Kiiruse ületamine
Re: Kiiruse ületamine
Motorized kirjutas:Ma leian ikkagi, et kui üks sóidab 10k aastas ja teine 50k aastas - ja kui mólemad saavad ühe trahvi siis on vahe. Teine on teoreetiliselt korralikum juht. Kurat annab sóita siin meie teedel nii eeskujulikult, et trahve üldse ei saa. Ma ei saa väga suure läbisóiduga hóisata aga 40k aastas tuleb ära. Selle kilometraaziga on tunduvalt kergem trahvi saada kui teise mehe 10k läbisóiduga. Sama nagu statistiliselt teevad mehed naistest rohkem avariisid, aga kui arvestada kummagi soo aastaseid läbisóite siis juhivad naised avariide edetabelit korraliku edumaaga.
Ühe trahvi puhul ilmselt mingeid järeldusi veel teha ei saa, aga ühes osas olen Sinuga nõus. Kui tegu on süsteemse kihutajaga, kes vilistab seadustele ja ei suuda enda puki otsast kaugemale näha (mida 10+ trahvi minu arvates ilmselgelt näitavad), siis tõesti oleneb trahvide hulk vahelejäämise tõenäosusest. Ja mida rohkem sõita, seda suurem on tõepoolest "oht" vahele jääda. Aga ärme unustame seda, et suurema läbisõiduga on ka suurem tõenäosus õnnetusse sattuda või koguni õnnetus põhjustada (rehvi purunemine, löökauk või mis iganes muu põhjus).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.