Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Re: Rumalad küsimused 2
soovitage siis toru canon 600d kaamerale. üks võiks olla kangema zuumiga
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
stev666 kirjutas:soovitage siis toru canon 600d kaamerale. üks võiks olla kangema zuumiga
see on küll rumal küsimus
oleneb milleks sul toru vaja on.
universaaltoruks näiteks reisile kaasa võtta on see väga ok:
http://www.photopoint.ee/et/toode/18862 ... v-canonile
natue pime küll on, aga see eest ei tapa rahakotti.
stev666 kirjutas:soovitage siis toru canon 600d kaamerale. üks võiks olla kangema zuumiga
Kangem zoom (suur vahemik) ja toru headus on antagoniltlikud. Valguse füüsikalised omadused tulevad vastu Kompromisse siiski on. Odavamatest peetakse õnnestuniks Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 Di II. Canoni enda Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS on tunduvalt kallim ja mitte eriti parem.
Kõik sõltub sellest, mis sa sellega teha tahad ja oskad...
mx77 kirjutas:stev666 kirjutas:soovitage siis toru canon 600d kaamerale. üks võiks olla kangema zuumiga
see on küll rumal küsimus
oleneb milleks sul toru vaja on.
universaaltoruks näiteks reisile kaasa võtta on see väga ok:
http://www.photopoint.ee/et/toode/18862 ... v-canonilenatue pime küll on, aga see eest ei tapa rahakotti.
Väga ok turistikas on see jah, kõlbab ka suvisteks perekonnaürituste klõpsimiseks. Absoluutselt mitte väikste detailide pildistamiseks.
Hea ja odav toru on veel http://www.photopoint.ee/et/toode/1887/ ... -objektiiv
suumida küll ei saa, aga see-eest parim pildikvaliteet vähima raha eest
stev666 kirjutas:400 euri natu kallis. teen umbes sada pilti aastas kodus reisil.
siis sul miskit paremat kui http://www.photopoint.ee/et/toode/6802/ ... v-canonile välja ei mängi
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
edit: never mind, eksisin ise.

Ei taha vaidlust tekitada, vaja konkreetset vastust.
Kuidas on Gas Gasi mootorattad? alates 05 aasta siis
otty kirjutas:Ei taha vaidlust tekitada, vaja konkreetset vastust.
Otsustades Tehnilise-alamfoorumi järgi, siis ühed vastupidavamad üldse. Pole nagu ühtki probleemiga teemat märganud, noh
Kuna ei leidnud pudi-padi bisnessi teemat, siis võtan julguse kokku ja kirjutan siia küsivas vormis aga mitte väga rumala küsimuse
KAS keegi ei sooviks osta Grind-Fest - i passe? Annan kaks passi ühe hinnaga st. 39 Jeurot.
Küsimus kolb-kompressori kohta.
Tegu siis odavama otsa kompressoriga.
Nimelt käivitub ilusti,kui jõuab lüüa rõhku kuskil 2bar,seejärel lülitub termokaitse ning kompressor seisab.Läheb minut mööda lülitan kaitsme uuesti välja ja lööb edasi mõnda aega kuni uuesti kaitse lülitub ning jätab mootori seisma.
Õli sai vahetatud,kuid sama jama edasi.Kas asi võib olla termokaitsmes või milleski muus?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Sitaks head. Tule proovi minu oma kui tahad.
otty kirjutas:Ei taha vaidlust tekitada, vaja konkreetset vastust.
-
- Kontakt:
Küsimus siia otsa: Tõin UKst teleri kaasa (digibox sisse ehitatud) ja nüüd lõpuks pistsin antenni taha ja installisin kanalid ära. Heli on aga pilti ei ole, tuleb tekst: "Video vormingut ei toetata." Mis värk on? Keegi teleriguru võiks nõu anda.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
davidsoniharald kirjutas:Küsimus siia otsa: Tõin UKst teleri kaasa (digibox sisse ehitatud) ja nüüd lõpuks pistsin antenni taha ja installisin kanalid ära. Heli on aga pilti ei ole, tuleb tekst: "Video vormingut ei toetata." Mis värk on? Keegi teleriguru võiks nõu anda.
Eeldan siis, et üritad õhus levivat digi vaadata. Eestis kasutusel videovorming mpeg4 ja uk-s ma arvan, et mpeg2. Igaks juhuks googelda oma teleka mudelit. Sellisel juhul kui telekas mpeg4-a ei toeta, siis ongi tulem selline. Hääl on aga pilti pole. Siis pead ikka välise digiboksi muretsema
-
- Kontakt:
Eeldad õieti, õhust püüan digilevi. Googeldasin telerit: Link ja eriti targemaks ei saanud. Äkki sa oskad vastata?
villy kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Küsimus siia otsa: Tõin UKst teleri kaasa (digibox sisse ehitatud) ja nüüd lõpuks pistsin antenni taha ja installisin kanalid ära. Heli on aga pilti ei ole, tuleb tekst: "Video vormingut ei toetata." Mis värk on? Keegi teleriguru võiks nõu anda.
Eeldan siis, et üritad õhus levivat digi vaadata. Eestis kasutusel videovorming mpeg4 ja uk-s ma arvan, et mpeg2. Igaks juhuks googelda oma teleka mudelit. Sellisel juhul kui telekas mpeg4-a ei toeta, siis ongi tulem selline. Hääl on aga pilti pole. Siis pead ikka välise digiboksi muretsema
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
UK-s on see jura lugu, et SD maapealne levi on MPEG2 ning meil MPEG4 nagu villy arvas. Niipalju, kui sinu telksut aru sain, siis ta suudab USB pealt küll MPEG4 mängida, kuid õhust tutkit.
Netis võib muidugi ju tuulata, kuid kaldun arvama, et kõige odavam ja lihtsam on sul sinna eestist mini juust digibox külge kruvida. Ebamugavam ta ju on, kuid nii ei lähe telekas ise vähemalt raisku.
Mis sind aidata võib on see, kui valid telekal asukoha riigiks(Norra/Rootsi) mõne muu. Paaril hiina noname elukal on see aidanud.
Iseasi, kas sinu telkul seda valikut üldse on...
Siit näed kasutusel oelvate kodeeringute listi.
http://support.chinavasion.com/index.ph ... icleid=323
davidsoniharald kirjutas:Eeldad õieti, õhust püüan digilevi. Googeldasin telerit: Link ja eriti targemaks ei saanud. Äkki sa oskad vastata?
villy kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Küsimus siia otsa: Tõin UKst teleri kaasa (digibox sisse ehitatud) ja nüüd lõpuks pistsin antenni taha ja installisin kanalid ära. Heli on aga pilti ei ole, tuleb tekst: "Video vormingut ei toetata." Mis värk on? Keegi teleriguru võiks nõu anda.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Kuna siin jutt juba telku vaatamise peale läks siis küsin kah.Ma maal saunas olles taustaks vaadanud arvutist telkut Slim mobile USB DVB-T Fujitsu pulgaga.Vanal läpparil oli Windowsi XP,uuel 7 ja asi ei toimi.Installib justkui kenasti kõik alla ja puha aga paned jaamu skännima siis ühtegi jaama kätte ei leia.Praegune läppar kah Fujitsu.Ei ütle kuram kah et midagi valesti oleks.Pole paraku saanud kuskil muu agregaadi peal pulka katsetada saanud.Äkisti keegi oskab valgustada?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
franz125 kirjutas:Kuna siin jutt juba telku vaatamise peale läks siis küsin kah.Ma maal saunas olles taustaks vaadanud arvutist telkut Slim mobile USB DVB-T Fujitsu pulgaga.Vanal läpparil oli Windowsi XP,uuel 7 ja asi ei toimi.Installib justkui kenasti kõik alla ja puha aga paned jaamu skännima siis ühtegi jaama kätte ei leia.Praegune läppar kah Fujitsu.Ei ütle kuram kah et midagi valesti oleks.Pole paraku saanud kuskil muu agregaadi peal pulka katsetada saanud.Äkisti keegi oskab valgustada?
see sama regiooni setting, pane see norraks vms... siis hakkas tööle.
-
- Tsikkel: Ninja ZX 9B
Sattusin vahva müügikuulutuse otsa http://www.mototehnika.ee/used/1436785 leia 10 erinevust
-
- Tsikkel: Ninja ZX 9B
Mine tea ehk on kellegi tsiklit salaja pildistamas käidud ning ostja tekkimisel ära tömmatakse
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
davidsoniharald kirjutas:Eeldad õieti, õhust püüan digilevi. Googeldasin telerit: Link ja eriti targemaks ei saanud. Äkki sa oskad vastata?
http://m.ciao.co.uk/Productinformation/ ... D__8836775
Üritasin telefoniga surfata, tundub, et see telekas ikka mpeg2 tüüneriga digiboksiga. Tundub et mitu sellist tootjat müüvad sellise sisuga telekat
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Generalaivo kirjutas:Sattusin vahva müügikuulutuse otsa
http://www.mototehnika.ee/used/1436785 leia 10 erinevust
Kõige ülemist pilti on lihtsalt fotopoega peegeldatud , muud midagi ....
Kas täna keegi viitsib söita tyrisalu panga juurde suitsu tegema
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:Kas täna keegi viitsib söita tyrisalu panga juurde suitsu tegema
Mina
maruliis kirjutas:426f kirjutas:Kas täna keegi viitsib söita tyrisalu panga juurde suitsu tegema
Mina
Normaalne.ma ei tea kus sina ja tyrisalu pank asuvad
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
426f kirjutas:maruliis kirjutas:426f kirjutas:Kas täna keegi viitsib söita tyrisalu panga juurde suitsu tegema
Mina
Kardad või
426f kirjutas:maruliis kirjutas:426f kirjutas:Kas täna keegi viitsib söita tyrisalu panga juurde suitsu tegema
Mina
Vot ma saan aru, et sa ei tea kus on tyrisalu pank, aga et sa ei tea kus mina asun
mida mul karta,kui pärnu linna silti näha siis on paras aeg ümber keerata ja avastada et olen mööda söitnud
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kas kellegil on müüa kasutatud tagapastelt 190-200 laia, Tallinnas ja täna vaja, pean homme hommiku juba ära sõitma a pappi ei jagu uue jaoks. Kui ja siis palun helistada 55557465, ei pruugi arvuti taga olla.
edit. Olemas
Plaan osta endale bike.Sellega seoses ka paar küsimust.Plaan soetada 600 või siis 750 masin.
Lubade tegemine, kuna vanust alla 21 siis täis A ei saa vist teha? Selge, teen A2, aga siis tuleb masinale piiraja peale panna ja ARKis paberid ümber teha?
Või kuidas see asi üldse käib, enda teadmised sellekohapealt suht nullilähedased.
Kes teab võiks mind rohkem valgustada sellel teemal