Mehed/naised, kes parasjagu joovad → Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.
Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.
ardilla de terra kirjutas:Ni, tõmbaks siis kahenädalasele puhkusele kriipsu alla. Homsest olen jälle korralik iliusti särk juba triigitud. Kaks viimast nädalat on manustatud igasugu elavaid kraani jooke. Ja ma peaks mainima, et kõige parimaks võin lugeda naabripoisi tehtud maltoosa õlle.
Tänan siis oma sponsoreid: naabripoiss, õllekraan asukohaga nurmenuku rimi, elav õlu ja mingi imelik koht õismäe ringi rimis see koht eriti hea ei olnud. Kahjuks ainuke kes midagi õllest teadis oli minu naaber. Teistes tüdrukud ei teinud isegi vahet filtreeritud ja filtreerimata õllel, vabandan maardus elava õlle müüa kena neid oli väga asjalik ja oskas oma õllest pikemalt rääkida ja soovitada. Teiset kohtades oldi ikka väga kliendi vaenulikud. Väike vihje omanikele õpetage oma teenindajad naeratama. Ja tundma oma kaupa ning uskuma sellesse mida te müüte. Mina ei tule sinna teenet tegema, et õlut ostan. Roca rimisse ma enam ei lähe kohe kondlasti elavaõlle kraanide müüa juurde kes 15 mintsa enne poe sulgemist mühises mulle, et varem peab tulema, nagu ma mingi külajoodik. Ja jägi diil katki pidime siis sõbraga minema poodi ja sealt kasti SAKUT ostama. Aga oleks mõned liitrid sellelt neiult võtnud. No ku raha vaja ei ole no egas ma seda peale suruma ei hakka. Läksime sinna teine kord veel aga ikka oli selline võita või jäta suhtumine. Sorry segasin näoraamatamise protsessi...
Õllekraan on väga heade hindadega soovitan miinuseks võin tuua hoegaardeni assortimendist puudumisega see eest on neil mehise nimega KANAPINISt. Mis omakorda ei ole kanaga ega pinisega kuidagi seotud. Mitmest keelest tõlkides on tegemist hoopis kanepiga.
Aga 2eur liiter vägagi mõistlik ja värske maitsega vaadiõlle kohta ning puudub piirituse mekk pudeli põhjas. Ja millal hakatakse Guinessi nendes kohtades müüma???
Õllekuningas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.