Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Youtube videost saab nõks parema kvaliteediga vaadata. Ma ütleksin et 89ZC, aga see nüüd ka mingi roller ei ole. Ise tehtud?

-
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
daub kirjutas:Youtube videost saab nõks parema kvaliteediga vaadata. Ma ütleksin et 89ZC, aga see nüüd ka mingi roller ei ole. Ise tehtud?
Mina pakuks, et number on 892C
892C
Mark: LINGBEN
Mudel: LB50QT-21
Esmane registreerimine: 27.09.2011
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
Ei ole õel inimene, aga mul poleks üldse kahju olnud kui ta näiteks külili oleks sõidetud ja ka teise jala kipsi saanud.
Muidu oli kõva vend kimama, aga kui tupikusse jäi, siis kukkus kohe oma kipsis jalale viitama kui kästi kõhuli visata. Poleks seda haiget jalga, siis oleks veel oma sprindioskusi ka arvatavasti demonstreerinud. Antud tüübile oskan soovida ainult
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
pühak kirjutas:Mitte, et ma videos nähtud eest ära ajamist heaks kiidaks, aga vene ajal sai sääreväristajaga ikka tuima näoga miilitsate, autoinspektorite ja rahvamalevlaste eest ära lastud. Ise sõites ei jäänud kordagi kätte, koos vennaga tema pakikal sõites korra jäime. Aga ega neid kriitilisi hetki palju polnud, võibolla 3-4 kogu murdeea peale. Täpset arvu on võimatu öelda, sest ühiskondliku autoinspektori tundsid ära alles tema töötõendit nähes ja seetõttu tuli alati kiirendatud korras silmapiirilt kaduda, kui keegi sinu vastu ebatervet huvi ilmutas. Mõni "ühiskondlik" ja tema auto olid muidugi juba üle linna tuntud. Sel ajal ei tehtud tavaliselt muud midagi, kui pandi nimi kirja (koolis tuli selle eest käskkiri) ja kästi sääreväristaja käekõrval koju lükata. Kellel nägu liiga tuttav oli, need jäid tavaliselt küünlapiibust ja kõrgepingejuhtmest ilma või lasti kummid tühjaks etc. Suht lollikindel põgenemisvõte oli sõita kuskilt jalgraja või pargi kaudu, seega, kui veri vemmeldas, pidi linn hästi selge olema. Aga tollal jahiti sääreväristajaid üldjuhul ainult väga silmatorkavate rikkumiste puhul, üheks selliseks oli ilma sumpata sihitu ringipläristamine, mis endale lõbusa ajaviitena tundus, aga takkajärgi mõeldes rahva suure tõenäosusega surmani ära tüütas. Üldiselt keskendusid miilitsad pigem tsiklite ja autode püüdmisele.
Mis selle videos nähtud mopeedijuhtumi muidugi kurioosseks teeb on see, et taoline tsirkus peaks koos teismeeaga ära lõppema, mitte et lapsepõlv kuhugi 30-datesse kestab.
Sama siin,ei kiida selle teismelise ajuga, kolmekümbise tegevust heaks,aga kui ikka nii loll oled ja linna ei tunne pole mõtet eest ära sõitma hakata.Tegelikult oli seal võimalusi küll ja veel,aga üritada Tartu mnt.-l autoga võidu sõita .Kui tüüp oleks seda kurvi teadnud oleks ka sealt olnud võimalus edumaad saavutada,aga kui ikka tohman oled,siis pole midagi teha.
Oli meilgi omal ajal Kuressaares rahvamaleva ja mendi eest ära sõitmine lihtsalt huvitav ajaviide(vahel igaõhtune lausa ),aga kätte ei saadud meid ka üldjuhul kunagi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
irw. Ma rääkisin ka Kuressaarest, või toonasest Kingissepast, kuigi selle kommari nime kustutaks hea meelega linna ajaloost ära. Aastateks kuskilt 80-date algusest kuni 87, mil load sain ja tõsisema tehnika peale üle läksin. Lossipark oli selles mõttes kõige lõbusam koht, et kes seal kätte jäi, pidi ikka haruldaselt loll olema. Miilitsad teadsid ka oma olematuid võimalusi selles piirkonnas ja ootasid pigem pargi ääres, kui et oleks jalgradadele sääreväristajatega võidu jooksma tulnud. Kudjape surnuaia ümber oli mingi jalgrada, mida me krossiringina kasutasime. Hüüdnimeks "laipade ring".
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Ok noh jah see rolleristi tegu polnud just kõige targem lahendus,aga no krt ment võiks siis ka juba aru saada.Kui juba seisma ise jäi ja alla andis nõnda öelda..Nahui sa enam siis krt kõhuli väänad inimest saab ka ju inimlikumalt püsti jalapeal käed lukku panna..Aga ikka peab näitama et ma olen võll ja alandan nüüd sind selle pärast et ma pidin sind taga ajama...Nagu vene aeg krt et kui ment pidi järgi jooksma saind nuia kohe selle eest ,aga kui ise ronisid vabatahtlikult kuuti siis lisapeksu ei järgnenud......
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
kas ei vóetud kunagi vastu seadust, kus pead kuue kuu logi teadma kes su auto, tsikliga sóitis, muidu saad karistuse endale
See seadus jah vastu võetud ja mitte väga ammu. Aga mina küll kaasa ei tunne kutile, et kõhuli aeti. Ju pidi mingi põhjus olema, et eest ära sõitis. Mine sa tea mis tal seal põues peitub, turvalisem vend kõhuli ja raudu ja siis seal samas otsitakse läbi.
stev666 kirjutas:kas ei vóetud kunagi vastu seadust, kus pead kuue kuu logi teadma kes su auto, tsikliga sóitis, muidu saad karistuse endale
Algse rikkumise karistust endale ei saa, saad karistuse selle eest, et Sa ei täitnud kohustust teada, kes Su auto või tsikliga sõitis. LS §261, eraisikule kuni 50 trahviühikut (200€), jur. isikust omanikule kuni 390€.
mix17 kirjutas:Ok noh jah see rolleristi tegu polnud just kõige targem lahendus,aga no krt ment võiks siis ka juba aru saada.Kui juba seisma ise jäi ja alla andis nõnda öelda..Nahui sa enam siis krt kõhuli väänad inimest saab ka ju inimlikumalt püsti jalapeal käed lukku panna..Aga ikka peab näitama et ma olen võll ja alandan nüüd sind selle pärast et ma pidin sind taga ajama...Nagu vene aeg krt et kui ment pidi järgi jooksma saind nuia kohe selle eest ,aga kui ise ronisid vabatahtlikult kuuti siis lisapeksu ei järgnenud......
Turvataktikaks nimetatakse seda. Kui inimene on korra juba niimoodi eest ära sõitnud, siis ei saa eeldada, et ta esialgu viisakat nägu ei tee ja siis sobival hetkel uuesti mingit idiootsust ei ürita. Lisaks see, et erinevalt tavasituatsioonist oli politseinik antud hetkel üksi, kuna paarimees püüdis tagaajamise alguses saba pealt põgenenud kaasreisija kinni ja jäi sellega maha.
tfr kirjutas:mix17 kirjutas:Ok noh jah see rolleristi tegu polnud just kõige targem lahendus,aga no krt ment võiks siis ka juba aru saada.Kui juba seisma ise jäi ja alla andis nõnda öelda..Nahui sa enam siis krt kõhuli väänad inimest saab ka ju inimlikumalt püsti jalapeal käed lukku panna..Aga ikka peab näitama et ma olen võll ja alandan nüüd sind selle pärast et ma pidin sind taga ajama...Nagu vene aeg krt et kui ment pidi järgi jooksma saind nuia kohe selle eest ,aga kui ise ronisid vabatahtlikult kuuti siis lisapeksu ei järgnenud......
Turvataktikaks nimetatakse seda. Kui inimene on korra juba niimoodi eest ära sõitnud, siis ei saa eeldada, et ta esialgu viisakat nägu ei tee ja siis sobival hetkel uuesti mingit idiootsust ei ürita. Lisaks see, et erinevalt tavasituatsioonist oli politseinik antud hetkel üksi, kuna paarimees püüdis tagaajamise alguses saba pealt põgenenud kaasreisija kinni ja jäi sellega maha.
sarkasm
Ei ei, tfr, kuidas Sa aru ei saa. Mendid on alati väga emmid , elavad oma lapsepõlve komplekse välja ja on fa-faa mehed kuna koolis said nad kogu aeg peksa ja neil võeti pinalid kogu aeg ära ja vihikutesse soditi emmid ja peksavad mõttetult ja väänavad maha ma ei tea mille eest. Rollumees oli ju väga lahe vend, näe käed tõstis ka üles ja naeratas nii nunnult ja andekspaluvalt. Oleks pidanud tal üldse ära minna laskma ikka. Wou wou, wu tang, tulen annan kõigile mentidele nüüd lõuga.. naxxui nad on nii ülbed..
/sarkasm
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
tfr kirjutas:mix17 kirjutas:Ok noh jah see rolleristi tegu polnud just kõige targem lahendus,aga no krt ment võiks siis ka juba aru saada.Kui juba seisma ise jäi ja alla andis nõnda öelda..Nahui sa enam siis krt kõhuli väänad inimest saab ka ju inimlikumalt püsti jalapeal käed lukku panna..Aga ikka peab näitama et ma olen võll ja alandan nüüd sind selle pärast et ma pidin sind taga ajama...Nagu vene aeg krt et kui ment pidi järgi jooksma saind nuia kohe selle eest ,aga kui ise ronisid vabatahtlikult kuuti siis lisapeksu ei järgnenud......
Milles küll seisneb kaasreisija süü?
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kaasreisijal süüd võib olla ei olnudki aga kahtluse korral peab näo ikka üle vaatama, et äkki on tagaotsitav või midagi sellist. Samas ta ju nagu tunnistaja ka, juhul kui rollerit ikka kinni ei oleks püütud.
Mingist kriitikast politsei suunal ma antud juhtumi puhul aru ei saa. Kuskohast ta m... oli? Lasi vennal ilusti ise kóhuli visata ja siis pani käed raudu. Samas oleks tal olnud óigus see töll jala pealt maha joosta ja käed selja taha väänata.
Krt, kui oled nii äss, et paned vastassuuna vööndis ja punase tulega suvaliselt, siis vend sai ikka väga viisaka vastuvótu isegi.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
M.T. kirjutas:Mingist kriitikast politsei suunal ma antud juhtumi puhul aru ei saa. Kuskohast ta m... oli? Lasi vennal ilusti ise kóhuli visata ja siis pani käed raudu. Samas oleks tal olnud óigus see töll jala pealt maha joosta ja käed selja taha väänata.
Krt, kui oled nii äss, et paned vastassuuna vööndis ja punase tulega suvaliselt, siis vend sai ikka väga viisaka vastuvótu isegi.
vähe on selliseid politseisid kes kedagi maha julgevad joosta. Kunagi 16 aastane sóber peksis neli politseid ja politseikoera läbi. Kes meid kaiseb???
stev666 kirjutas:M.T. kirjutas:Mingist kriitikast politsei suunal ma antud juhtumi puhul aru ei saa. Kuskohast ta m... oli? Lasi vennal ilusti ise kóhuli visata ja siis pani käed raudu. Samas oleks tal olnud óigus see töll jala pealt maha joosta ja käed selja taha väänata.
Krt, kui oled nii äss, et paned vastassuuna vööndis ja punase tulega suvaliselt, siis vend sai ikka väga viisaka vastuvótu isegi.vähe on selliseid politseisid kes kedagi maha julgevad joosta. Kunagi 16 aastane sóber peksis neli politseid ja politseikoera läbi. Kes meid kaiseb???
Jah, kindel see et peksis läbi. Jutt oleks usutavam, kui ta oleks koerale grande finaleks veel taha pannud ka.
Peris huvitav, et kuidas üks 16 aastane politsei koer kedagi läbi peksab...
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Täna, umbes 9 paiku õhtul, Jõhvi-Tartu maanteel kuskil Vedu kandis, kihutas üks sinise-valgekirju bikelaadne nagu poolearuline Tartu suunas. Tegi iseendale diskot ka. Oli ilmne, et läks kedagi ohustama.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
v301060 kirjutas:Milles küll seisneb kaasreisija süü?
Esialgne peatumismärguanne anti selle pärast, et kaasreisijal polnud kiivrit peas. Selle peale roller peatus korraks, kaasreisija hüppas maha ja põgenes ühes suunas, roller teises.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
pigem on huvitav see et neid videosid on viimasel ajal kuidagi vabalt ringlusesse lastud, eks avalik "häbipost" ole vist suurema mõjuvõimega kui väike noomitus sinivalgete poolt.
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
yeekim kirjutas:
Kas tõesti peab kahe autoga mingit mopeedijunni taga ajama? Politseid on ka ikka ära keeranud.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
ragz kirjutas:Kas tõesti peab kahe autoga mingit mopeedijunni taga ajama? Politseid on ka ikka ära keeranud.
Mitmega sinu meelest siis peaks?

-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
ragz kirjutas:yeekim kirjutas:Kas tõesti peab kahe autoga mingit mopeedijunni taga ajama? Politseid on ka ikka ära keeranud.
Laseks neil ikka mälus peaga ringi kimada jah?
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
isakene kirjutas:ragz kirjutas:Kas tõesti peab kahe autoga mingit mopeedijunni taga ajama? Politseid on ka ikka ära keeranud.
Mitmega sinu meelest siis peaks?
Teine patrull võiks midagi asjaliku selle asemel teha Pätte püüda vms. Muidugi on rollusid hea taga ajada ja kõvatada, sest üldjuhul saab nad kätte.
Mitte, et ma õigustaks eest ära sõitjaid, need on veel lollimad.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Politseitaktikast midagi jagad? Või üldse loogikast, kuidas nad oma asju ajavad?
-
reimps kirjutas:Politseitaktikast midagi jagad? Või üldse loogikast, kuidas nad oma asju ajavad?
Ei tea ja ei taha vaielda. Võtan oma avalduse tagasi
22PG (vist) Punane bike tüüpi ratas biker.ee numbrialusega, kas keskelt üleni traadis olev tagarehv on just kõige mõistlikum variant linnavahel kuumutamiseks?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.