Kiiruse ületamine

Kasutaja avatar

Madman2
Tsikkel: Honda CBR 900RR '99

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas Madman2 »

Minu pärast võiks seal ringrajal kasvõi paar 3-aastast last liivakoogikesi teha. Kuidagi ohtlikumaks see ei muutuks. Ei saa ju silmad grillis vaadata et näed siin on rinka ja kihutan nagu torust tuleb ja maanteel on üle 90 raudselt surmalaks kohe nurga taga. Olen näinud küll neid "ohutult" liikleijaid. Linnas 30-40 ja sama hooga üle raudtee kordagi kõrvale kiikamata või siis külma rahuga peateele ette aga vähemalt kiirus on ju ohutu.
Kuskile maale peaks ikka piir ka tulema kus peaks inimestel laskma oma peaga ka vähe mõelda. Ei saa mingid reeglid lõputult pehmeid ajusid toota. Varsti oleme nagu Ameeriklased kes arvavad et Iraak asub Austraalias sest mingi "ametlik" välja prinditud kaart nii väidab.
Kui kiirus iseenesest on nii ohtlik siis miks ma näen ikka ja jälle musta värvi autodega vilkuritega "tähtsaid ninasid" mööda Tln-Tartu mnt-d kihutamas.
Ja ma ei väida et peaks rullnoka stiilis nõeluma linnas või tiheda liiklusega alal. Aga täiesti tühjal maanteel 500m sõita 200 km/h pole küll nüüd teab mis uudiskünnist ületav teema.
Kindlasti tuleb see aeg ja see pole kaugel kus liikluspolitsei kaob teedelt ära ja iga sõiduki sisse on ehitatud gps andurid ja proged mis iga ületamise otse andmebaasi salvestavad. Ja vaevalt keegi sellele vastu hakkab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”