Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas cool200 »

Marekv kirjutas:

Panen ka siis oma värske loo kirja.

Tulin mina just Keilast Tallinna suunal, sealjures olles alles värske ja kogenematu a-kati omanik. Ja ees veeres üks suur sinine IRISBUS REG 111BJH (tagaotsal veel suur kleeps, et hoia jalgratturiga 1.5m vahet säästad elu vms.) Mõtlesin endamisi et ei taha selle kolaka taga sõita... tõmban mööda ja liigun paar kilti tunnis kiiremini eest ära. OK mõeldud tehtud. Möödusin veel kahest autost ja jätkasin 95-100km/h piirimail sõitu. Järsku näen peeglist seda sinist jurakat kiirelt lähenemas. Kui vastasuunast autosi ei tulnud lükkas täisuled peale ja tuli reipalt kannule. Jube ebamugav hakkas kui need tuled peeglist silma paistavad, otsustasin et vajutan eest ära äkki jätab rahule. Läksin nii 130 kanti ja sain eest ära ning hetk hiljem vaatan et tuleb järgi täiega (for fuck sake see ju reisibuss, misiis et tühi). Hüüru ja Harku 70 alad ei tähendanud bussijuhi jaoks vapsjee midagi, pigem oli hea koht kus mulle järgi jõuda kuna ma ei söandanud neist läbi tuisata. Viimaks Harku mäe peal andsin alla ja tõmbasin tee äärde ning lasin ta mööda. Ei olnud lihtsalt mõtet selle idioodiga võidu ajada, tugva külgtuule, tee konarustega ning pimestatuna täistuledest sõites. Haabersti ringilt läks paremale, ilmselt siis TAK parki. Sellised hullud veavad päevasel ajal veel inimesi ringi.

see pole mingi lugu--ei ole vaja sõita peeglite järgi--mis sealt niiväga vahtida--sõida oma sõitu ja asi korras.
(sellepärast ka soovitatakse näiteks ringrajal peeglid yldse ära võtta, et junn jahedaks ei läheks)

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”