Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit
- Tänanud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Eile juhtus minulgi väike intsident kus kabrio mersuvend tahtis üle sõita, tartus aardla ristist võrutänavatpidi kesklinna poole sõidsin paremas reas, sealt tuleb aga aardla ringi poolt tulles lisa rida kus on küll ilusti anna teed märk ees, sealt murdis mersu vend lihtsalt peale eirates anna teed märki, kuna ta jõudis minust paar meetrit ettepoole , ehk auto sabaga oleks pihta saanud, kuna tulin ise juba hooga üle risti(ei ületanud kiirust) aga kuna tsikli kiirendus on rahulikult kiirendades ka parem kui autode oma siis oli minu kõrvalt vasak rada vaba ja reastusin avarii vältimiseks sujuvalt sinna mersu vend aga reastus kohe julmalt edasi minu ette lasin siis pikalt signaali, mersus olnud 2 tüüpi kuulsid seda ja hakkasid kiirendama, sest siis jõudsid nad minu ette korralikult. Pidurdasin hoo maha siis ja kuna nad peale surnuaeda tegid vasakpöörde siis juht andis mulle seal kõrvale jõudes märku, et "sorry ei märganud" käte kehitamisega Ise eiras paar korda liiklus eeskirju selle pisikese maa peale. Kuidas ta nii imelikult üle mitme rea jõudis jäi mul ka arusaamatuks, kuid tundus nagu ta üritaski oma omasooiharate autoga lihtsalt mind teelt välja puksida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.