Bikeri Date!
Re: Bikeri Date!
Selles see point ongi - hea on irvitada ja lõõpida teiste teemades. Mulle vähemalt meeldib. Enda teemadesse olen ka alati vaimutsejate faktori sisse arvestanud, aga nüüd ma pigem väldin teemade tegemist
Ma saan aru küll, et mõnele (ka modele) meeldiks, kui biker.ee foorum on selline kuiv hardcore-tsiklistide foorum, kus aetaksegi ainutl tsiklijuttu ja ei grammigi rohkem. Ma pooldan pigem sellist poolametlikku olekut, kus asjalikesse teemadesse sobilikku huumorit ära ei põlata. Carlos Mencia ütleb, et "if you ain't laughing, you ain't living" ja see on mu jaoks piisavalt hea elu mõte. Eks mossitavad eestlased ei saa must alati aru, aga absoluutselt igas asjas on midagi naljakat. Ma ei hakka kobaraga näiteid tooma, aga päevakajaliselt võin öelda, et E.Zuroff rebib päris korralikult kildu, rääkimata politseiameti pressisattumistest viimastel päevadel.
Seega kustutage palju jõuate neid "mittesobilikke" poste või arutelusid, me jõuame alati kvaliteeti juurde toota
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.