Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Kuidas kustutada jäädavalt võõrastesse kätesse minevast PC-st delikaatsed andmed nagu brauserite poolt salvestatud paroolid ja ajalood, mailikontod...
WinXP peaks alles jääma - format:C ei sobi . Leidsin soovituse kasutada http://eraser.heidi.ie/. On mugav, asjalik?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Paagi koti alla jääv värv tuleb läbipaistva teibiga katta. Nii lihtsa asja peale võiks ise tulla...
Maruliisile: Mul on rihmadega paagikott ja püsib väga eduliselt paigal.
leander kirjutas:maruliis kirjutas:Paagikotid on ju magnetitega paagi küljes? EKs ole? aga kui mul miski plastiks paagi peal
siis ma ei saagi paagikotti kasutada? (vabandust, aga ma suudan vahel üli blond olla)... täna on see särav hetk
See paagikott on üks igavene s***. Enamus ikkagi laperdavad tuulega ja hõõruvad värvi ära. Sõber soetas endale ja mulle kinkis. Tema paak sai 50km rihmade hõõrde jutid peale. Kenasti on näha. Endal pole seepärast külge pannudki. Pean enne tsikli 10x ümber pillama kuni värvist savi on. Mõtlemisainet!
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
leander kirjutas:See paagikott on üks igavene s***. Enamus ikkagi laperdavad tuulega ja hõõruvad värvi ära. Sõber soetas endale ja mulle kinkis. Tema paak sai 50km rihmade hõõrde jutid peale. Kenasti on näha. Endal pole seepärast külge pannudki. Pean enne tsikli 10x ümber pillama kuni värvist savi on. Mõtlemisainet!
Prõõgat naada, a ne duumat.
Mul on neid paagikotte olnud igasuguseid, magnetitega ja rihmadega, sõidetud tuhandeid kilomeetreid. Paak on siiamaani üks väheseid asju tsikli küljes, mis kriipimata on. Natuke talupojamõistust koti installimisel (ja üldse kõikide asjade installimisel) ei tee üldse paha, ilma selleta on maailm s*ttasid asju paksult täis.
Enne paigaldust tuleb paagiga kokkupuutuvad pinnad kriitilise pilguga üle vaadata ja vajadusel pehmendused alla liimida. Liimi saab suvalisest poest ja pehmendusmaterjali näiteks Etra'st.
Kapronrihm teeb värvi kindlasti ja kiiresti matiks, sinna samuti pehmendus vahele.
Plastikpaagi korral jah magnetkotiga ei ole suurt peale hakata. Selle jaoks on rihmadega kott, oma tsiklil olid koti jaoks statsionaarselt paagi alla paigaldatud rihmade kiirkinnitused. Kinnitamisega ja eemaldamisega läks 10 sekundit.
Kui paagikotti on vaja ainult telefoni ja rahakoti ning veel mõne pisiasja jaoks, siis selleks on kiirkinnitusega minikotid, mis käivad paagikorgi poltide alla.
Võimalusi on kümneid...

davidsoniharald kirjutas:Paagi koti alla jääv värv tuleb läbipaistva teibiga katta.
Nii lihtsa asja peale võiks ise tulla..
Tore et siis kott poolt paaki ei kata Mul lihtsalt pole nii suur ümberehitamise himu. Kotti kasutades eeldasin et suured paagikoti looja insenerid on ise selle peale tulnud - kleep kile või rihma pehmedused või mida iganes vaja on toote sihipäraseks kasutamiseks. Muidugi ma tulen ise ka selle peale. Vahel tahaks loota, et nõuka aeg on läbi kus kõik uus tuleb ümber ehitada. Talupoja mõistus my ass, küll mul seda ka jagub. Ei tasu kahelda
Anyway, tänan seltsimehi soojade ideede eest.
Endal korralik paagikott magnetitega aga magnetid on disainitud nii, et on riie/nahk ümber neil. Lisaks oli veel võimalus paelu ka kasutada aga magnetid on mugavamad. Soovitus oleks poodides ringi vaadat
bitter kirjutas:Kuidas kustutada jäädavalt võõrastesse kätesse minevast PC-st delikaatsed andmed nagu brauserite poolt salvestatud paroolid ja ajalood, mailikontod...
WinXP peaks alles jääma - format:C ei sobi. Leidsin soovituse kasutada http://eraser.heidi.ie/. On mugav, asjalik?
Teed uue kasutaja ja kustutad vana kasutaja koos kõigi tema nime sisaldavate kaustadega ära.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Kuidas kustutada jäädavalt võõrastesse kätesse minevast PC-st delikaatsed andmed nagu brauserite poolt salvestatud paroolid ja ajalood, mailikontod...
WinXP peaks alles jääma - format:C ei sobi. Leidsin soovituse kasutada http://eraser.heidi.ie/. On mugav, asjalik?
brauseri ajaloo kustutamiseks peaks brauseril endal vastav tööriist olema. Sellega saab ka kõik paroolid ja muu ära kustutada.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Neile, kellel paagikottide kinnitamisega mure, vaadaku uusimat kinnitussüsteemi -> http://motomarket.ee/lock-it-system
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Tere
Oskab keegi soovitada usaldusväärset kodutehnika online poodi kus ka transport koju kätte hästi korraldatud?
Sai Arkile kiri saadetud
Tere. Selline küsimus, et mootorrattal suzuki gsxr 1998a 600cm on võimsuseks 72 kw.Kas masinat võib piirata 35kw peale ja sõita sellega A2 lubadega?
Konsulteerisin tehnoosakonna töötajaga ümberehituse osas.
Vastus oli selline, et ümberehitus on lubatud, kui kasutatakse sertifikaati omavat piirajat.
Peale piiraja paigaldamist tuleb liiklusregistris esitada sertifikaat ja vormistada ümberehitus ning vahetada reg. Tunnistus.
Küsiks igaksjuhuks ka biker.ee kasutajatelt üle.On asi ikka õige?On kellegil hiljuti selliseid asju vaja teha olnud?
Sertifikaati omavat piirajat paigaldab nt motodepoo ?
kri5too kirjutas:Küsiks igaksjuhuks ka biker.ee kasutajatelt üle.On asi ikka õige?On kellegil hiljuti selliseid asju vaja teha olnud?
Paigaldaja leiad töökodadest otse küsides. Mina sain kaubale omal ajal Ramos.
Paigaldasid piiraja, laenasid sertifikaadi (kuna ARK koopiat ei aktsepteerinud), käisin näitasin ette nii ratta kui paberi ja oligi kompu.
NB: ooteaeg võib kujuneda üllatavalt pikaks paberite vormistamisega. Ma ei räägi tundidest ega päevadest.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
villy kirjutas:Tere
Oskab keegi soovitada usaldusväärset kodutehnika online poodi kus ka transport koju kätte hästi korraldatud?
Mul ei ole Euronicsis kordagi probleemi olnud.
Jambolaya kirjutas:kri5too kirjutas:Küsiks igaksjuhuks ka biker.ee kasutajatelt üle.On asi ikka õige?On kellegil hiljuti selliseid asju vaja teha olnud?
Sertifikaati omavat piirajat paigaldab nt motodepoo ?Paigaldaja leiad töökodadest otse küsides. Mina sain kaubale omal ajal Ramos.
Paigaldasid piiraja, laenasid sertifikaadi (kuna ARK koopiat ei aktsepteerinud), käisin näitasin ette nii ratta kui paberi ja oligi kompu.
NB: ooteaeg võib kujuneda üllatavalt pikaks paberite vormistamisega. Ma ei räägi tundidest ega päevadest.
Viimane kogemus oli mõni minut...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
kri5too kirjutas:Sai Arkile kiri saadetud
Tere. Selline küsimus, et mootorrattal suzuki gsxr 1998a 600cm on võimsuseks 72 kw.Kas masinat võib piirata 35kw peale ja sõita sellega A2 lubadega?
Konsulteerisin tehnoosakonna töötajaga ümberehituse osas.
Vastus oli selline, et ümberehitus on lubatud, kui kasutatakse sertifikaati omavat piirajat.
Peale piiraja paigaldamist tuleb liiklusregistris esitada sertifikaat ja vormistada ümberehitus ning vahetada reg. Tunnistus.
Küsiks igaksjuhuks ka biker.ee kasutajatelt üle.On asi ikka õige?On kellegil hiljuti selliseid asju vaja teha olnud?
Mul on tõsine kahtlus meie ametnike pädevuse osas:
72 kW ei saa A2 lubade jaoks 35 kW peale piirata!!!
Edu
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ju saab, aga kas A2 sõita võib, see on teine küsimus
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Mul on tõsine kahtlus meie ametnike pädevuse osas:
72 kW ei saa A2 lubade jaoks 35 kW peale piirata!!!Edu
Jäin ise ka seda mõtlema
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
leander kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Paagi koti alla jääv värv tuleb läbipaistva teibiga katta.
Nii lihtsa asja peale võiks ise tulla..
Tore et siis kott poolt paaki ei kata
Mul lihtsalt pole nii suur ümberehitamise himu. Kotti kasutades eeldasin et suured paagikoti looja insenerid on ise selle peale tulnud - kleep kile või rihma pehmedused või mida iganes vaja on toote sihipäraseks kasutamiseks. Muidugi ma tulen ise ka selle peale. Vahel tahaks loota, et nõuka aeg on läbi kus kõik uus tuleb ümber ehitada. Talupoja mõistus my ass, küll mul seda ka jagub. Ei tasu kahelda
![]()
Anyway, tänan seltsimehi soojade ideede eest.
Vaata sinu idee on igati kuldaväärt (see pehmenduste asi) aga selles on üks fataalne viga: iga pehmenduse alla jääb/ronib natuke tolmu, mis käitud seal abrasiivina. Seega peab pehmenduse alla ikkagi midagi panema. Kõige lihtsam rullist rebitav läbipaistev teip on igati OK. Ära pikka viha pea
Nonii elektrikud... targudake nüüd.
Küsimus siis selline, et kuidas 380v vooluvõrgust saada 230v?
Millise faasi pean võtma ja kas teiseks juhtmeks tuleb lihtsalt null?
westel kirjutas:Nonii elektrikud... targudake nüüd.
Vabal valikul faasi ja nulli vahel on 220V pinge.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
VahurLE kirjutas:westel kirjutas:Nonii elektrikud... targudake nüüd.
Vabal valikul faasi ja nulli vahel on 220V pinge.
viimasel ajal annab ka juba 230 v pinget ja kahe faasi vahel 400 v
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kuskil keegi mainis, et honda xl600 transalpile pidid minema mingi mootoriga civicu kolvirõngad. On see tõsi? Oskab keegi kommenteerida ehk?
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
westel kirjutas:Nonii elektrikud... targudake nüüd.
Pole mingi elektrik, aga tean, et osaliselt Tallinna vanalinnas ja kesklinnas on ülejäänud Eestist erinev elektrisüsteem. Elektrik seletas midagi kolmefaasilisest 220V süsteemist, mis harilikus seinakontaktis kasutatavaid seadmeid ei mõjuta, aga tööstusvooluseadmeid küll. Targemad, pange ise edasi, ei oska suurt rohkem kommenteerida kui vaid seda, et tööstusvoolu elektrimootori kasutamiseks Mere puiestee kinnistul pidi elektrik mootori küljes olevas karbikeses juhtmeid ringi tõstma.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
sinilind123 kirjutas:Kuskil keegi mainis, et honda xl600 transalpile pidid minema mingi mootoriga civicu kolvirõngad. On see tõsi? Oskab keegi kommenteerida ehk?
Telli need originaalid ära ja süda on rahul
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänatud: 2 korda
t*** ma ei saa aru miks kõigil on vaja rämedalt talupoega panna mingite võõraste osadega remontimisega. kui võidusõidumootorit ei ehita, topi oem jupid sisse ja sõida, mitte ära vaeva pead sellega, kuidas küpsisepaki hinnaga asja "uueks" saab. kahele kolvile rõmgad maksavad vähem, kui kett või normaalne rehv ju.
Mul on tutikad kolvid ja rõngad ja neli silindrit ja ei köhi! Sain ka muidugi, khm, poole hinnaga. Maailm on hea.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
No kui hinnavahe mitmekordne ja tõesti samad rõngad, siis miks rohkem maksta
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
pühak kirjutas:westel kirjutas:Nonii elektrikud... targudake nüüd.
Pole mingi elektrik, aga tean, et osaliselt Tallinna vanalinnas ja kesklinnas on ülejäänud Eestist erinev elektrisüsteem. Elektrik seletas midagi kolmefaasilisest 220V süsteemist, mis harilikus seinakontaktis kasutatavaid seadmeid ei mõjuta, aga tööstusvooluseadmeid küll. Targemad, pange ise edasi, ei oska suurt rohkem kommenteerida kui vaid seda, et tööstusvoolu elektrimootori kasutamiseks Mere puiestee kinnistul pidi elektrik mootori küljes olevas karbikeses juhtmeid ringi tõstma.
Faas vali see millest kõige suurem pinge tuleb.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
kurikristjan kirjutas:t*** ma ei saa aru miks kõigil on vaja rämedalt talupoega panna mingite võõraste osadega remontimisega. kui võidusõidumootorit ei ehita, topi oem jupid sisse ja sõida, mitte ära vaeva pead sellega, kuidas küpsisepaki hinnaga asja "uueks" saab. kahele kolvile rõmgad maksavad vähem, kui kett või normaalne rehv ju.
Mul on tutikad kolvid ja rõngad ja neli silindrit ja ei köhi! Sain ka muidugi, khm, poole hinnaga. Maailm on hea.
Anna mulle ka poole hinnaga, ei hakkakski otsima mingeid muid variante. Leian, et kui on võimalik sama asi osta kõvasti soodsamalt ja võibolla ka mitu korda lühema tarneajaga, siis pole ju väga mõtet kallimat osta.
Bastard kirjutas:sinilind123 kirjutas:Kuskil keegi mainis, et honda xl600 transalpile pidid minema mingi mootoriga civicu kolvirõngad. On see tõsi? Oskab keegi kommenteerida ehk?
Telli need originaalid ära ja süda on rahul
Ok, just seda vastust mul vaja oligi. Ma ise poleks tulnud selle peale, et originaalid sobivad ka. See polnud ju küsimus.
-
- Tsikkel: Aprilia Shiver, Husaberg 450
- Tänatud: 1 kord
kurikristjan kirjutas:t*** ma ei saa aru miks kõigil on vaja rämedalt talupoega panna mingite võõraste osadega remontimisega. kui võidusõidumootorit ei ehita, topi oem jupid sisse ja sõida, mitte ära vaeva pead sellega, kuidas küpsisepaki hinnaga asja "uueks" saab. kahele kolvile rõmgad maksavad vähem, kui kett või normaalne rehv ju.
Nojaa, aga see on ka hea "tunne" kui saad midagi ise kompunnida. Tehasevidinaid võib iga köhh tellida. Tähendab, ma mõtlen, et vahest ei ole küsimus ainult rahas, vaid DIY. Kuigi, kallimalt vist "traktori" juppe ei ostaks.
http://www.mototehnika.ee/used/1450153 kõva soodus
ma vist liig vana ja loll seukse bisnesi mõistmiseks
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
dog666 kirjutas:http://www.mototehnika.ee/used/1450153
kõva soodus
ma vist liig vana ja loll seukse bisnesi mõistmiseks
Et siis näpuvea üle ilkumine (ja ilkumine üleüldiselt) on lahe?