Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
-
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
Dokumente otseselt minu kätte ei sattunud, kuid müüja sõnutsi on dokumendid kahepoolsed vms.. ma täpselt ei tea kuidas neid nimetatakse - on A pool ja B pool. (ratas 96a, sel ajal väljastati kahepoolseid dokumente - miks ei tea). Ümberkirjutada ilma A pooleta ei saa juhul, kui ratta omanik või rattast kasutav isik, kellel on olemas omanikuga sõlmitud müügileping, ei kirjuta kirjaliku volitust konkreetse tehingu (ark-s - sõiduki registritunnistuse duplikaadi taotlemine) peale või ratta omanikuga koos ARK-s ümberkirjutada.
Müüja ei olnud ratta omanik, samuti puudus tal omanikuga sõlmitud müügileping.
Olgu siis mainitud, et müüja ja ratta õige omanik on tuttavad (müüja sõnutsi) ning A-poole dokumendid on tema tuttava käes. Kuna nad on tuttavad, siis ei näinud müüja tol hetkel vajadust vormistada müügilepingud. Lisaks olgu mainitud, et eelnev on tsiteeritud müüja sõnade kohaselt.
Ehk ka mulle jäi lõppkokkuvõtes arusaamatuks, et miks ma siis temaga kontakteeruma pidin, kui ametlikult ei ole tal mingit õigust seda ratast müüa??
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.