Bikeri Date!

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

demineerija kirjutas:
maruliis kirjutas:

Miks ma peaks ilma deidita kooki tegema? mõni hea põhjus siis saab ka ilma deidita
Veel?? Ma arvan, et ma olen piisavalt vana juba, et enam seda trikki ei õpi juurde

Suitsu osas arvasin mina ka...

Ja no rabarberid hakkavad ju juba kibedaks minema. Ära visata ju ei raatsi. Seega tuleb ära teha... Seega on kooki palju...
Seega on kooki üle. Kooki ära visata aga ei raatsi...

Seega tuleb jagada

No, ausalt, ma ei hakka 8) ok, vb järgmine südamemurdmine paneb mind end nii hävitama :wack: sel korral ma otsustasin salajoodikuks hakata :D

Ei mul on rabarber ammu ära pakitud... ja jagada pole siin midagi :) kõik on arvel :D kuigi tegelikult olen ma siga lahke neiu ja kui ma ei peaks vaeva nägema endal elu sees hoidmisel, siis ma tegeleks vaeste, orbude, kodutute jne aitamisega, küpsetaks neile kooki (või no vb ma kunagi hakkangi seda tegema)
aga praegu võiks keegi koogi eest köögis seni möliseda kuni ma seda teen... :oops:

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”