Keeway tx 50 jälle kala sees...
Re: Keeway tx 50 jälle kala sees...
Mul on samuti originaal karburaator peal:D
Segu saab sellel karpal keerata diagonaalis olevast kruvist mis asub tühikäigu kruvist paremal pool.
aga kui sa arvasid et segu timmitakse õli ja bensiini vahekorra muutmisega, siis soovitan see pill tõesti kellegi targema juurde viia, kuna kui sa segu liiga lahjaks keerad siis saad ilusa augu kolbi ja kui rikkaks no siis ta ei liigu ja tahmab küünla ära.
Endal on kolb, silinder, rõngad stockid. Ja kui sa rääkisid et sa ei taha temaga kõrgetel pööretel sõita et kulub kiirelt ära siis oleksid pidanud valima 4taktlise mootoriga mopeedi. Minu võrri mootor on saanud ainult ON-OFF asendit tunda 90
% sõitmistest ja ei näe põhjust miks ma edasi ei peaks temaga nii sõitma. 2 takti ongi kõrgematel pööretel sõitmiseks mõeldud, lase aegajalt ikka se tahm sealt silindrist ja sumbutist välja ja mine kräunuta masinat kardirajal, aga ennem lase segu paikka panna. Mootor peab käima pmst kuni 4 käiguni ikka täiesti tühjaks ja suht kiirelt, ja ei tasu karta et mootor nüüd üleliia peaks sul kuluma selle tõttu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.