Kiiruse ületamine

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

lowrider12 kirjutas:

Möödasõidul kahest fuurast 90 alas jäi radarile punasega 118 (+/- loomulikult ka) ette ja 140-eurone laks tuli nagu nihuti ära. Ei aidanud 20 minutiline vestlus ega midagi. Fööniga kangelane kibeles muudkui- kas kirjutad alla või läheb üldmenetlusse ja seal võid saada veel suurema laksu?

Ma sain paar aastat tagasi täpselt samuti oma 10 aastat puhtasse registrisse "kiiruseületaja templi" õige pisut enne Enget Pärnu suunal. Läksin palgiveorekkast möödasõidule ja avastasin, et neid on kolm üksteise järel, imepisikiste pikivahedega. Pikk sirge oli. Vajutasin gaasi korralikult alla. Eravärvides politsesõiduk võttis loetud hetked pärast möödasõidu lõppu sappa. Mõõtmise tulemus tulemus: 122 km/h. Nad said omal algatusel aru, et kiiruse ületamise põhjuseks oli keeruline möödasõit aga toonitasid, et möödasõit pole kohutuslik manööver ning kirjutasid trahvi enam-vähem maksimummäärale.

Järgmise trahvi sain kaks kuud vähem, kui aasta hiljem. Sõitsin 50 alas 70'nega. Pärnus oli varem Ehitajate teel selline loll 50-70-50-70 lõik. Ei märganud järjekordset 50 märki. Kuna minu näol oli tegemist paadunud kihutajaga (kehtiv kiiruseületamine), siis saadeti üldmentlusse ja need tegid mu kaheks kuuks jalameheks ning võtsid enam-vähem maksimummääras trahvi ka.
Seega ikka väga vaatavad kas varasemaid karistusi on ja millised täpselt.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”