Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
Muulukas26 kirjutas:Kas keegi täna minuga....väikesele tiirule? Nii umbes paari järgmise h jooksul?
Oleks sa taibanud helistada, siis oleks ma sulle hoopis Unimogiga sõitu teinud. Aus pill, aastast 1957, aga maanteel 80 on tipp
-
- Tsikkel: Kawasaki ninja
Eks need julged mehed, kes mulle kribanud, juba minust pilte ka näinud kulmukaarest on mul teine veerandik pildist, ju siis millaski vahetan fotot, ongi põnevam
)
Muulukas26 kirjutas:Eks need julged mehed, kes mulle kribanud, juba minust pilte ka näinud
kulmukaarest on mul teine veerandik pildist, ju siis millaski vahetan fotot, ongi põnevam
)
Pane mulle ka postkasti,olen valmis vaatama.
-
Kas sul on siis huvi mind sõidule viia või niisama uudishimu, kes ma selline tegelane siin seletan?
Ja Reimps, ma siis teadlik, et sul siin nr....
Muulukas26 kirjutas:Kas sul on siis huvi mind sõidule viia või niisama uudishimu, kes ma selline tegelane siin seletan?
Eks see huvi on siin paljudel teistelgi
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
tere,
otsin naist, kes mind mootorrattaga sõitma viiks
rattaks peaks olema vähemalt 1100 custom.
m
Muulukas26 kirjutas:Kas sul on siis huvi mind sõidule viia või niisama uudishimu, kes ma selline tegelane siin seletan?
Ja Reimps, ma siis teadlik, et sul siin nr....
Huvi äkki ongi,aga enne vaataks üle piltide näol.
-
Zaks, millega sa üldse ringi vurad? Tahaks su sõiduvahendit ka näha....biki pilt minu pildi vastu
Credo kirjutas:tere,
otsin naist, kes mind mootorrattaga sõitma viiks
![]()
rattaks peaks olema vähemalt 1100 custom.m
Julge mees
Mida vahvat ma sellest saaks kui leian ratta ja su sõitma viin
Muulukas26 kirjutas:Zaks, millega sa üldse ringi vurad? Tahaks su sõiduvahendit ka näha....biki pilt minu pildi vastu
Rolleriga või ei sobi sulle!?
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Teisaldasin kõik selle saasta siia : http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=5 ... 12#p629512
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Miks toda teemat enam lugeda ei saa? Mul jäi 12. lk juures pooleli.
Ehk ongi parem, et seda enam lugeda ei saa, võib päästa veel kellegi ego kui emotsioonid jahtuvad

-
- Tsikkel: 1 R1 on Wheelie Machine,+R1
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:Miks toda teemat enam lugeda ei saa? Mul jäi 12. lk juures pooleli.
Sul pole ka õigusi teema lugemiseks või? Nüüd on see modede ja adminnide teema, Maruliisil nüüd konreetsem valik, muidu terve bikeri jagu siin miskit tahtmas....
-
karue38 kirjutas:sinilind123 kirjutas:Miks toda teemat enam lugeda ei saa? Mul jäi 12. lk juures pooleli.
Sul pole ka õigusi teema lugemiseks või? Nüüd on see modede ja adminnide teema, Maruliisil nüüd konreetsem valik, muidu terve bikeri jagu siin miskit tahtmas....
Kurat, see oli kõige põnevam teema siin foorumis antud hetkel. Lükkake tagasi toimima see kõigi jaoks. Miks kõik hea alati nii ruttu otsa saab?
sinilind123 kirjutas:karue38 kirjutas:sinilind123 kirjutas:Miks toda teemat enam lugeda ei saa? Mul jäi 12. lk juures pooleli.
Kurat, see oli kõige põnevam teema siin foorumis antud hetkel. Lükkake tagasi toimima see kõigi jaoks. Miks kõik hea alati nii ruttu otsa saab?
http://buduaar.ee/Foorum/Forum/thread/8
Ole lahke, kui Maruliisi möla meeldis siis sulandud sinna hästi sisse.
-
vtm kirjutas:Sul pole ka õigusi teema lugemiseks või? Nüüd on see modede ja adminnide teema, Maruliisil nüüd konreetsem valik, muidu terve bikeri jagu siin miskit tahtmas....
Kurat, see oli kõige põnevam teema siin foorumis antud hetkel. Lükkake tagasi toimima see kõigi jaoks. Miks kõik hea alati nii ruttu otsa saab? [/quote]
http://buduaar.ee/Foorum/Forum/thread/8
Ole lahke, kui Maruliisi möla meeldis siis sulandud sinna hästi sisse.[/quote]
Mulle meeldis pigem teiste tehtud huumor seal.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Selles see point ongi - hea on irvitada ja lõõpida teiste teemades. Mulle vähemalt meeldib. Enda teemadesse olen ka alati vaimutsejate faktori sisse arvestanud, aga nüüd ma pigem väldin teemade tegemist
Ma saan aru küll, et mõnele (ka modele) meeldiks, kui biker.ee foorum on selline kuiv hardcore-tsiklistide foorum, kus aetaksegi ainutl tsiklijuttu ja ei grammigi rohkem. Ma pooldan pigem sellist poolametlikku olekut, kus asjalikesse teemadesse sobilikku huumorit ära ei põlata. Carlos Mencia ütleb, et "if you ain't laughing, you ain't living" ja see on mu jaoks piisavalt hea elu mõte. Eks mossitavad eestlased ei saa must alati aru, aga absoluutselt igas asjas on midagi naljakat. Ma ei hakka kobaraga näiteid tooma, aga päevakajaliselt võin öelda, et E.Zuroff rebib päris korralikult kildu, rääkimata politseiameti pressisattumistest viimastel päevadel.
Seega kustutage palju jõuate neid "mittesobilikke" poste või arutelusid, me jõuame alati kvaliteeti juurde toota
Jah, teiste huumor oli tõesti tore seal aga seda kvaliteet huumorit tuleb ka ju ilma maruliisi halata.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Maruliis tuli mõistus pähe ja siis otsis välja mõne mode kellele tegi silma või jagas ilusaid lubadusi ,et kustutaks ta häbiplekki maha. Sai aru ,et kui selline teema ikka kusagil netis üleval siis isegi lesbina saadab vanadusepõlve kassidega koos
sinilind123 kirjutas:karue38 kirjutas:sinilind123 kirjutas:Miks toda teemat enam lugeda ei saa? Mul jäi 12. lk juures pooleli.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Maruliis sai b2nni, seega areen on vaba j2rgmistele naistele
Kes teda s6idutada tahab, siis minu kaudu saab kontakti. Hea raha eest v6in ka aktifotosid sheerida (need said minu vana Millega tehtud kunagi, seega no kinky stuff)
Noh, lihtsalt teemaj2tkuks.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Reimps , üldse majanduslikult ei mõtle ?
Kiimikute kogust arvestades võiksid teha ju suisa oksjoni
-
- Tsikkel: Honda CBR600RR
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Seda ma mõtlesingi, miks Maruliis mu aktifotode peale midagi vastanud pole
Muulukas26 kirjutas:Kas keegi täna minuga....väikesele tiirule? Nii umbes paari järgmise h jooksul?
Statistiline huvi paneb küsima, et kas selle pika jahumise peale jeegi sõitu ka reaalselt tegi?
-
- Tsikkel: Kawasaki ZZR600 & ZZR1100
- Tänatud: 8 korda
Eelneva jutu põhjal võiks öelda, et tunnete juba Maruliisist puudust Tekitas ta siin paraja möllu.
Enivei back to teema.
Plaanis on sõit kaherattalisel reedel Viljandisse . Koht tagaistmel on küll kotiga hõivatud, kuid õnneks on maantee piisavalt lai, et üks naine oma mootorrattaga veel kaasa mahuks . Kui leidub mõni naisterahvas kellele sobib date Tallinn-Viljandi vähese sõnavaraga siis andku teada. Tsiteerides kustunud sõnavõtte - puhas sport. Või siis rõõm sõidust.
-
Kaaren kirjutas:Muulukas26 kirjutas:Kas keegi täna minuga....väikesele tiirule? Nii umbes paari järgmise h jooksul?
Statistiline huvi paneb küsima, et kas selle pika jahumise peale jeegi sõitu ka reaalselt tegi?
Jaa...Mina sain sõitu, mis oli väga mõnus.....see tegevus tekitab sõltuvust.
Sooviks veel...
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Muulukas26 kirjutas:Kaaren kirjutas:Muulukas26 kirjutas:Kas keegi täna minuga....väikesele tiirule? Nii umbes paari järgmise h jooksul?
Sooviks veel...
Kahju et sa nii kaugel elad sel juhul
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Muulukas26 kirjutas:Kaaren kirjutas:Muulukas26 kirjutas:Kas keegi täna minuga....väikesele tiirule? Nii umbes paari järgmise h jooksul?
Sooviks veel...
Said rattaga v ilma?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.