Hälvik-autojuhid

minim2gnus
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

Täna päeval sai Tartus, Turu tänaval, täpsemalt siis Kesklinna suunas liikudes sõimatud omaette kiivrisse ning pärast valgusfoori all ka juhile, kes akend alla ei tahtnud miski pärast lasta. Nimelt siis Kuusakoski juures olev teelõik kus nn kaherealine Turu tänav läheb kokku üheks, sai pikalt ja rahulikult tuldud autodega samas tempos, nimelt sõitsin nn sisemises rajas ning minu kõrval rajas auto, kiirus oli umbes 60-65km/h. Sellel pikal lõigul ronis PIIKS Toyota Avensis. Alustuseks sõitsin rahumeeli edasi. Kui jõudsin teelõigu lõppu, kus pidin ümber reastama, andsin gaasi ning sõitsin kõrval olevast autost mööda, selle peale ei jõudnud Avensisise juht ( edaspidiselt : ajukääbik ) oma pedaali läbi auto põhja vajutada ning mööda suruda omakorda minust, siis viisaku kodanikuga lasin gaasi maha ning võtsin ääre poole, suure vuhinaga möödus ajukääbik ning tol hetkel tundus kõik normaalne, et närvihaigeid ka välja lastud, muidu poleks ju päev korda läinud. Koheselt kui olin ajukääbikule järele jõudnud vajutas eelmainitu oma auto rattad blokki nii et kogu auto käis risti, testisin siis elus esimest korda ohuolukorda oma masinal ning uut tagurehvi ( Siinkohad tänud Sava rehvifirmale, kes nii hea pidamisega rehvi tootsid :roll: ). Jäin ehmunult paarkümmend meetrit tahapoole sõitma ning kohtusime Sõbra Selveri valgusfoori all. Kuna punane tuli oli piisavalt pikk, sain akna taga vehitud ning lärmatud, kuna ta ei suvatsenud akend alla lasta, vaid kätega vehkida siis polnud mul ka midagi teha. ( Tol hetkel ei tulnud ka meelde põhireegel: peegel küljest, esitulikatki või mis iganes ! ) Selle närvitsemise peale näitasin talle näpuga kiivrikaamera peale ja siis läks kahjuks roheliseks ning liikusin järgmise valgusfoori alla. Ehk Hansa hoovi juures olev valgusfoor, kahjuks oli mul punane ja vaja otse sõita, kuid tema pööras ära kõva vilega ning näitas oma sitast keskmist sõrme.
Pärast sai mindud rahustuseks Kesklinna Statoili ja joodud üks kohv ning siis kättevärinal koju sõidetud.

Sellise jutu peale tekkis lihtsalt küsimus, kas tõesti on siin maailmas neid debiilikuid vähe ?! Täpselt selliste asjade pärast juhtub palju õnnetusi. Kõik jäi ka kiivrikaamera salvestusse, kui heledus mingil põhjusel väga põhjas, autot näha, aga nr märki pole. Keegi oskab heledust muuta ning numbri märgi välja selgitada oleks tänulik . :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”