caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Moderaator: Moded
Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Kas siin teemas või üldse Biker foorumis on mõni cafe ehitamise teema kus tegija kirjeldab ka maksumust, aja kulu või üldse konkreetsemalt oma projekti? Või on Eestlane pigem selline, et nohistab garaazis midagi valmis ja siis viskab kaks pilti (üks milline oli masin enne ja teine masinast nüüd) kirjaga näete sellise tegin. Kasutaja Loffi saagide ehitust oli lausa lust jälgida, ootaks ja loodaks et mõni cafe ehitaja sama põhjalikult oma projekti kirjeldaks koos rohke pildimaterjaliga.
Suvalisi googeldatud cafede pilte on ka muidugi tore aeg ajalt siit vaadata aga ootaks eestimaist ja midagi enamat.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Eks selle "ehitusblogi" pidamine on nii ja naa, ma ka alul proovisin, aga jäi soiku, lõpetamise faasis on tavaliselt tegemine juba nii "närviline", et pildistamine ja kribamine ei tule meeldegi. Aga kes suudab päevikut pidada, au ja kiitus neile!
Ntx siin minu tegemised - http://www.estonianchopper.com/t891-hardtail-honda
PS. Pole muidugi kohvi, aga ehk ei peeta risustamiseks
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Hurt kirjutas:Kas siin teemas või üldse Biker foorumis on mõni cafe ehitamise teema kus tegija kirjeldab ka maksumust, aja kulu või üldse konkreetsemalt oma projekti?
Üldiselt eriti ei ole, ma paar korda olen niisama uurinud ja siis kirjutab kes soovib, et kui kaugel on ja mis parasjagu käsil. Maksumus kui selline ei ole tegelikult üldse teema, sest eks iga vend saab peas uute-kasutatud juppide raha kokku lüüa, samuti on tooriku hinnaklass teada. Lisaks sõltub see suuresti sellest, kui palju tööd väljast tellida jne. Ajaga on sama teema - kui intensiivselt viitsid ehitada. Mina ostsin tooriku veebruari lõpus vist, valmis saab äkki augusti lõpuks. Selle avalikkuse tähelepanuga on ka nii nagu on, kellele meeldib eksponeerida ja kellele mitte. Estonian Chopperi foorumis midagi on jah.
Tegelikult on see minu meelest hea isegi, et oluliselt infot ei liigu. Mõni asi võikski selline "undercover" olla. Ongi põhjust ehk kunagi kohtumiseks. Muidu passid netis päevad läbi ja kogu lugu. Oluliselt põnevam on teada, et "keegi kuskil midagi teeb".
-
- Tsikkel: CB900
- Tänatud: 1 kord
Hurt kirjutas:Kas siin teemas või üldse Biker foorumis on mõni cafe ehitamise teema kus tegija kirjeldab ka maksumust, aja kulu või üldse konkreetsemalt oma projekti? Või on Eestlane pigem selline, et nohistab garaazis midagi valmis ja siis viskab kaks pilti (üks milline oli masin enne ja teine masinast nüüd) kirjaga näete sellise tegin. Kasutaja Loffi saagide ehitust oli lausa lust jälgida, ootaks ja loodaks et mõni cafe ehitaja sama põhjalikult oma projekti kirjeldaks koos rohke pildimaterjaliga.
Suvalisi googeldatud cafede pilte on ka muidugi tore aeg ajalt siit vaadata aga ootaks eestimaist ja midagi enamat.
Ma enda vokist kirjutasin ehitamise ajal suht up to date koguaeg:
http://www.xs400.com/forum/showthread.php?t=5400
Raha osas ka midagi varjata pole - kulus sitaks .
Sandrew kirjutas:Hurt kirjutas:Kas siin teemas või üldse Biker foorumis on mõni cafe ehitamise teema kus tegija kirjeldab ka maksumust, aja kulu või üldse konkreetsemalt oma projekti? Või on Eestlane pigem selline, et nohistab garaazis midagi valmis ja siis viskab kaks pilti (üks milline oli masin enne ja teine masinast nüüd) kirjaga näete sellise tegin. Kasutaja Loffi saagide ehitust oli lausa lust jälgida, ootaks ja loodaks et mõni cafe ehitaja sama põhjalikult oma projekti kirjeldaks koos rohke pildimaterjaliga.
Suvalisi googeldatud cafede pilte on ka muidugi tore aeg ajalt siit vaadata aga ootaks eestimaist ja midagi enamat.Ma enda vokist kirjutasin ehitamise ajal suht up to date koguaeg:
http://www.xs400.com/forum/showthread.php?t=5400
Raha osas ka midagi varjata pole - kulus sitaks .
Vot just sellist projekti kirjeldust ma mõtlesingi.
-
- Tsikkel: RGV250 Gamma, Jawa 634
Montpellieris kohtasin kena kohalikku isendit:
-
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
väga tüüne pill!
nice & clean.
...ja siis ärge öelge, et ma ei öelnud - homme lõunast/pealelõunast plaanis mingi testrun teha. hetke seisuga 2 ratast.
viskab mingi hetk täpsema info ka. kellelmu nr on, saab elistada vajadusel. teised saavad ka küsida ps'is
-
ja siis seda, et kui keski sego tahab veel valgevenne tulla, siis ideepoolest ca 15 jul kolm masinat läheb selles sunas. ca ndlaks +/-.
veel jõuaks viisa teha. võiks olla pigem vähe retrom v klassikummasin baigil hakkaks kindlasti igav.
huvitav-palju valgevene viisa maksab--kust seda saab--kas piiri pealt ka saab ?
äkki teate

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
cool200 kirjutas:huvitav-palju valgevene viisa maksab--kust seda saab--kas piiri pealt ka saab ?
äkki teate
-
vaadake porri ka vahepeal: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 263&type=3
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
piirilt ei saa vist.. või maitja 100%.
aga eestist ca nädalaga 25euri (ametlik aeg kuni kuu, aga nadteevad rutem) ja kiirviisa vist mingi 2-3 päeva ja äkki kympa kallim.
ja saab VV satkonnast, mis kuksil magdaleena haigla kõrval tln.
ja kellel huvi, homme sinna --> http://www.tsunftijanes.ee/containers/d ... tion_id/16
mingi enne 11 peaks liikuma hakkama.
-
- Tsikkel: GSXR-1100 & HD Dyna
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
M.T. kirjutas:Keegi tuli just rohelise cafekaga Torupilli Selveri ees vastu, sabakondlil oli number küljepeal. Kiiver paistis ka rattaga sama värvi, rohkem ei jóudnud hooga märgata. Paistis suht oldshcool
Nägin sellist Mustakivi tänaval, oli vist Urali mootoriga.
-
- Tsikkel: CB900
Tartusse ka cafemashiinasid juurde on tekkinud?
Ise läen õhtul siinkandis tiirule vist.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Nuumasin silma ning nautisin visuaalselt teie rattaid ja käbselisi naeratusi Seidla laadal ! Ärevuses tegin pilte nii , et katik oli ees
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
nu ma täna nägin kahte väga kena ja uut masinat tegin pilti ka ja lolli peaga ei kysind autoritelt, et kas postimine on ok neile.
ühes kohas
ja suurest joovastusest lasin kohe oma masina pöördesse esimeses kurvis, uute kummidega ja tegin yhel kyljel kauni pirueti mingi bemmi ees.
aga suures plaanis õnneks läks, paar kriimu aga enamuses raudade piirkonnas. masiisvist oma kängurusid veel küljest äraei keera, õpin enne sõitma vms. krt isegi seljakotis olnd oitrakuikallis arvutusmasin ei saand vist viga.
...pekki, ma käin 2-3 korda hooaja jooksul vähemalt kumme vahetamas ja pole varem nii lolli trikki teind
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
tormavtellis kirjutas:nu ma täna nägin kahte väga kena ja uut masinat
tegin pilti ka ja lolli peaga ei kysind autoritelt, et kas postimine on ok neile.
Ok küll OK - luba autoritelt suuliselt küsitud ja nüüd kirjalikult edasi antud Ilusaid asju peab ikka teistele ka näitama
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Nädalavahetusel Saaremaal: http://www.upload.ee/image/3432736/DSC_0143.jpg
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Pidur vasaku jalaga
Seda ma ei teadnud
-
Hea tähelepanek. Krt siukest omades mitut masinat kyll ei julgeks korraga hoida, yhe voi teisega kuskil poosas lopetaks, kui piduri asemel kaiku vahetad vms...
Kas see pole sama, mis seal tartu juures laadal sai nähtud?
ja siis need kaks masinat. paar pilti neist veel, aga mobla kvaliteet, buhh. igatahes krdi kenad ja detailsed. krediit siis läheb kuskile Renardi kanti
üks väge lahe minimalistlik ja stiilipuhas sx650 vist ning teine väga funky cb400 trackeri moodi asjandus, mis osaliselt rulade juppidest koosneb.
...tahtsite eestis valminud masinaid. there you goes.
Kes veel pole näinud siis lõustaraamatus K6 MOTO
xs650 aagh! mein gott! parimast doonorist superlux ülikõvad mõlemad! ega neist soundiga klippi pole siia panna? xs-il ju täitsa oma iseloom!

-
eee, see küll XS650 mootor pole
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
Oil-Cooled kirjutas:eee, see küll XS650 mootor pole
...jätame teid sel teemal vaidlema
krt, nüüd on huvitav,,,,,,,,,,,

-
- Tsikkel: BMW R1200R,Ducati 900SS,HD Spo
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 106 korda
Buratiino kirjutas:krt, nüüd on huvitav,,,,,,,,,ikka on!? kaaned lihvitud? ei näe õliakent? möhh,,
see vist osadel aastakäikudel puudubki,,,,,ja õige vastus on............???
CB500T
https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
jube sarnased,,, mul on see cb 500 täitsa vahele jäänud,,,,,muidu oleks paagi järgi juba pilti kohendanud.
tähendab auhinnaline teine koht???
või hoopis pennal???
E: see 650 tuleb sealt ka, kui mitte täna, siis hiljemalt homme,,,,kindel see

-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Mu kõhutunne ja väike "siseinfoleke" arvab, et järgmisena saadetakse autorite poolt lavale auhindu noppima hoopis üks BMW. Aga eks näis...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.