Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

rasmus23
Tsikkel: KLR

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas rasmus23 »

XL1000 kirjutas:
rasmus23 kirjutas:

Seda küll, et nii rangelt taadeldakse tehases. Ja ega üldjuhul meil uuesti ei taadelda, vaid pannakse uued plommid ja kleeps. Kui aga kurtma hakkad, et väga mööda näitab, siis ka taatlevad üle ja enamus juhtudel mitte just täpselt ja siis ei aita ka enam uued rehvid. Aga see 87 tulenebki sellest rehvide kulumisest, ja ka erinevad gps-d ei näita alati tõtt.

Tehases ei taadelda ühtegi autot,see tehakse alles siin eestis,sest see peab olema registri riigis tehtud.

Meil ja kogu EU-s kehtiva seaduse järgi pannakse 85+5 ehk täpselt 90 ja autosse pannakse ka kleeps 90.Kindlat on nii Volvo,Scania ja Mersuga,neil see kleeps juba tehasest olemas.Teiste markide kohta ei tea,aga vaevalt ka seal muud moodi on.Reisibussidele on piirajad 105 ja see on seotud just piirangutega mujal euroopas.Selle 105 ehk 100+5 saamiseks oli vanasti mingi lisa ülevaatus,kuidas täna on ei tea,pole uurinud,siis sai ka kiiruse märgi taha 100.Taatlema peab iga kahe aasta takka ja ka igakord kord peale rehvide vahetust veoteljel(seda muidugi üldjuhul ei tehta,aga ega sellega eriti ei muuda midagi kui rehvi mõõt ikka samaks jääb).
Olen üsna mitmete autodega käinud taatlemas(ja käin iga aasta ikka mitu korda) ja iga jumala kord on kontrollitud ja impulsid täpseks pandud.

Antud juhul arvan,et ka nn bussi poolt ahistatu spido ei ole päris paigas.No ei ole mulle küll ükski buss kunagi saba peale astunud kui ma 100-130 sõidan.Sellega ei taha ma öelda ,et bussijuhid meil normaalselt sõidavad.

No anna andeks see keelevääratus. Tehases pannakse jah piiraja vastavalt impulsile. Aga mitte ühelegi bussile ei panda piirajat 105 peale. Kõik on ranget 100, kui sedagi. Ise veel tegeled veokatega, krt vaata siis digi tahograafi, uuel autol, just taadeldud ja uute rehvidega ei näita sul ükski asi 90, ikka 89 näitab. Ja tegelikkus on ka 89.

Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”