algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
kri5too kirjutas:Võhma on küllaga, aga suur probleem, et juba 3ndal ringil tõmbab käed ära, 4 ringi suudan sõita, üle selle ei taha/julge kuna käed juba süldid. Üritan küll hoida lenksust kinni lõdvalt ning küünarnukke üleval hoida, kuid tolku ei midagi
Pikemad hüpped, justkui jääb julgusest puudu. Kardan,et maandun nuki peale ja lõppeb õnnetult. On see tõesti nii,kui nukipeale maandun viskab rattalt suht kindlalt minema?Samuti vajab iga pikem hüpe ka õhus pidurdamist? Kuna peale minek ju ikkagi suure kiirendusega?
Tere!
Olen küll ise ka üsna rahulik kärnataja ja eriti soovitusi jagada ei oska aga nendele küsimustele võin omast kogemusest vastata küll.
Käte väsimise vastu on väga lihtne rohi - trenn!
Nende hüpetega on nii, et võta kogu oma julgus kokku ja pane lihtsalt põhjagaasiga peale, sul on nii võimas tsikkel et teeb sinu eest töö ära! Kui näed õhus, et jääb lühikeseks, siis keera gaas põhja enne maandumist ja ei juhtu hullu midagi. Muidugi võib juhtuda, et lendad hüppest liiga kaugele (nagu mina tihtipeale) aga siis on mind aidanud samuti kõvasti gaasi andmine enne maandumist.
Ära võta nüüd mu juttu kindla reeglina aga mina olen oma peaga need probleemid lahendanud selliselt.
Edu ja turvalist sõitu!
Taavi #278
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.