Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
-
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
Nii ongi õige teha muidu pärast rohkem jama kui asi väärt on
Ma ise ka piilusin korra seda masinat. Meil on muidugi tsiklite hinnad suht müstilised. Üritatakse 10 + masinaid mppa 3-4 k. euriga kui saab juba 5500 plus euriga tutika garntiiga ja võimalik, et isegi absiga. Algajale küll ja veel ja ka mitte algajale oleneb milleks vaja. Ma ise näiteks ei sihigi liitrist mul on suht arusaamatu kus seda ressurssi kõike ära kasutada mida ma reaalselt ära ei tarbi. Mina sõidan üksinda ja 600-750 on küüül ja veel meie teedel legaalseks kulgemiseks...
Ise arvasin sama, et 1000 jääb liiga suureks(mootorilt, kerelt) - kuid tehes proovisõitud eepool nimetatud isendiga, siis kiirus kasvas korralikult, kuid see nii öelda fiiling, et rebib - Seda ma selle puhul ei tundnud? Võibolla ei vajutanud piisaval (oma aruga nagu sai väänatud - pöördeid ei vaadanud). Kuid see on see mis mulle kõige rohkem meeldib. Jah, 1000-st ressurssi on kõvasti ning tõesti sa eesti teedel seda kindlasti kasutada ei saa (seaduse kuulelikult) aga kui tekib tunne et tahaks vajutada - siis saab oma fiilingu kätte. (ma arvan )
Kuna pole rohkemate masinatega proovi sõite teinud, kui RF600-ga, Yamaha TDM-ga (sellest sain rebimise tunde kätte ) ning paljude veneraske raudadega siis ega ma suuresti oskagi millegi muu alusel ootuspärasust siklitest ja nende minekutest hinnata, kui inimeste jutupõhjal kirjeldatud minekutest
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.