tal palju toredam sõita sõidab mööda jääb venima jne jne. Aga anyway see jutt juba suht teemast mööda nii, et las jääda.

Teema algataja
zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

vanalendur kirjutas:

Tavaline värk ju, et kolonnis sõites mingi vänt sõidab mööda, lased vahe sisse ja siis leiab järgmine vänt, et seal vahes oleks tal palju toredam sõita sõidab mööda jääb venima jne jne. Aga anyway see jutt juba suht teemast mööda nii, et las jääda.

Ette kujutatud probleem.

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

zx12r kirjutas:

Ette kujutatud probleem.

Ei ütleks...
Oleneb muidugi, kus, millega ja palju sa sõidad...

Teema algataja
zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

demineerija kirjutas:
zx12r kirjutas:

Ette kujutatud probleem.

Ei ütleks...
Oleneb muidugi, kus, millega ja palju sa sõidad...

S6idan palju, tihtilugu linnade vahet, ka tipptunnil. Tavaliselt s6iduautoga, vahel tsikliga. Tln-Trt maantee läheb tipptunnil nagu lumme kusta, lihtsalt ei koti karvav6rdki, kes must mööda läheb, kes trügib jne. Las minna!

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Heip,

Täna siis juhtus selline eriskummaline lugu. Alguses mainin, et olen ülimalt rahulik inimene keda on väga keeruline endast välja viia sellisele tasemele, et ma viha välja valaks.

Juhtus siis järgmine. Läksin tankima Sõle Statti. Panin kütust paaki ja läksin siis teenindusjaama tasuma. Väljas rohkem sõidukeid ei tankinud. Sees oli pikk järjekord palav ja ainult üks teenidnaja kes meleheitlikult üritas oma tööd teha nii hästi kui võimalik.

Minu ees üks tüüp siis ostis mingeid ürituse pileteid. Kulus oma kümmekond minutit. Seejärel siis üks mees tasus oma kütuse ära ja ostis mingit toitu.
Siis üks neiu tahtis mingit võitu saada. Ma vaatasin aknast välja minu taha parkis ford focus ja jäi ootele. Teised tankurid jummala vabad. Ma imestasin, no peab inimesel olema tahtmist just sellest tankurist kütust osta kui teised 7 pumpa kõik seisavad tühjalt. Savi seisan edasi järjekorras minutid jooksevad 5, 10, 15 samuti nagu ka teenindaja kahe arvuti vahel aga võitu ikka vormistada ei saa siis hakkab kuskile helistama. Ma vaatan aknast välja ford ikka seisab no seisab ja seisab sitta kah kui mehel nii palju mõistust pole ja piisavalt palju aega.

Siis tuli teine teenidaja selline nägu peas nagu terve maailm talle võlgu selle, eest et ta Statoilis töötab. Minu taga järjekord. kogu see rahva mass lendas oma hottdooge ostam selle teenidnaja juurde. Lõpuks saan tasutud. Jõuana autosse.

Taga nutab poeg. Tal hambad tulevad kolm ööd pole kodustest keegi magama saanud ja nüüd siis juhtus ime laps jäi autos magama ja see magus uni rikuti ära. Naine ütleb, et sellest fordist mis taga seisab tuli mami hakkas aknasse taguma äratas poisi ülesse. Ja see mis naine edasi ütles ajas mul nüplista auru ikka täiega välja!!! AJAGE OMA AUTO EEST ÄRA ME TAHAME TANKIDA!!! ei noh 7 pumpa tühjad ja nad tahavad tankida just seal kus mina veel pole oma kütuse eest äragi maksnud.

Siis naine ütles, mees maksab ja ta ei saa autot eest ära ajada. Mille peale sai nähvaka umbes, et mida ma seal nii kaua siis nüüd teen? ja miks ma tankurit kinni hoian. Väikemees taga lõugab.

Läksin sinna taha autosse küsmima mis värk on, see idiootsus mida mulle sealt välja öeldi ei mahtunud enam kuskile. ma läksin ikka väga pöördesse.
argumendid ma tulin siia ja tahan siin tankida. MIks ma pean mujale minema kui ma juba siin olen ja miks ma oma atot 5 meetrit eemale ei parkinud, et ta saaks kah sealt oma kütuse kätte :wack: :wack: :wack: No ma läksin närvi !!!

Tahtsin ära sõita, ees olid kaks autot vahepeal tankima ennast pannud, tahtsin tagurdada, see vana debiil sõitsi täpselt mulle taha, ma siis ütlesin, tagurda parem eest korra ära ma sõidan välja! ja vastus jälle ma juba seisan siin sõida sealt kuskilt ise välja NO KAMOON! see ei ole normaalne. ma hakkasin ropendama, tema ei taha vabast tankurist tankida ja mina pean deagonaalis autode vahelt läbi pressima!!!!

Mammi kah midagi kõrval plärises. Juu oli tegemist maale minekuga taga istus noor ema oma lapsega ja mul on nüüd kahju, piinlik, et selle debiilse vanamehe peale karjusin kuna ehmatasin väikese kolmeaastase lapse ära ja vanamees ja mammi niikui nii asjast aru ei saanud. tagaistujad üritasid rahu tekitada mul hakkas nii kahju tüdrukust. Piinlik, et niimodi keema läksin. Sest sellise käitumisega ei ole ma sellest põikpõisest vanamehest ise palju parem. :roll:

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Pikk ja tühi jutt, loogiline ju, et ei jäeta autot sinna vedelema, kui maksma lähed vaid jätad tankuri ja summa meelde :wack: ja üldse, tark tangib automaadist :bsmile:

Ardilla

Tuono kirjutas:

Pikk ja tühi jutt, loogiline ju, et ei jäeta autot sinna vedelema, kui maksma lähed vaid jätad tankuri ja summa meelde :wack: ja üldse, tark tangib automaadist :bsmile:

Ma tahtsingi automaadist tankida. Aga kaasas oli ainult sula ja neste kust läbi sõitsin ülla ülla enam sulas maksta ei saanud ja stati automaadid võtavad ka ainult kaarti.

Ja egas ma autot ei jätnud vedelema. Sa sõidad siis pargid ennast kuskile mujale? ja siis lähed maksma?

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

Tuono kirjutas:

Tankuri juurest ära sõites võid omale turva firma sappa saada..
Mõtlesin ka oma kaubikuga, et sõidan tankuri eest ära, sest ilge järts oli. Järgmine hetk ootas mind tore vestlus, mis lõppes siiski sellega, kui selgitasin, et pangakaartki juba käes ja suundun maksma. Lahenes sõbralikult, kuid pullida ei tasu :D

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Tuono kirjutas:

Ja-jah. On üldteada, et Soomes ei jäta mitte keegi, I mean MITTE KEEGI peale tankimise lõpetamist autot pumba juurde. Kõik jätavad pumbanumbri meelde ja sõidavad Idakeskuse parklasse eest ära. Ja üleüldse on Soomes kõik nii fucking targad, et seal ainult automaatjaamad ongi.

Ardilla

Kuradi kahju, et ma ei ole soome kommetega kursis. Järgmine kord kui ma tangin siis enne maksmist viin kindlasti auto idakeskuse parklasse sealt jalutan tagasi, loodan, et vahepeal tankuri number meelest ei lähe ah ja võib ju kirja panna või ristike käepeale tõmmata pastakaga :wack:

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

ardilla de terra kas sa selle kärnase nälkja autole peeglid jätsid külge

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

Ardilla

Eks ma hoidsin end tagasi autos oli väike laps ja egas auto süüdi ei ole, et omanikud nii omast maailmast on...

Kahju. Meil liikluses on väga palju tegelasi kelle sisemisest maailmast vaevalt, et keegi peale nende endi aru saab

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Üldiselt on tore küll eest ära ajada maksmise ajaks auto/ratas aga see võib tuua sekeldusi teinekord. Olen maksma minnes avastanud, et keegi on mu eest ära maksnud ja mu käest küsitakse mu järel maksnud auto eest raha või on teenindajal asjad muud moodi sassis. Maksan kas automaadis kohe või jätan ratta sinna. Sekeldusi vähem ja tankureid jagub =) Debiilikuid jagub, mis teha. Soovin külma närvi ja proovi elu ikka nautida. :)

Ardilla

Eks ta juba unustatud nagu halb uni. Päike paistab ja kohe randa minek. :mrgreen:

Bud
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Bud »

ardilla de terra kirjutas:

Kuradi kahju, et ma ei ole soome kommetega kursis. Järgmine kord kui ma tangin siis enne maksmist viin kindlasti auto idakeskuse parklasse sealt jalutan tagasi, loodan, et vahepeal tankuri number meelest ei lähe ah ja võib ju kirja panna või ristike käepeale tõmmata pastakaga :wack:

no see pastaka jutt pole küll kellegi jutt... teed nutitelefoniga pildi ja asi vask...

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

sai siin juuni alul ka tehtud väike tripp eestis, muidu kõik oli igatepidi muhe aga võru statis saime kokku ka ühe "kummalise" vanamehega. Nimelt siis meie ees auto tankis, teised tankurid ka olid hõivatud, võtsime sappa, tankija maksis ja istus autosse ning sõitis minema. Veeresime tankuri juurde, miski mazda teisepoolt üritas sama teha ja kukkus vehkima ja torisema, et ta juba enne meid oli sabas... kus krt me seda peame teadma, et mägieestis käib järjekord kordamööda :wack: ja kahelt poolt. No ok, ütsin siis naisele, et las taat tangib ja taadile ka et rahunegu maha, me võime ju ka kõrvalt tankurist võtta ( see juba vabanes) ja hakkasime rattaid tagurpidi eest ära lükkama... mispeale taat otsustas, et saanud väikese võudu on tal nüud eriti kiire ja- sõitis mu naise rattale konkreetselt esirattasse sisse. Õnneks alp on kõvema rattaga kui mazda stange :mrgreen: lõppes taadile mõlkis stangega, mulle enesevalitsemise kiirkusrusega, et piirduda lihtsalt politsei kutsumisega ja taadile näopeksu tegmisega mitte aega parajaks teha senikaua. Olnuks noorem ( võrdsem vastane, siis vast küll aga nu mida se sellest seniilist ikka toksid) ega selline enam ei õpi. Isegi politsei tuli kohale, tegi pildid ja vaatas taati ning ainult ohkas, jäi mulje nagu nad tundnuks teda... ja mitte heas mõttes.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

Ardilla

See enesevalitsemine on üks kole asi. Vahel on ikka nii raske kaine mõistsuse juurde jääda. Ma töötan juba üle 10 aasta inimestega. Ma isegi imestan, et suudan ennast valitseda. Eesti on muidugi väga viisakas riik võrreldes kasvõi venemaaga kus on Moskava, Peterburi ja muu Venemaa. Seal väga paljud nalja ei mõista, samuti, paljud asjad mille üle meil võib vaid imestada on seal rutiinne norm :)

Ja pildi tegemise kohta nutitelefoniga :D keriks veits ajas tagasi :D huvitav mida oleks tehtud minuga kui ma 80 ndate lõpus 90 ndate alguses oleks öelnud: MA TEGIN ÕUNAGA PILTI! Saadan selle su telefonile! Kas sa juba näed seda? (lol)

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Tarts kirjutas:
Tuono kirjutas:

Ja-jah. On üldteada, et Soomes ei jäta mitte keegi, I mean MITTE KEEGI peale tankimise lõpetamist autot pumba juurde. Kõik jätavad pumbanumbri meelde ja sõidavad Idakeskuse parklasse eest ära. Ja üleüldse on Soomes kõik nii fucking targad, et seal ainult automaatjaamad ongi.

Sa pättide kaitsja oled ikka liiga tropp, et elust aru saada, lased täpselt nii palju edasi, et järgmine saab tankida ja seni kuni sina maksad tema tangib jne :wack:
Ja mis idakeskusesse puutub siis seal elavab sinu lemmik kontingent ehk siis varganäod (sturkad, mustlased ja lollid eestlased) :ner:

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Joo-joo. Elämä on kova... (moon)

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Bud
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Bud »

Ja pildi tegemise kohta nutitelefoniga :D keriks veits ajas tagasi :D huvitav mida oleks tehtud minuga kui ma 80 ndate lõpus 90 ndate alguses oleks öelnud: MA TEGIN ÕUNAGA PILTI! Saadan selle su telefonile! Kas sa juba näed seda? (lol)

Midagi erilist poleks sinuga juhtunud. Kaks suurt kasvu onu valgetes kitlites oleks su kaasa viinud endaga, sest tähelepanelikud kaaskodanikud jne.

Kasutaja avatar

kumar
Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kumar »

Kurat. Ärge olge siis nagu tussud. Kui mingi piider ronib vahele,trügib ette vòi sòidab otsa,siis tuleb kärss kärna lüüa. Kaua te hoite ennast tagasi.

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Mulle meeldib verbaalset olümpiat võita.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”