SMASH 2013; 12-14 juuli

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 355 korda

Re: SMASH 2013; 12-14 juuli

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Ma ei räägi öörahust ega tavapärasest kokkutulekust. Selge see, et seltskondi on erinevaid ja kõik karvased ja sulelised ei soovi ühesuguseid ühisüritusi, kellele softim ja kellele rajum. Sellest ma saan aru. Mul pole SMASHI vastu midagi, andke minna.
Aga tuimast rehvipõletamisest kuni tükid taga.... (togi) Mida see annab? Võisteldakse selles kuidagi, näitab see oskusi või ratta võimsust või mida?

kurikristjan kirjutas:

Mis mõte on motomatkamisel, kui sõidetakse iga päev tundide kaupa ja mitu paaki bensiini maha, kui sama hästi saaks lennukiga sihtkohta minna? Mis mõte on tööl käimisel? Mis mõte on bussis peeru kinni hoidmisel? Igalt poolt ei ole vaja mõtet otsida ja selle asemel et küsida, võib vabalt külma näoga edasi kõndida. :roll:

Motomatkamise teel saad kaifi sõidust, teest ja teele jäävast (ma pole küll kunagi matkal käinud). No töö ja peer on nüüd küll siia sobimatud võrdlused.

SoS kirjutas:

Kõige lihtlabasemalt seletaks seda läbi alkoholi. Mis kaifi annab joomine seni, kuni oksendad ja kuskil käpuli käies käe ära lõhud. Eriti kui veel ette tead, et järgmine päev on paha olla.
Ega ratsionaliseerides ei saagi mingit pädevat sügavapõhjalist tulemust ja kõik argumendid räägivad justkui vastu aga näe ikka tehakse(teed) aegajalt seda :bsmile:

Mõistusega joomine ja seltskond on nauding. Kui sa pead silmas, et eesmärk ongi ennast n.ö. lollidemaale lihtsalt juua ja seda võimalikult kiiresti ning vahet pole mida juues, siis see on selline Aiku ja Petsi ampluaa rohkem. Mulle millegipärast tundub rehvipõletamine sinna samasse minevat.
Driftid rehv suitsemas, see on oskus ja huvitav vaadata. Lased korra rehvi suitsema, ka äge. Aga anname kuuma kuni rehv pilbasteks, siis see annab või näitab mida :?: Lihtsalt ma ei saa aru, et täismõistusega tsiklist seda eesmärgipäraselt teeb. Ma lihtsalt uudishimust küsin, et miks?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”