Tüdrukute õhtu 20.07 !!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Tüdrukute õhtu 20.07 !!
Tervitus teile!
Sooviks leida vähemalt 10 bikerit, kes sooviks tüdrukute õhtule natuke vürtsi pakkuda ning kuni tunni ajase sõidu kaasa lüüa.
Koguneme kella 14:40ks Haabersti statoili plaaniga, et 15:00 tabasalu Rimi parklasse jõuda.
Palun kaasa võtta teine kiiver.
Seal kohtume naisteõhtu kangelastega. Meie sihtkoht on viru ringi ääres..
Naised on teile juba ette väga tänulikud!
-
- Tsikkel: R1
Re: Tüdrukute õhtu 20.07 !!
makuke kirjutas:Tervitus teile!
Sooviks leida vähemalt 10 bikerit, kes sooviks tüdrukute õhtule natuke vürtsi pakkuda ning kuni tunni ajase sõidu kaasa lüüa. Kellaaeg oleks algusega 17..18, kuid selle täpsustan lähipäevil. Minu andmetel on kokku ca 16 tüdrukut, kuid kindlasti ei julge kõik sabale hüpata. Pruut on ise 40 tuuris ja sõbrannad jäävad natuke alla selle, kuid kaup on aus![]()
Palun kaasa võtta teine kiiver ning kindlatel tulijatel palun siia märku anda.Ilmselt koguneme Haabersti Statoilis ja sõidame koos Tabasallu.
Minu number 58100189, Mark
Et pargime siis rattad stati parkasse ja lähme kõndides Tabasallu õlled näppus ja prouad käevangus
Rattaga raske seda 6km tund aega sõita
-
supersonic kirjutas:makuke kirjutas:Tervitus teile!
Sooviks leida vähemalt 10 bikerit, kes sooviks tüdrukute õhtule natuke vürtsi pakkuda ning kuni tunni ajase sõidu kaasa lüüa. Kellaaeg oleks algusega 17..18, kuid selle täpsustan lähipäevil. Minu andmetel on kokku ca 16 tüdrukut, kuid kindlasti ei julge kõik sabale hüpata. Pruut on ise 40 tuuris ja sõbrannad jäävad natuke alla selle, kuid kaup on aus![]()
Palun kaasa võtta teine kiiver ning kindlatel tulijatel palun siia märku anda.Ilmselt koguneme Haabersti Statoilis ja sõidame koos Tabasallu.
Minu number 58100189, Mark
Et pargime siis rattad stati parkasse ja lähme kõndides Tabasallu
õlled näppus ja prouad käevangus
Rattaga raske seda 6km tund aega sõita
jep teeme nii (eriti kui sabale ei julge hüpata)
-
Mul oleks vähemalt 4 tsiklisti kindlasti vaja, kas keegi on nõus veidi abistama?
Olen aru saanud, et tavaliselt on sellistel üritustel rattaid alati rohkem olnud kui saba peal istujaid, ise ilmselt kohal kui just vihma ei ladista.
-
- Tsikkel: Kawasaki ninja
Tere
Min olen siin uustulnuk...kahjuks ei oma ka mingit sõiduriista, mis võiks liigituda motika/bike vms alla Aga fännan seda ja soovin väga seda sõidunaudingut.
Kui juhtumisi on keegi, kellel on soovi mulle sõitu teha/kaaslaseks võtma, siis oleks väga vinge... )
R.
Muulukas26 kirjutas:Tere
Min olen siin uustulnuk...kahjuks ei oma ka mingit sõiduriista, mis võiks liigituda motika/bike vms alla
Aga fännan seda ja soovin väga seda sõidunaudingut.
Mul eriline küsimus, mis siis seotud nt antud kohtumisega - kas siin leidub ka sellised baikereid, kes on nõus võõra naise oma sabale tõmbama või siin kõigil oma kaaslased alati olemas....?Kui juhtumisi on keegi, kellel on soovi mulle sõitu teha/kaaslaseks võtma, siis oleks väga vinge...
)
R.
Bljaa, siin on ju deiditeema olemas - http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=79769.
Viska selline karje sinna ja kohe kindlasti saad sõita
EDIT: Etteruttavalt öeldes võin naudingut pakkuda ka, aga mul ei ole kroomitud ratast. Kroomiga oleks fiiling veel ehedam. Räägitakse
Ära rohkem vaeva näe, Reimps vóttis su juba sihikule. Nüüd vaja ainult trikoos pilt talle saata
-
nrvous kirjutas:Olen aru saanud, et tavaliselt on sellistel üritustel rattaid alati rohkem olnud kui saba peal istujaid, ise ilmselt kohal kui just vihma ei ladista.
Neil, kus ma ise käinud olen, ei ole samuti tsiklite puudust olnud. Hetkel lubab 100% päikeselist ilma, loodetavasti on meid siis mingi punt olemas..
Tänud ette, kes saab tulla.
-
Oh...Super
Pole probleemi, juba bikiinikad tehtud
Tänud, pistan selle väikese bikisoovi siis sinna aadressile.
-
Aa...
Muulukas26 kirjutas:Oh...Super
Pole probleemi, juba bikiinikad tehtud
Tänud, pistan selle väikese bikisoovi siis sinna aadressile.
Facebook ,siis vaatame edasi.
-
Muulukas26 kirjutas:Aa...aga kui rääkida antud üritusest, kas see selguks alles 20.07, kui kellegil oleks huvi ka mind kaasa haarata? Andke siis teada, kellel oleks ruumi ja tahet
Brr, ma ei ole eriti kindel, kas tüdrukuteõhtu naistekambale meeldiks, kui mingi suvaline preili on ka kaasa taritud. Ma arvan, et foorumis on piisavalt julgeid, kes sind ka muul ajal on valmis sõidutama ja nagu näha - Reimps juba tõstis käppa.
-
-
4 tsiklit sellisel üritused on vist rekord..
Igal juhul täname kohale tulijaid
Kõik ihkavad baikereid. Ma ei hakka enda TDMga sinna trügima. ...ja ongi tulemus käes
-
Saladuskatte all võin öelda, et tänane pruut ütles: Mina võtan selle enduuro seal ....ja otsustatud see oligi.
leander kirjutas:Kõik ihkavad baikereid. Ma ei hakka enda TDMga sinna trügima. ...ja ongi tulemus käes
Tead, see ongi müstika, sest ausaltöelda on Bike seljakotiks olemine üsna painfull võrreldes DTMi või tiigri sabal istumisega. Samas elamusest suurt nagu puudu küll ei jää aga ju me siis ei ole nii popid ja noortepärased oma adventureritega
makuke kirjutas:4 tsiklit sellisel üritused on vist rekord..
Igal juhul täname kohale tulijaid
Tänud selliste kuldaväärt ürituste korraldajatele, pruutidele ja pruut"neitsitele".
Kahetsema peavad need, kes ei tulnud, kohalolijad said sellevõrra kino rohkem ja niitsid nii et loogu langes.
Ei ole vaja karta kui ole baiki, enduuro meestel oleks samuti lööki olnud, sest sõita tahtjaid oli oiiiii kui palju, ja suure saladuskatte all võib öelda et endurtsi taga ilmselt palju mugavam, aga noh seda tüdrukud enamasti ei tea.
Samal õhtul korraldatud teiste "tüdrukute õhtu" pruudid kahvatusid, kui meie pruut: ilus, pikk, üleni pikas valges, kleidisaba lohisemas, läbi Tammsaare pargi Viru ringile hõljus........
Oh my bike.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.