SMASH 2013; 12-14 juuli
Moderaator: Moded
Re: SMASH 2013; 12-14 juuli
maruliis kirjutas:53 kg tahaks SMASHile saada, tema enda rattal on tõsised probleemid pidamisega
Väljasõit umbes 18-19 paiku, kui huvi võta ühendust.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Lähen autoga Tartust smashile täna (12.07) umbes kella 13:00-14:00 paiku. Võin peale võtta inimesi ja kola, auto on tühi.
56kaheksa7kolm734
Kes mett teeb, see mett sööb!
kev124 kirjutas:Vajaks ehk homme abi vaja Tallinna inimesed, kui ma ei leia omale esipiduri ketast tartust siis oleks mõni hea inimene kes käiks freetimei poes ja ostaks ära mulle selle, smashil maksan raha tagasi. Asi näeb välja selline http://www.freetime.ee/?lang=est&m1=2&m ... =49&prod=2 telefoni numbri võiksite jätta mulle postkasti helistan peale lõunat.
ketas olemas sain tartust ikka.
scrag kirjutas:Keegi homme hommikul on Tallinnast SMASHile liikumas?
kuli kirjutas:Olen homme minemas Tallinnast, kella 10 paiku start.
Endal ka plaanis homme minna, ühineme?
Keegi täna lähima tunni jooksul Tartust Smashile? Ei viitsi üksi sõita(saba ka vaba). 5074678
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
Oioi, keegi tüdruk sai vist haiget kiirenduse peal Saa ruttu terveks.
Smash ei peta lootuseid:)
Ülikõva üritus, see aasta korraldamine ka parem minu meelest, vähemalt tundus. Turvameeskond ka parem, kiivrita sõitjaid vähem.
Rehvi leidsime ka üles, mis ära haihtus.
Armas fotoaparaadiga naisterahvas kes sa täna lava kandis (u kl 13) nurga tagant pildistasid kui rattale(punane+must vana cbr) istusin ja kiivrit pähe tõmbasin- palun jaga pilte.
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
https://www.facebook.com/photo.php?v=65 ... =2&theater
Minuni imbunud video
jaanisp kirjutas:Korraliku unega vend
:D
Rida 4 jätab õiged mehed külmaks
Seda venda jätsid kõik asjad külmaks, kolm korda sai teda äratatud Julm ilm ja pidu oli ikka, tänud korraldajatele ja ootan juba järgmist SMASH-i
Kaks Neiut panid reede õhtu pauku, kiirendusrajal kummidesse pannud neiul oli päris nutune olek, loodetavasti saavad mõlemad terveks ilusti! Kriitikat ka natuke, esimeses toidu telgis oldi traditsioonidele truu ka see aasta, see oli ikka julm toodang mis toidu ja kohvi näol inimestele serveeriti
jaanisp kirjutas:Korraliku unega vend
:D
Lõpuks lasti ratas ringi ja telki liiva siis vend hüppas püsti
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Suured tänud korraldajatele ja osalejatele! Lahe üritus oli nagu alati. Kes ei käinud, siis SIIT on võimalik näha, millest ilma jäädi..
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Sai käidud esimest korda Kus ma siiani need aastad olen olnud????
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
Käidud, tehtud, nähtud. Ilm oli mega ja üritus kõva. Toitlustuse telk on ikka jätkuvalt jumala mööda, supi sees toored kartulid ja praad jahe, aga see suht suva kõige selle muu positiivse kõrval. Järgmise aastani!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Smash nagu ikka, oma tuntud headuses. Ilmataadiga oli ka saadud vettpidav kokkulepe, peale selle parasjagu sooja ja parasjagu tuult õige kandi pealt
Hea oli vaadata kuidas stundi vennad järjest edasi arenevad, seda nii kodumaised, kui ka naabrid. Väga meeldejääv show anti publikule.
Päris pikalt vaatasin kiirenduse starte, selle kandi pealt oli suur üllatus see, et paljud siduri-gaasi koostööga kuidagi hakkama ei saanud ja isegi stageda ei suudetud, kui ühed tuled põlema saadi siis oli silm ruutus ja sellest täielikult piisas
Väga tervitatav oli offroadi võistlusel tehtud muudatus, mis sileda rehvi meestele ka võiduvõimalusi pakub. Marekul oli tõsist kangutamist, et teisele antud 15sek edumaad tagasi sõita ja mõlemad mehed pakkusid rahvale väga pingelise ja vaatemängulise finaali
Söögi kohalt ei virise, mulle ja kaasale( kes on kehva toidu puhul suht kriitiline, tegelt ise ka) igatahes maitses nii heeringas kartuliga, kui grillvorsti praad, mille kõrvale käis väga hea salat ja maitsev külm kaste. Aga mõnele ongi kabanoss ainus normaalne söök ja kriitika on edasiviiv jõud.
Korraldajatele jõudu edaspidiseks.
Kena värk.mere vesi oli ka päris soe.Mõnus oli pohmakaga seal end leotamas käia.1-2 toitlustajat võiks veel lisaks olla küll.Muidu igati tip-top.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
leander kirjutas:Oioi, keegi tüdruk sai vist haiget kiirenduse peal
Saa ruttu terveks.
Kiiret paranemist Maarikale! Hoian pöialt et saaks sadulasse tagasi.
Muidu oli üsna enamvähem üritus. Omal ratas terve ja sõitjad ka korras. Sõbral tegi mootor pauku, aga küll korda saame.
Vanemaid gixereid isegi oli ja päris asjalikke, sai midagi uurida ka.
Söök oli ok tegelikult, see kui mõnele tegelasele tuumakaga midagi ei maitse on juba tema probleem (võib ju mäktoonaltsist nädalavahetuse jagu asju kaasa tuua, need nagunii halvaks ei lähe)
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kõik oli vahva. Aplausi saatel sai smashil lõpuks lahkutud.
Suured tänud kõigile, kes nõu ja jõuga abis olid, kui mu transalp otsustas pirtsutama hakata.
Nüüd aga jooksuga garaazi ja mootor maha võtta.
Sel aastal oli SMASH kohe palju palju lahedam. Mulle meeldis kuidas sel aastal lava asetses jnejne... (ja stuntereid oli ka vist rohkem?)
I like Vatanen!!! No I love Vatanen!! Ok, see kuidas ta sõidab on ilmselgelt ilgemalt äge!!!
Turvamehed olid asjalikumad
Aitäh neile kõigile kes piisavalt purju jäid ja oma ratastega mul tiirutada lubasid (sai murtud see tõde, et naist veel jagan, aga tsiklit ka mitte parimale sõbrale)
veidi tiirutada, lohutas mind tohutult, sest enda ratas koju jäi
(keegi enda seljakotile mattmusta kiivrit tahab, kirjuta privasse ) sellist nagu need põrgulised lammutasid
Toidu kohta: Kas seljanka sisse käivad apelsini koored ? Kahjuks mind ajas päriselt öökima selline maitse nüanss, 3 eurise supi maha kallamine pole just lõbus, ajab pigem nutma
samas sellisele massile süüa teha, njah, not fun!!! selle eest kummardus neile seal rohelises telgis
Aga samas saab alati ju enda toidu kaasa võtta ning ka naise kes sellest midagi suupärast teeb (või teab, vahel on mehed paremad kokad)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.