Süüteküünlal murdus pessa
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Re: Süüteküünlal murdus pessa
demineerija kirjutas:Keermetaastamise komplektiga hülsitakse sul sinna uus keere sisse.
Ajutine lahendus on keermeliim, kuid see võib lõppeda ka leegilondiga paagiall
ei ole siin maal ühte ega teist. pean veidi uurima selle kohta siin küla peal.
spunkbass kirjutas:Teist korda juba suutsin üle keerata küünla, kuid seekord tõesti näpuga ja siis väike nõks võtmega, kuid ma kardan et ta oli enne veidi kahjustada saanud juba, kuna oli juba sõiduga veidi lahti tulnud. Homme jälle uus silindripea külge. Pean muidugi sellele järgi minema nii 16 km kaugusele ja sinna vaja sõita ja praegu muud transpordivahendit ei ole kui tsikkel. Mida oleks sinna kõige parem vahele panna et ta vaikse sõiduga küljes püsiks? Või on parem mõte yldse yhe püti peal sõita? Täielik kriis on, kuna pean ülehomme hommikul linnas olema ja muud võimalust kui Jawa ei ole praegu - hääletada ka ei jaksa enam. Milliseid soovitusi pakuksite selleks ajutiseks 16+16 sõiduks? Või teen kiire sörgi?
Edit: kaugus siis 16km mitte 8...oeh.. sörk läheb vist nimekirjast maha.
Kus kaugel asud?
vtm kirjutas:spunkbass kirjutas:Teist korda juba suutsin üle keerata küünla, kuid seekord tõesti näpuga ja siis väike nõks võtmega, kuid ma kardan et ta oli enne veidi kahjustada saanud juba, kuna oli juba sõiduga veidi lahti tulnud. Homme jälle uus silindripea külge. Pean muidugi sellele järgi minema nii 16 km kaugusele ja sinna vaja sõita ja praegu muud transpordivahendit ei ole kui tsikkel. Mida oleks sinna kõige parem vahele panna et ta vaikse sõiduga küljes püsiks? Või on parem mõte yldse yhe püti peal sõita? Täielik kriis on, kuna pean ülehomme hommikul linnas olema ja muud võimalust kui Jawa ei ole praegu - hääletada ka ei jaksa enam. Milliseid soovitusi pakuksite selleks ajutiseks 16+16 sõiduks? Või teen kiire sörgi?
Kus kaugel asud?
Olen praegu Vohnja lähedal, Lääne virumaal. Homme õhtuks saadab kasutaja Raits66 mulle uue silindripea Tapale Itella Smartpostiga : ) Ehk siis sinna on see ajutine sõit. Muidu veel mõtleks midagi välja, kuid homme õhtul kindlalt vaja Tallinna saada - soovitatavalt minu lemmik liiklusvahendi Jawaga : )
spunkbass kirjutas:vtm kirjutas:spunkbass kirjutas:Teist korda juba suutsin üle keerata küünla, kuid seekord tõesti näpuga ja siis väike nõks võtmega, kuid ma kardan et ta oli enne veidi kahjustada saanud juba, kuna oli juba sõiduga veidi lahti tulnud. Homme jälle uus silindripea külge. Pean muidugi sellele järgi minema nii 16 km kaugusele ja sinna vaja sõita ja praegu muud transpordivahendit ei ole kui tsikkel. Mida oleks sinna kõige parem vahele panna et ta vaikse sõiduga küljes püsiks? Või on parem mõte yldse yhe püti peal sõita? Täielik kriis on, kuna pean ülehomme hommikul linnas olema ja muud võimalust kui Jawa ei ole praegu - hääletada ka ei jaksa enam. Milliseid soovitusi pakuksite selleks ajutiseks 16+16 sõiduks? Või teen kiire sörgi?
Kus kaugel asud?
Olen praegu Vohnja lähedal, Lääne virumaal. Homme õhtuks saadab kasutaja Raits66
mulle uue silindripea Tapale Itella Smartpostiga : ) Ehk siis sinna on see ajutine sõit. Muidu veel mõtleks midagi välja, kuid homme õhtul kindlalt vaja Tallinna saada - soovitatavalt minu lemmik liiklusvahendi Jawaga : )
Ok, see veidi liiga kaugel
Küla peal tõesti ühtegi inimest autoga ei ole, kes saaks ära tuua?
Kui asjaks läheb siis kellegi vast leiab. Hea meelega ei hakka tülitama : )
Ootan endiselt DIY soovitusi ajutiseks sõiduks. Küsiks ka seda et kui rahulikkude pööretega sõita, siis kas on oht et see küünal sealt niimoodi ära tuleb et hooga millegi puruks lööb? kõige rohkem kardan siis selle elektronsüüte jagaja ( see mis kontaktsüüte süütepoole asendab) pärast mis otse küünla kohal on.
Teine asi, et kui ma näiteks jätan yhe küünla ühendamata, kas siis võib see ka elektrisüsteemi kuidagi kahjustada? Süütepooli võis ntks küll nii õhtale saada kontaktsüütega, aga mõtlen et kuna VAPE'ga tuleb mõlemasse pütti säde samal ajal, siis vist ei tohiks seda probleemi tekkida. ehk keegi valgustab.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Otsi kuskilt küla pealt jämeda keermega küünal ja vastav keermelõikur ja tee asi ära. Arvan, et kui jälle puruks ei keera, kannatab Tallinna ka sõita. Mul kodus vähemalt on mingeid vanu 18x1,5 keermega küünlaid, vist Fordil käisid sellised.
Variant b on, et kui Sa seal niikuinii ise susserdad, siis lõika küünlapessa 16mm keere, aga ainult esimese keermepuuriga, siis jääb liide tihedam. Edasi võta 16mm polt, puuri sinna 12,7mm auk sisse ja keermesta 14x1,25mm keermepuuriga ära ning lõika sellest silindripea paksusest 2mm pikem jupp. See omavalmistatud puks keera siis silindripea sisse, mugav on seda teha eelnevalt puksi sisse keeratud küünla abil. Mõlemalt poolt peab puks pesast kuskil millimeetri jagu välja ulatama. Nüüd katsu küünal puksi seest ettevaatlikult välja keerata, et puks ise paigale jääks ja needi torni otsaga see puks mõlemalt poolt ettevaatlikult ära, et sõidu ajal välja ei loksuks. Väljastpoolt tuleb puksi serv mingi asjaga, näiteks jämedama puuriga, siledaks töödelda, et küünlatihend peaks.
Spets pukse on Rakveres näiteks Baseilos, kus nad soovi korral Sul paigaldustöö ära ka teevad. Hind on vist ainult sinna Jawa silindripea kanti (paadile lasin eelmine aasta teha, 25€).
siis väärib see ka väärkasutamist!"
pühak kirjutas:Otsi kuskilt küla pealt jämeda keermega küünal ja vastav keermelõikur ja tee asi ära. Arvan, et kui jälle puruks ei keera, kannatab Tallinna ka sõita. Mul kodus vähemalt on mingeid vanu 18x1,5 keermega küünlaid, vist Fordil käisid sellised.
Variant b on, et kui Sa seal niikuinii ise susserdad, siis lõika küünlapessa 16mm keere, aga ainult esimese keermepuuriga, siis jääb liide tihedam. Edasi võta 16mm polt, puuri sinna 12,7mm auk sisse ja keermesta 14x1,25mm keermepuuriga ära ning lõika sellest silindripea paksusest 2mm pikem jupp. See omavalmistatud puks keera siis silindripea sisse, mugav on seda teha eelnevalt puksi sisse keeratud küünla abil. Mõlemalt poolt peab puks pesast kuskil millimeetri jagu välja ulatama. Nüüd katsu küünal puksi seest ettevaatlikult välja keerata, et puks ise paigale jääks ja needi torni otsaga see puks mõlemalt poolt ettevaatlikult ära, et sõidu ajal välja ei loksuks. Väljastpoolt tuleb puksi serv mingi asjaga, näiteks jämedama puuriga, siledaks töödelda, et küünlatihend peaks.
Spets pukse on Rakveres näiteks Baseilos, kus nad soovi korral Sul paigaldustöö ära ka teevad. Hind on vist ainult sinna Jawa silindripea kanti (paadile lasin eelmine aasta teha, 25€).
Lähen homme uurin kas saan keermelõikuri küla pealt. Oleks endal need vajalikud tööriistad olemas, poleks probleemi. Samas, kuna homme tuleb uus silindripea, siis liiga palju skeemitama ei hakka - ei tasu vaeva ära. Tänud vastuse eest seegipoolest
spunkbass kirjutas:vtm kirjutas:spunkbass kirjutas:Teist korda juba suutsin üle keerata küünla, kuid seekord tõesti näpuga ja siis väike nõks võtmega, kuid ma kardan et ta oli enne veidi kahjustada saanud juba, kuna oli juba sõiduga veidi lahti tulnud. Homme jälle uus silindripea külge. Pean muidugi sellele järgi minema nii 16 km kaugusele ja sinna vaja sõita ja praegu muud transpordivahendit ei ole kui tsikkel. Mida oleks sinna kõige parem vahele panna et ta vaikse sõiduga küljes püsiks? Või on parem mõte yldse yhe püti peal sõita? Täielik kriis on, kuna pean ülehomme hommikul linnas olema ja muud võimalust kui Jawa ei ole praegu - hääletada ka ei jaksa enam. Milliseid soovitusi pakuksite selleks ajutiseks 16+16 sõiduks? Või teen kiire sörgi?
Kus kaugel asud?
Olen praegu Vohnja lähedal, Lääne virumaal. Homme õhtuks saadab kasutaja Raits66
mulle uue silindripea Tapale Itella Smartpostiga : ) Ehk siis sinna on see ajutine sõit. Muidu veel mõtleks midagi välja, kuid homme õhtul kindlalt vaja Tallinna saada - soovitatavalt minu lemmik liiklusvahendi Jawaga : )
Ma viskan sulle homme Itellast selle paki Vohnjasse ära. Ca kell 3 stardin Kadrinast Viimsi poole. Hommikul olen Tapal tööl.
Vahur viis 6 4 9 5 neli 3 9
Vahur,
Saatsin sõnumi, suur tänu pakkumast. Usk inimkonda - taastatud.
Johannes
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.