Süüteküünlal murdus pessa

vtm
Tsikkel: VN2000
Tänatud: 1 kord

Re: Süüteküünlal murdus pessa

Lugemata postitus Postitas vtm »

spunkbass kirjutas:
vtm kirjutas:
spunkbass kirjutas:

Teist korda juba suutsin üle keerata küünla, kuid seekord tõesti näpuga ja siis väike nõks võtmega, kuid ma kardan et ta oli enne veidi kahjustada saanud juba, kuna oli juba sõiduga veidi lahti tulnud. Homme jälle uus silindripea külge. Pean muidugi sellele järgi minema nii 16 km kaugusele ja sinna vaja sõita ja praegu muud transpordivahendit ei ole kui tsikkel. Mida oleks sinna kõige parem vahele panna et ta vaikse sõiduga küljes püsiks? Või on parem mõte yldse yhe püti peal sõita? Täielik kriis on, kuna pean ülehomme hommikul linnas olema ja muud võimalust kui Jawa ei ole praegu - hääletada ka ei jaksa enam. Milliseid soovitusi pakuksite selleks ajutiseks 16+16 sõiduks? Või teen kiire sörgi?

Edit: kaugus siis 16km mitte 8...oeh.. sörk läheb vist nimekirjast maha.

Kus kaugel asud?

Olen praegu Vohnja lähedal, Lääne virumaal. Homme õhtuks saadab kasutaja Raits66 (w) mulle uue silindripea Tapale Itella Smartpostiga : ) Ehk siis sinna on see ajutine sõit. Muidu veel mõtleks midagi välja, kuid homme õhtul kindlalt vaja Tallinna saada - soovitatavalt minu lemmik liiklusvahendi Jawaga : )

Ok, see veidi liiga kaugel :(
Küla peal tõesti ühtegi inimest autoga ei ole, kes saaks ära tuua? :roll:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”