Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Olin just ratta garaaži pannud ja sõitsin autoga kodu poole ja hälvik või mitte, aga antud ratturi käitumine täna 21.40 paiku pani küll mõtlema. Jutt siis kollasest naked-fighter tüüpi rattast numbriga 81_X.
Alustuseks laskus mööda Kaarli puiesteed bussirajas ja ületas Pärnu mnt ristmiku bussirajas (ok pole suur patt). Kuidagi pressis ennast kahe auto vahelt Kentmann'i tänavale. Ees sõitnud autojuht kes soovis Kentmani tänaval tegelikult paremas reas sõita ei saanud aru mida see rattur nüüd tahab seal tagatiiva juures. Lõpuks siis suutis biker ennast auto ja paremal oleva ehitusplatsi aia vahelt läbi pressida ning kimas Rävala poole. Radissoni ees olev foor oli punane ja seal siis seisid paremas reas antud biker ja vasakus reas veel üks tsiklist. Tuli roheline ja kollane süstis, et jõuda Maakri ristmikuks vasakul oleva tsiklisti ette. No tubli, jõudsid selle 50 meetriga ja said uuesti seisma jääda, sest foorituli ei vahetu seal nii kiiresti ja oli veel 1-2 sek punane. Teine rattur vaatas ka imestunud pilguga antud kodaniku tegevust. Kas kodanik kõigi eelolnud manöövrite ajal kordagi suunatuld ka kasutas, seda mina küll ei märganud. Aga võibolla oli põhjuseks ka see, et suunatuled olid antud rattal ainult lenksu otsas. Kui mina ratturina juba ei suutnud suunatule märguannet (kui seda isegi oli) märgata, siis arvatavasti oskasid autojuhid seda sealt lenksu otsast veel vähem otsida. Esimest suunatule märguannet nägin-fikseerisin alles Stocki ristis.
Eelolev jutt tundub nagu tavaline bikeri sõiduviis Tallinna tänavatel. Ehk ongi, kui sõita üksi. Aga antud ratta jupikesel tagaistmel istus ka kaassõitja, kes minu hinnangul (vaadates enda last ja kasvu) oli vanuses 6-7 aasta Well done, tubli ja eeskujulik isa! Sõida üksi nii, aga ära oma last sellise käitumisega ohtu sea. Sa võid olla kõva trikirattur enda arvates, aga mõni autojuht ei suuda ehk su manöövreid ette arvata ja ma ei taha ette kujutada mis selle poisiga juhtuks kui te külili käiks. Mis juhtub selle lapsega kui ta ilma kaitsmeteta ratta alla peaks jääma? Ainult kiivrist on sellise sõidustiili puhul vähe.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.